Kan man lære at leve alene?

Ikke alle kan lide at bo alene.

Nogle personligheder er virkelig beundringsværdige. For eksempel singler der tilsyneladende behersker deres hverdagsliv uden problemer, men virkelig nyder det.

De bruger den fritid, de skal mødes med venner, laver mange sportsgrene ved at jogge i godt vejr, altid have en ryddelig og perfekt pæn fladt, lære et musikinstrument eller et nyt sprog og bare virke som en at tilbringe god tid. De føler ikke, at de skal lære at leve alene.

Og så er der den anden gruppe af singler. De singler, der bruger deres fritid foran den bærbare computer, bruger det meste af deres tid på en fredag ​​aften, se noget vrøvl på fjernsynet, spis chips og chokolade og ligge i seng natten efter aften, undre sig om de er virkelig glade og hvis hendes liv skulle vare evigt på denne måde.

Nogle mennesker må lære at leve alene

Folk, der har forladt en separation helt frisk, kender denne følelse: Efter forholdet er de faste rutiner og hverdagslivet gået tabt. Du ved pludselig ikke hvad du skal gøre med din fritid, så helt uden en partner.

Men det er ikke bare singler, der lige har været igennem en sammenbrud, som ofte kæmper for at være alene. Selv mennesker, der aldrig har haft et forhold, falder ofte i en fase i deres liv, når de misundner deres tilgivne venner og pludselig ved de ikke, hvad de skal gøre med sig selv længere. Disse mennesker pludselig føler sig ensomme.

Ensomhed og være alene er langt fra at være den samme ting. Ikke alle, der jogs alene føler sig ensomme. Ligeledes er der mennesker, der rejser med mange andre, men føler, at ingen af ​​disse mennesker forstår dem. Selv om disse mennesker ikke er alene, føler de sig stadig ensomme.

Dem, der ønsker at lære at leve alene, skal lære at håndtere ensomhed.

Lære at være alene - Prøv at gøre god brug af din tid

Frem for alt føler man ensom, som ikke ved, hvordan han kan bruge sin fritid til sin rådighed.

Hvem bruger sine aftenaftener med Netflix og pizza bestilling, eller med Facebook og en flaske øl eller computerspil, udvikler efter flere timer den utilfredsstillende følelse af, at han ikke har gjort god brug af sin tid og ikke gør noget ud af sit liv.

En af de første foranstaltninger er at tænke på meningsfyldte fritidsaktiviteter for at komme tættere på sig selv og blive lykkeligere med sit liv. Hvad du vil gøre her er helt op til dig og dine præferencer.

Du kan bage noget lækkert eller prøve nye madlavningsretter, du kan grave din gamle guitar igen og spille det oftere, du har mulighed for at gå i gymnastiksalen eller gå med i en sportsklub, du kan bare tage en tur eller udforske nye kvarterer i din by,

Til at begynde med er det også en frygtelig tilfredsstillende følelse at endelig takle ufærdig mail, rydde ud i lejligheden og endelig slippe af med gamle ting, rydde op og grundigt rense alt, måske til og med smide nogle gamle møbler og købe nye.

Selvfølgelig er klassikere til selvstændig beskæftigelse også ting som at læse en bog, lytte til musik eller endelig skrive skriften eller bogen, som vi altid har ønsket at skrive, selv om vi ved, at dette aldrig vil blive offentliggjort.

Hvorfor er det vigtigt at være i stand til at leve alene?

I en verden, hvor vi altid er forbundet, kan vi skrive og snakke med vores venner hele tiden og overalt, og selv Tinder giver os mulighed for at spontant danse sex over hele verden, hvilket giver indtryk af, at vi alligevel er behøver ikke være alene, hvis vi ikke vil.

Så hvorfor lære at være alene? Hvis du ikke kan bruge din tid i fred med dig selv, som altid har brug for handling og sjov, bliver du en fremmed for dig selv. At være alene er altid et tegn på manglende selvoptagelse og mangel på selvkærlighed.

Folk, der ikke kan være alene med sig selv, har ofte tendens til at klamre sig. Uanset om det er med venner eller med partnere. Hvis partneren forlader alene med sin vennekreds om aftenen, er dramaet fantastisk. Siger den bedste ven fra, fordi en fødselsdag i familien afventer, er stemningen lige i kælderen.

I dag er vi ikke ligeglad med os mere. Det meste af vores tid bliver brugt på arbejde, så går vi i indkøb, gør husholdningsarbejde, skal vi snakke med udlejeren, forsikringsselskabet eller banken, og det er bare en anden dag over, hvor vi blev på banen selv.

Jeg leder efter en partner, hvorfor skal jeg lære at leve og sætte pris på det alene?

Især folk, der søger en partner, bør først lære at være alene undertiden uden at føle sig ensom. Når alt kommer til alt, hvis du lykkes i dette trin, vil du også have en attraktiv ro og ro når du leder efter en partner, som straks har en positiv effekt på din modstykke. Ingen ønsker en partner på deres eget websted, som kun valgte en, fordi han ikke kunne være alene længere.

Du har været alene i flere år nu, og i mellemtiden tror du på, at der ikke er nogen passende partner eller partner til dig? Er du overbevist om, at du vil forblive singel for altid? Så spørg os om en flirt coaching. Vores flirtende fagfolk viser dig, hvordan du klare at nærme sig det modsatte køn i din hverdag og skabe nye kontakter. Så at du endelig finder den rigtige. Vi ser frem til at høre fra dig!

Del med venner

Forlad din kommentar