Hvad gør mændene? Hvordan laver man et varigt indtryk

Hvad kan mænd lide? Hvad gør mændene?

Du spørger dig selv, hvilke kvindelige charme ingen kan modstå, og hvordan han giver efter for din charme? Vil du vide, hvad du kan gøre for at forføre ham? Vi vil fortælle dig kort hvad mænd virkelig står for!

Udadtil udseende, der kører mænd skøre

Nøg hud skifter mænd

Lad os ikke narre os selv: Det første indtryk, vi får fra en anden person, handler altid om deres udseende. Hvordan skal det fungere anderledes? Vi kender endnu ikke den fremmede, ved ikke, hvordan hun tikker, eller om hun er karakteristisk for os. Så der er intet tilbage til os, men at danne en første dom om deres udseende i de første par sekunder.

Og især sommeren er forførende for mænd, simpelthen fordi der er meget nøgen hud at se.

Du må dog ikke overdrive det. Hvis du viser en stor hals, bør du ikke kombinere den stramme top med en mini nederdel.

"Naturlig" Make Up

Hvad gør mændene? Selvfølgelig er der for mange lag makeup ikke! Mænd foretrækker en mere naturlig make-up. Men det betyder ikke, at mænd også kan lide ubarnede kvinder også. Men de finder rosa fingernegle, blå øjenskygge og for meget rouge. Enhver, der tænker på naturlige nuancer af brun, når han gør op, kan ikke gå galt.

Velplejede tænder

Det smukkeste smil i verden mister sin virkning, når tænderne er forfærdeligt misfarvede, ekstremt skrå eller endda angrebet af karies.

Den naturlige emalje af manden er aldrig så hvid som vi ser det i reklame. I stedet er det enten gulligt eller gråt. Men hvem ryger, kan lide at drikke kaffe, sort te og grøn te og om aftenen til det ene eller det andet glas rødvin kan man ikke sige nej, som regelmæssigt fjernes af en professionel tandrensning misfarvning.

Dem, der ikke føler sig afskrækket af omkostningerne, kan stadig bruge en fast bøjle i voksenalderen. Mange mennesker strider med ideen og finder ideen mærkelig at bære en bøjle, da dette er mere almindeligt i vores breddegrader under puberteten. Men de lige tænder, som vi har et år senere, vil lade os glemme indsatsen på ingen tid

Her er en detaljeret liste over 18 hemmelige charme under forstørrelsesglasset, der vil gøre ham gal.

Meget vigtigere end udseendet er tegnet

Fortryl ham med dit gode humør

Hvad gør mændene? Absolut en glad og hjertelig grin! Hvorfor er så mange mennesker overbevist om, at det bedste emne at snakke med er at klage over, hvor slemt de er? Hvorfor fortæller folk om deres sygdom eller mobning på arbejde, når de først møder en fremmed?

Nej. På den anden side er godt humør det, der er virkelig attraktivt. En kvinde der er i stand til at grine, sjov og rejse verden positivt er langt mere tiltalende end en kvinde, som kun ser ting negativt.

Øjenkontakt tænder mænd

Hvorfor er mænd på øjenkontakt? Intet er lettere forklaret end det. Selvom mange kvinder måske ikke tror på det, finder de fleste mænd det en uhyggelig overvinde for aktivt at henvende sig til en kvinde. Gennem øjenkontakt signalerer hun ham, at han glæder sig over hende og opfordrer ham til at tale med hende.

Gennem din øjenkontakt gør du to ting. For det første motiverer det dig til at tiltrække smukke mænd, og for det andet er du ekstremt selvsikker med din modstykke. Og hvad er mere attraktivt end en selvsikker kvinde, der ved præcis, hvad hun vil have?

Løs og spontanitet

Vi mennesker er altid stressede. Stress er dog lidt afskrækkende som dårlig humør. Bare vær spontan!

Hvis en mand spørger en kvinde, hvis hun spontant vil have en pizza med ham og sidde komfortabelt på floden på en bank og spise og chatte der, vil han helt sikkert ikke høre, at hun allerede har spist sandwich og er fuld.

Hvis en mand spørger en kvinde efter et møde, og hun erklærer at hun er fuldt planlagt i de næste tre uger, vil han ikke spørge hende igen om et møde.

Bare slappe af og slappe af! Lad livet komme til dig! Vi kan ikke planlægge alt. Enhver, der realiserer forsøget, at livet gør ham, men så igen en linje gennem regningen.

Din indre holdning til dig selv er afgørende

Vores miljø ser på os, hvordan vi føler, og hvordan vi forholder os til os selv. Hvis du er tilfreds med dig selv og dit liv, og du ikke er i fred med dig selv, viser du det til omverdenen. Kun det er han ikke opmærksom på.

Vil du få flere tips om, hvad mænd virkelig står for? Så i vores indlæg er 18 kvindelige charmer under forstørrelsesglasset. Der vil du lære i detaljer, hvad der tænder mænd.

Du håber endelig at finde en mand, der passer dig? Men du møder kun mænd, der ikke er interesserede i noget solidt? Så spørg os om en flirt coaching for kvinder. Vores flirtprofessionelle tager dig ved hånden og viser dig, hvordan du kan møde mænd i din hverdag, og du finder endelig den rigtige. Vi ser frem til at høre fra dig.

Del med venner

Forlad din kommentar