Vår kjærlighetstest - Så du blir klar over dine følelser for hverandre

Er du usikker på om du fortsatt er glad i partnerskapet?

Du har vært sammen for en stund. Men nå tviler du stadig på forholdet ditt.

Er du usikker på om kjærligheten til hverandre fortsatt er tilstrekkelig? Vi har laget en kjærlighetstest for deg som viser deg om dine følelser for hverandre fortsatt er nok til et godt partnerskap, eller om du kanskje vil vurdere separasjon.

Slik at du kan finne riktig svar på spørsmålet ditt, har vi flere tips for deg, hvordan du kan gjenkjenne hvordan han føler om deg og hvordan du blir klar over dine følelser mot ham.

Hva med hans kjærlighet? Kjærlighetstesten forteller deg

Er du usikker på om han elsker deg så mye som han gjorde i begynnelsen? For hemmelighet frykter du at han lenge har vært på jakt etter andre kvinner?

Tenker han på deg?

Hvor viktig du egentlig er for ham, for eksempel, skjønner du om han tenker på deg i ditt fravær. Vi betyr ikke nødvendigvis små nyheter via WhatsApp, men også at han bringer deg din favorittfrukt fra supermarkedet, fordi det var på tilbud akkurat nå, selv om du ikke ba ham om det. Slike små ting viser at han tenker på deg og bryr seg om ditt velvære.

Bruker han fritiden med deg?

Det er like lærerikt om han liker å tilbringe fritiden alene med deg. Hvordan designer du helgene dine? Har du også en romantisk champagne frokost, en koseenhet om kvelden eller en tur sammen? Par som ikke lenger har mye interesse for hverandre, pleier ikke lenger å aktivt forme fritid med partneren.

Planlegger du en ferie?

Hvis han snakker om hvorvidt du ønsker å bestille en ferie sammen som vil finne sted om noen måneder, er det også et tegn på at han ser sin fremtid med deg ved hans side. Han tviler ikke på at du vil være sammen i de kommende månedene. For øvrig er dette også tilfelle med arrangementer som konserter eller musikaler, da disse også ofte bookes måneder på forhånd.

Vil han ha deg på møter med sine venner?

Selv om alle i et godt partnerskap bør ha litt frihet og være i stand til å møte alene med vennene sine, snakker det likevel for hans følelser når han vil ha deg på møter med vennene sine. Hvis han forteller deg om kvelden "Nadine, møter jeg Daniel og Markus på lørdag. Vi har en grill sammen, jeg har allerede tatt med deg ", så viser dette at det er helt naturlig for ham at du tilhører ham.

Forteller han hva han føler for deg?

At han føler mye for deg, indikerer han ikke bare av bevegelser og sin oppførsel, han forteller deg også dette ofte nok. Hvis du tviler på deg selv, vil han se deg i øyet, fortelle deg at han tror på deg, at du kan gjøre det, og at han alltid er der for deg.

Han vil ha kontrakt med deg og akseptere deg som du er?

Og selv om du er verdens mest roste, og absolutt ikke liker å lage mat, det er derfor det ofte er ferdige produkter, vet du at han vil gjerne komme inn med deg, og så langt har det bare mislyktes fordi han ikke har funnet en fin leilighet ennå. Selv om dine små kjendiser noen ganger irriterer ham, men han bekjenner deg aldri for det, men aksepterer deg helt som du er.

Hva med kjærligheten din? Kjærlighetstesten gir informasjon

Like viktig, selvfølgelig, er hvordan det handler om din kjærlighet. Enkle spørsmål kan hjelpe deg med å finne ut dette, men selvsagt bare hvis du er virkelig ærlig med deg selv i svarene.

Tenker du om ham i sengen om kvelden?

Ligger du i seng alene om kvelden, hvem tenker du på? Tenker du på partneren din og lurer på hvordan fremtiden ser ut? Eller vises ansiktet til den kjekke kollegaen foran partneren din, og du hemmelighet forestiller deg hvordan du flirter med ham og ler sammen?

Bare du kan se i hodet ditt. Men vi kan fortelle deg en ting: Dine egne tanker er en ganske sterk indikasjon på hva dine følelser er for ham.

Er du interessert i andre menn?

Og det bringer oss til neste spørsmål som du bør avklare for deg selv. Hva er din interesse for andre menn? At vi har øyne i tankene selv når vi er tilgitt, og at vi klassifiserer andre som attraktive, er helt normale. I stedet er det viktig å avklare hvor langt interessen din går utover det.

Hvis du møter en attraktiv ung herre, tror du at han er veldig sexy, du går på forskjellige måter, og det er det, så er alt i rammen. På den annen side er det litt annerledes hvis du fortsetter å spytte opp andre menn i hodet ditt og du forestiller deg hvordan livet ditt vil se ut som noen andre ved din side.

Hvor langt flirter du?

Videre bør du gjenspeile din egen atferd når du arbeider med andre menn. Hvordan reagerer du når du plutselig adresserer? Blokkerer du en flørt fra begynnelsen? Tar du flørtingen, men det kommer ikke til mer? Eller har du ofte vært i situasjonen at det nesten kom til et kyss, og du brøt ut av situasjonen i siste sekund?

Flørting til tross for partnerskapet kommer ikke til å bli dårlig så lenge det ikke skjer igjen. Men hvis du sliter med selvkontrollen hver gang, og du nesten har kastet prinsippene dine ombord noen ganger, kan dine følelser for partneren din allerede ha avkjølt ekstremt.

Får du sjalu raskt?

Hvordan føler du om din partner flørt med andre kvinner? Er du ekstremt sjalu, eller bryr du deg virkelig?

Ser du i ham din fars far?

Vennligst se deg rundt din sirkel av bekjente. Mange av dine kjærester er like eldre som å gifte seg. De første vennene blir gravid og du gratulerer dem hjertelig. Hvordan føler du deg om å tenke på din egen fremtid? Ser du i ham din fars far? Kan du til og med forestille deg en fremtid sammen?

Er du glad?

Og sist men ikke minst, er du i stand til å si med overbevisning at du er glad i forholdet ditt?

Med denne kjærlighetsprøven, bør du kunne bestemme selv hvor mange følelser han fortsatt har for deg og hvordan dine egne følelser er. Men kanskje har du også blitt oppmerksom på at du fortsatt elsker ham, men du har presserende behov for å jobbe med partnerskapet ditt? Fordi det for øyeblikket kjører mellom deg, kan det ikke fortsette? Deretter spørre deg nå for en flørtcoaching for kvinner. Våre kjærlighetseksperter vil hjelpe deg og gi deg råd om hva du kan gjøre for å gjøre forholdet ditt bedre.

Her er flere forholdstips:

Del med venner

Legg igjen din kommentar