Hvordan kan jeg erobre en fantastisk kvinne som ikke er interessert i meg ennå?

Hvordan klarer jeg å erobre dem?

Du vet ikke noe, som til og med kan sammenlignes med henne? Og du vil ikke mer enn å erobre denne kvinnen?

Gitt, først merket du ikke det. Du følte deg veldig nær henne. Selvfølgelig, ganske du fant henne fra begynnelsen, men det var ikke noe mer. Men nå føler du at du er tilbake i puberteten din.

Så snart hun er i nærheten av deg, føler du en kjølig følelse i magen. Knærne dine er plutselig utrolig myke, du er spent, du vil gi et spesielt godt inntrykk, og du kan bare ikke tenke på noe å snakke om med henne.

En slik skit også. Hvis dette fortsetter, vil du aldri bli kjent med hverandre. Det er derfor du leter etter tips om hvordan å fange en kvinne som ikke er interessert, ikke sant? OK, vi er her for å hjelpe deg.

Føler at hun er klar for det første kysset

La oss snakke om eksternaler først

Selvfølgelig er det avhengig av indre verdier. De indre verdiene avgjør om et partnerskap varer lenge. Men du er ikke på dette tidspunktet ennå. Du er fortsatt i den innledende fasen, der du vil gjøre dem oppmerksom på at du skal erobre dem. Og i begynnelsen spiller utseende og utseende en viktig rolle. Fordi hvem kle seg godt, lukter bra og ser generelt til å være attraktivt, selvfølgelig, har han straks oppmerksomheten til sitt miljø. Derfor noen generelle tips:

Tenk over ditt valg av klær. Se i speilet og vær ærlig med deg selv. Er du godt kledd eller husker du en nerd? Hvis du er misfornøyd med din stil, bør du raskt endre noe. Bruk en god parfyme oftere.

Det er ingenting som kvinner elsker mer enn duftende herrer. Hvis du har et problem med lukt av svette om sommeren (du er ikke alene med det), kan du ha en spesiell deodorant blandet i apoteket, som fungerer spesielt godt.

Og selvfølgelig: Vær selvsikker. Hvis du er fornøyd med ditt utseende, har du sannsynligvis en ganske anstendig selvtillit. Hvis det ikke er tilfelle, bør du raskt arbeide med det.

Din handling bestemmer

Før vi forklarer hvordan du skal handle mot henne, la oss først ta opp et annet poeng som ikke er mindre viktig: Vær god med miljøet ditt. Kvinner legger merke til hvordan folk gir seg selv i sitt miljø.

Hva mener vi med det? Vi forklarer det for deg. La oss si at hun jobber for deg på firmaet i samme avdeling. Du er alltid veldig vennlig til henne. Samtidig kommer hun imidlertid også nesten daglig, at du regelmessig rydder andre ansatte (som er i hierarkiet under deg) pent sammen. Dette vil gi deg et forferdelig inntrykk av deg!

Så prøv ikke å ignorere humøret ditt på andre mennesker som ikke kan hjelpe det. Og spesielt ikke hvis hun fortsatt er til stede. Fordi hvis hun skjønner at du er snill mot henne, men ellers kan du være ganske et røvhull, du vil aldri erobre denne kvinnen.

Vær en mann hver kvinne vil ha

La oss nå komme til hjertet av historien. Prøv å være en mann hver kvinne vil gjerne ha ved hennes side. Hvordan gjør du det? For eksempel, å være noen du kan snakke med godt. Sikkert vet du situasjonen du har følelsen hos noen mennesker som du har kjent dem for alltid, men du møtte ikke før en halv time siden.

Det er akkurat det du kan gjøre! Hold deg avslappet i en samtale med henne, det er ingen grunn til å være opprørt overhodet. Innimellom, fortell en morsom historie fra barndommen din eller ungdommen (hva med et triks du spilte?). Slike historier sørger for at denne følelsen setter, du kjenner hverandre ekstremt lang og veldig bra.

Vær morsom, også! Selvfølgelig kan du også snakke om seriøse emner, du er jo ikke en klovn som det er umulig å diskutere. Men hvis du for eksempel bare snakker om politikk, nåværende kriser, eller studier, er du ikke akkurat å skape et sprudlende humør.

Har du mye uflaks, kanskje er du selv fremme en kamp med det? Husk at: Politikk og religion kan være et glitrende samtalemne, men også føre til sterke uenigheter og er derfor bare svært begrenset flørting.

Har mål i livet ditt! Det er ingenting som gjør en kvinne raskere enn en mann som ikke har noen mål i livet. Og la oss være ærlige, en person har ingen mål i livet og ingenting han vil jobbe for, den som ofte føler seg ubrukelig og mener at livet er ganske meningsløst.

Fortell henne stille om treningen du vil gjøre eller at du vil endre avdelingen for å tjene bedre og lære nye ting. Vis henne at du ikke hviler på suksessene dine, men at du alltid leter etter nye utfordringer!

Ikke vær en fei og spør henne om en date!

Så du har møtt et par ganger nå. Nemlig alltid når vennene dine har planlagt noe kul og dere begge har blitt invitert. Og du tok våre tips til hjerte. Du fikk henne til å le, fortalte sine barndomshistorier, og ble kjent med hverandre bedre. Nå følger det neste trinnet, som ikke kan unngås, hvis du vil erobre denne kvinnen: Vennligst be om den første datoen.

Og hva du kan gjøre på første date, og hvordan du klarer å ha sex med henne rett på første date, finner du ut i følgende artikler:

♥ 76 Dato Ideer ♥ Fra flørting til sengs

Du blir ikke frisk med damene? Å erobre en kvinne er målet ditt, men du lykkes aldri? Deretter anbefaler vi at du besøker våre loppeeksperter og bestiller en attraktiv flørtcoaching. I dette viser våre flørtende fagfolk hvordan du lett kan nærme fremmede på gaten og bli involvert i flørting. Fordi du også har en sjanse med kvinner, har du nettopp gjort noen flørtingsfeil så langt.

Her er flere tips om hvordan du erobrer kvinner:

Del med venner

Legg igjen din kommentar