Med en tørk til drømmepartneren - er det verdt Tinder?

Det lover minst Tinder, den nye mobil dating appen. For et og et halvt år siden ble Tinder grunnlagt i Los Angeles. Siden da har bare amerikanerne hatt en sjanse til å bli kjent med hverandre, for i Europa og spesielt i Tyskland har Tinder ennå ikke hatt stor suksess.

Operasjonen av Tinder er veldig enkel. Først velger du om du er ute etter kvinner, menn eller kanskje begge deler, og også hvilken alder du burde ha. Deretter vises offentlige Facebook-profilbilder av andre Tinder-brukere i nærheten.

I tillegg, hvis det er felles interesser og venner, vil de også bli vist. Det er det - og du bør bestemme for fremtidens partner, elsker eller bekjentskap. Alt en veldig overfladisk sak. Likevel må man nå bestemme seg.

Er det verdt det å bruke Tinder?

Her gjelder smarttelefonprinsippet for tørking. Hvis du liker det du ser, tørker du det viste profilbildet til høyre, og det åpner en prat med denne brukeren - selvfølgelig, bare hvis dette har tørket sitt eget bilde til høyre.

Hvis du ikke liker det du ser, tørker du profilbildet til venstre, brukeren blir kassert og kan ikke hentes tilbake. Tinder-mottakerens motto: Yoso ("Du bare sveiper en gang"  "Du tørker bare en gang") er i datingapp-programmet.

Generelt høres ikke ideen om Tinder-appen dårlig. I det minste kan du overfladisk velge den eventuelle fremtidige partner nøyaktig i henhold til egne ideer.

Brukerne liker Tinder, fordi temaet "kjærlighet" er blitt for komplisert i mellomtiden, og de har åpnet med appen en enkel måte å bli kjent med noen raskt.

Hva snakker mot "Tindern"?

Det er imidlertid også noen ulemper med mobil dating-appen. For øyeblikket er skaperne bekymret for Tinders alvor, fordi flere og flere freaks er logget inn på appen, det er også mange falske profiler, og så er datoene som ofte arrangeres, datoer å være ønsket.

Vår konklusjon: Tinder er et spennende alternativ til klassisk online dating dar. Hvem er ikke en overfladisk wiping fyr og vil ha "ekte" datoer, men heller leve for å møte mennesker. Hvis du har enda mindre eller større problemer, er vi glade for å hjelpe med vår FlirtUniversity Coaching. Hvis du vil vite den enkleste måten å bli kjent med noen i hverdagen, melde deg på nå for vår gratis flørtcoaching.

Del med venner

Legg igjen din kommentar