Separasjon til tross for kjærlighet - Hvis kjærlighet er rett og slett ikke nok!

Separasjon til tross for kjærlighet - hvorfor elsker alene er ikke nok!

Det ser ut til å være en misforståelse at separasjoner er født av mangel på kjærlighet. Det er utallige faktorer i et forhold som kan være ansvarlig for utfallet. I denne artikkelen vil du lære hvorfor kjærlighet ikke er nok for et godt partnerskap og hvordan du best skal håndtere en slik situasjon!

Separasjon til tross for kjærlighet - mangel på tillit på grunn av brudd på tillit

For folk som har tillit til seg, er det veldig vanskelig å gjenoppbygge. Men grunnlaget for et godt forhold er blant annet basert på tillit. Et tillitsbrudd finner sted når vi er løyet til, skuffet eller forrådt. Slike øyeblikk gjør oss vondt og får partneren til å se i et nytt lys.

Vi begynner å tvile på forholdet og kan bli veldig sjalu. Vi tenker kontinuerlig på brudd på tillit og kan ikke tilgi. Så er feilen til den andre alltid mellom deg, slik at samarbeidet ditt ikke kan vokse.

Eller du støtter selvtillitbrudd og spør deg selv om det ikke var opp til deg at noe sånn måtte skje. Du skylder deg selv og i en krypeprosess forsvinner din tillit mer og mer.

Så hvis du ikke har tillit til partneren din lenger, og du ikke kan bygge en lenger, bør denne situasjonen ikke være en permanent for dere begge! Fordi glad du ikke kan gjøre det sikkert.

Ulike ideer om et forhold

Når par har vært sammen for en stund, fortsetter de vanligvis å utvikle seg på en individuell måte. Det kan da skje at du utvikler hverandre. Dette betyr at man representerer forskjellige verdier og muligens har et annet syn på et godt forhold.

Når det gjelder planlegging for fremtiden, kan dette også være en alvorlig hindring. For eksempel, hvis en partner ønsker barn og den andre ikke, bør du spørre deg selv om forholdet til denne personen gir mening.

Du vet at beslutninger vil bli truffet før eller senere, og hvis de ikke kan tas med gjensidig avtale, må en harmonisk atmosfære utelukkes. På samme måte må du se på det på denne måten: Gi din kjære sjansen til å starte en familie med en annen person.

Hvis du elsker ham / henne, la din partner gå. Høres veldig tungt og det er det! Men selv om du er egoistisk tenkning: Vil du virkelig kompromittere og bare starte et kjærlighetsforhold med partneren din? Dessverre har ulike ideer ofte ødelagt partnerskap.

Separasjon til tross for kjærlighet - du elsker din partner mer enn han / hun elsker deg?

Du skjønner bare at du investerer mer i forholdet enn partneren din? Du gir deg mye mer innsats, og den andre forstår ikke hva du gjør. Hele lidenskapen din er i partnerskapet ditt, og du ser på din elsker / elsker og blir forelsket hver gang litt mer? Stopp det!

Det kan skje veldig fort at du blir tydelig for den andre, og han / hun bruker deg deretter.

Usunn livsstil

Din partner sitter bare hjemme og forlater ikke leiligheten lenger? Det eneste han / hun gjør er å se på og tømme en chip etter den andre? Det passer ikke med din livsstil, enn si ideen om et vellykket partnerskap?

Hvis det er slike ekstreme forskjeller i livsstil, vil det uunngåelig være flere konflikter. Hva man liker å gjøre, liker ikke den andre.

Separasjon til tross for kjærlighet - Når partneren din blir uhøflig

Så snart partneren din blir uhøflig, med ord eller gjerninger, bør du trekke ripcordet så raskt som mulig. Et grov grep på overarmen eller et sverdet ord for mye er nok grunn til å gå sine egne veier. Det kan hende at noen sier at du ikke mener noe. Men bevisst å skade følelsene er i det lange løp ingen byggestein for din lykke.

Når forholdet ikke lenger er sunt

Dessverre, noen ganger er relasjoner ikke sunne lenger. Faktisk bør forholdene gjøre en lykkelig og livet bedre. Du har noen som du kan dele alt med. Du elsker noen så mye at du føler deg trygg, og du kan alltid le sammen til magen gjør vondt.

Et forhold kan aldri være "perfekt". Det burde være klart for deg. Men legger du merke til hvordan partnerskapet plager deg og din venn bare ikke passer inn i livet ditt lenger? Noen ganger er en ende bedre med skrekk enn en skrekk uten ende.

Hodet sier "Ja" og hjertet skriker "Nei!" - Hva nå?

Når vi elsker noen, er det vanskelig for oss å tegne en linje. Vi ser bare den gode siden av den andre og forteller oss at det kan være det samme som det pleide å være. Du er fortsatt forelsket, og du ser en flott person foran deg. Hemmelighet, du vet at det ville være best å bare gå.

Så hodet sier ja, fordi det vet hva du skal gjøre. Ditt dumme hjerte skriker høyt "Nei!". Nå kan du ikke bestemme. "Hva skal jeg gjøre?", Spør du deg selv.

Det er ikke ille at ditt følelsesmessige kaos ser ut til å ta deg over. Men prøv å være realistisk og se på hele situasjonen fra et rimelig perspektiv. Noen ganger er det bedre å få slutt på det, selv om du fortsatt elsker noen. Men til slutt er kjærligheten til et sunt og lykkelig forhold bare ikke nok.

Har du vært singel siden den siste splittingen, selv om splittelsen var for flere år siden? Du vil ikke ha noe mer vaklende enn å endelig finne noen som passer deg og som du er veldig glad for?

Så spør oss om en flørtcoaching. Våre kjæreprofessorer vil vise deg hvordan du enkelt kan møte kvinner eller menn og komme tilbake til et forhold. Fordi selv for deg er det høyre dekselet. Vi ser frem til å høre fra deg.

Separasjon til tross for følelser? Disse artiklene kan også interessere deg:
Del med venner

Legg igjen din kommentar