Online dating øger chancerne for et godt ægteskab - eller ikke?

Hvem drømmer ikke om det? Et godt ægteskab, der varer til livets ende

En undersøgelse fra USA konstaterer, at ægteskaber gennem online dating varer længere end ægteskaber af par, der har mødt direkte i deres normale liv.

Men hvorfor er det?

John Cacioppo, ansat ved University of Chicago, har offentliggjort sin forskning om varigheden af ​​online ægteskaber i tidsskriftet PNAS.

Over 19.000 amerikanere blev interviewet til denne undersøgelse. Resultatet? De par, der har fundet hinanden via internettet, er lykkeligere og mere tilfredsstillende forhold.

Uanset årsagen forbliver forskerne ubesvarede. I stedet forklarer de, at en række faktorer kan spille en rolle her.

Som en mulig faktor kalder de typen af ​​brugere, der logger ind på enkelte samfund og dating agenturer. De synes at have en vis vilje og en større vilje til at engagere sig med en anden og endelig finde den rigtige person, som mennesker, der bare venter og lad den store kærlighed komme på sig selv.

Forskere mener også, at online dating er mere tilbøjelig til at opfordre brugerne til at lede efter andre brugere med lignende interesser og positivt påvirke dem til at føre et harmonisk og lykkeligt ægteskab.

Der er dog andre muligheder, som forskerne ikke overvejer. Hvis du er på udkig efter stor kærlighed online, skal du være meget god med en, især med frustration.

Mange datoer slutter i skuffelse, fordi de begge ved det første møde indser, at de ikke så godt er i harmoni med hinanden, som når de chattede.

Hvis de endelig mødes med en person, der lever op til deres forventninger og er sympatisk, er de jo mere fast besluttet på, at dette partnerskab skal lykkes. Efter en lang søgning, markeret af skuffelse, er begge mere villige end nogensinde at blive sammen med den nu fundet partner og føre et godt ægteskab. Fordi igen, begge ikke ønsker at gøre dating marathon.

På den anden side har folk, der let og nemt flirter med det modsatte køn i deres hverdag og ikke har problemer med at kende folk og komme tættere på dem, har meget mindre pres. Hvis du bemærker, at alt måske ikke går så godt i dit forhold, er du mere tilbøjelig til at afslutte forholdet, fordi du ved, at finde nogen ny, vil ikke være svært.

Dem, der aldrig har haft problemer med at komme ind i et forhold, smider hurtigere i håndklædet

Folk, der er stærkt afhængige af hinanden, er som regel mere villige til at bo i et partnerskab eller ægteskab, at de faktisk er ulykkelige end folk, som aldrig har været single og single i lang tid, mænd eller kvinder Vend dit hoved.

Selvfølgelig betyder det ikke, at folk, der lærer hinanden online, er automatisk indbyrdes afhængige. Men de er mere tilbøjelige til at kæmpe med frygten for at være alene igen og dermed finde sig i samme situation de var i før online datingfasen. Men selv denne frygt for at være alene er en afhængighed, mere præcist formuleret, en følelsesmæssig afhængighed.

Er internetpar virkelig gladere?

Hvorvidt par, der har fundet hinanden takket være Smartphone og Co., er virkelig gladere? Vi er ikke så sikre. Forskere konkluderer også, at der er mange årsager til et ægteskabs succes, og at man ikke er sikker på hvilke grunde i sidste ende bestemmer om et ægteskab vil vare, eller om det før eller senere vil føre til skilsmisse,

Du ønsker ikke at lære din fremtidige partner via Tinder at kende, men at møde i hverdagen? Men så langt fungerede det bare ikke?

Så skal du straks informere os om en flirtcoaching. Vores flirtende fagfolk viser dig, hvordan du nemt kan overvinde din skamhed og aktivt henvende dig til kvinder. Så at du også finder den rigtige. Vi ser frem til at høre fra dig.

Del med venner

Forlad din kommentar