Smink tips för ett slankt ansikte

Det finns ett antal smink tips som gör ditt ansikte ser smal ut. Speciellt med runda ansiktsformer kan du göra mycket fel med smink. Dessa människor är då ofta mycket överviktiga än de verkligen är. Men hur ser de ut, de smink tips som gör att du ser smal och smal ut?

I grund och botten ska ansikten med runda ansiktsformer utformas på ett strukturerat sätt. Runda ansikten behöver konturer och texturer som skapas med en kontrast av ljus och mörka toner. Andra smala smink tips bygger på principen om distraktion. Doppa dina fördelar i starkt ljus och låt de oförglömda sakerna försvinnas i skuggorna - det ser du som gör dig smal i ett fall.

I princip handlar det om att betona "krämiga bitar". Till exempel kan en välformad mun ställas in i scen med höger beröring. Även ögon kan bli uppenbarligen uppbyggda för att leda andras ögon till "väsentliga". Ibland är det de små saker som uttrycker ett ansikte.

Ögonbryn ska plockas ordentligt

Ögonbrynen ger många människor en mycket speciell personlighet. Återigen hjälper några få tips för att göra ansiktsutseendet smalt. Många kvinnor gör misstaget och plockar sina ögonbryn för starka - vanligtvis lämnade bara en wafer-tunn linje. Runda och breda ansikten är ännu mer voluminösa. Ett annat knep: plocka och sminka ögonbrynen så att de har sin högsta punkt utanför. Med skimmer och glitter, å andra sidan, borde du hellre hålla hushållet - för att de inte gör ditt ansikte ser smal ut.

En av de bästa adresserna för smink tips är den riktade användningen av Rouge. Rouge appliceras vanligtvis på kinderna för att simulera vissa ansiktsfärger. Till exempel kan mörk rouge stödja ett ansikte som ska vara smal och smal. Den största smala effekten uppnås av rouge, när den appliceras diskret under kindbenet. Om du ofta byter färgerna i ditt ansikte, ger det dig mer kontur och djup - så att det blir smalare. Håret faller under rubrik smink tips.

Hår har stor inverkan på effekten av vårt ansikte. Sålunda gör en mittskärning ett runt ansikte tyst. Det bästa är asymmetriska hårformationer - så ett brett eller runda ansikte ser smal och smal ut. Att lägga på håret kan även förlänga ansiktet optiskt. Det finns många smink tips som sätter vår utseende i rätt ljus.

Dela med vänner

Lämna din kommentar