Flirting i chat - Sådan gør du det varmt på din smartphone

Flirting in Chat - For mange mænd er stadig en udfordring

Online Dating - Det lyder så lovende, simpelt og simpelt. Enhver, der installerer Tinder eller andre datingapps på deres smartphone, kan ikke indse, hvor meget arbejde og arbejde der kan være nødvendigt for faktisk at komme i kontakt med smukke kvinder.

Installer appen hurtigt, upload et billede og kom i gang: Det er så mange mænd, der forestiller online dating. Hvad de glemmer: Hvem bruger gratis apps har normalt problemet, at der er et mænds overskud. Det betyder, at damerne er forkælet for valg og udklare nådesløst. Ikke at mænd ikke ville gøre det også.

Men mange mennesker er forvirrede efter den første uge i verden af ​​online dating, forvirret og forvirret: Hvorfor har pals altid Tinder Dates, mens de går ud selv tomme? Ikke kun er der næppe nogen kampe, også mange kvinder har allerede opløst kampene efter blot et par beskeder og blokeret manden. Hvorfor er det Hvordan man dygtigt skriver sammen, så der er et første møde og sex?

Flirting i chat - din første besked skal være speciel

Vi ønsker ikke at nævne, hvor vigtigt dit profilbillede er til dating apps og især for Tinder, fordi du allerede har hørt det nok. Kun så meget: Hvis du bruger et elendigt billede af dig som et profilbillede på trods af alle disse tips, er det din egen skyld, at du ikke møder nogen kvinder. Her er nogle tips og råd om, hvad du skal kigge efter i dit billede.

Så lad os tale direkte til din første besked. De fleste typer skriver noget helt standard, i betydningen "Nå, hvordan har du det?" Eller "Hey, hvad sker der?". En sådan besked er meget flot. Hun er okay. Hun er gennemsnitlig.

Men i gennemsnit er det nok, at en kvinde har lyst til at skrive med dig, måske endda møde med dig? Ikke rigtig. Medmindre hun også har et elendig foto online og næppe får kampe. Kvinder, der har rigtig gode billeder online, svarer ikke på dig. De får allerede nok nyheder fra andre mænd, der kommer op med mere i deres tekst.

Kom på dit billede med din første besked. Hvilke tøj har hun på? Hvilken aktivitet følger hun? Hvad kan man se i baggrunden?

Din første besked skal tilpasses til dig. Med glæde kan du drysse en knip af humor og ret dem lidt.

Hvad med, for eksempel en besked i henseende til "Hey Laura, det virker ret skræmmende på din cykel på vejen. Men jeg vil vædde mig, jeg er endnu hurtigere med min cykel "eller" Cool Sunset, der skød det osteagtig billede af dig? ;-)".

Vent ikke med din første besked, men skriv så snart du har en kamp

Som i det virkelige liv forventer kvindernes verden online dating, at det første skridt, det vil sige den første besked stammer fra ham.

Så hvorfor vente på kampen efter kampen? Der er ingen regler i den forstand at skulle skrive til den, der i sidste ende udløste kampen. Selvfølgelig kan det være, at du er heldig og er kommet til en kvinde, der skriver til dig selv. Så tillykke! Men hvis det ikke er tilfældet, så tør at træde selv.

Udvikle en chat direkte fra dine meddelelser

Flirting i chatten lykkes kun, hvis ikke for meget tid passerer mellem dine udvekslede meddelelser. Det betyder, at du ikke kan vente med evigt med din besked, så snart det svarer dig. Mange mænd er direkte fornærmet, hvis de ikke hænger på smartphone hele tiden, og løser kampen direkte, hvis de ikke får svar hurtigt nok.

Vi råder dig til: Før du hurtigt trækker dine konklusioner og demystificerer dem, bør du vente og se, hvordan din chat vil udvikle sig om aftenen. Trods alt kender du hende endnu ikke. Hun går sikkert til arbejde, deltager på et foredrag på universitetet, sidder i erhvervsskolen eller kører i bilen til deres næste kundeaftale. Alle aktiviteter, der ikke kan stoppes hele tiden.

Hvis du finder ud af efter flere dage, at der stadig er få reaktioner fra hende, så har du selvfølgelig ret til at vende din opmærksomhed helt til andre chats.

Flirt i chatten, kan du så, hvis du skriver den rigtige

Hvem ønsker at blive inspireret af at flirte i chatten, skal selvfølgelig finde de rigtige ord for dette. Undgå de typiske spørgsmål, der bliver stillet i næsten enhver chat i begyndelsen af ​​introduktionsfasen. Fordi tekster som "Hvad laver du professionelt?", "Hvad har du studeret?", "Hvor er du fra?" Er kedelig og ensformig. Fra Sexting er du miles væk, og ikke engang en flirtende stemning kan så blive talt.

I stedet for at spørge "Er du voksen op i Berlin?" Du kan bare skrive "Du ligner en typisk berlinartner, der blev forelsket i denne by". I stedet for at spørge: "Hvad har du lavet i dag?" Du kan sige provokerende "Jeg håber du ikke bare tilbragte dagen i lejligheden med det fine vejr".

Du kan slå næsten ethvert spørgsmål til en sjov, provokerende erklæring, der vil inspirere chat. Han er inspireret af, at drilleri er en typisk form for mild provokation, der kan findes især i flirter.

Venligst ingen dicpics!

Det er svært at tro, men der er stadig fyre, der tror, ​​at kvinder er særligt kåt, når de bare sender dem et billede af deres oprindelige pik.

Hvad i helvede? Hvad skal en kvinde finde kåt om det? Hvordan skal dette inspirere flirting i chatten? Du bliver demoteret, og det er det.

Måske har du gjort det før, fordi du ville provokere. Eller fordi du tænker på ideen om at hun ser på dit billede. Men hvis du selv har den mindste interesse i at møde kvinden i det virkelige liv, skal du absolut forblive den måde.

Flirting i chat er god og god, men vil du ikke lære at kende det i virkeligheden?

Der er folk der ønsker at holde flirt med online dating. For dem at skrive og chatte er bare et dejligt tidsfordriv. Betyder en ende, for at sige, at fylde de kommercielle pauser i tv'et eller bare for at hæve dit eget ego. Det er fint. Tilhører du også denne stamme, så vi ønsker dig meget sjov med at chatte med hende.

Måske er det ikke nok for dig bare at skrive beskeder frem og tilbage. Du vil heller ikke en dag holde en charmerende dame i dine arme, og du vil heller ikke opleve fysisk nærhed eller seksuel tilfredsstillelse. I grund og grund er den rene skrivning ikke helt fremme dit ikke-eksisterende kærlighedsliv.

Den, der installerer Tinder, håber at møde interessante kvinder i det virkelige liv, bør ikke vente for længe til at bede om et møde. Fordi punktet er det: Hvis du skriver sammen i uger, har du længe savnet det rigtige øjeblik. Derefter har du allerede udvekslet så meget information om din smartphone, at du ikke har noget at tale om på det første møde, fordi du allerede kender hinanden.

Derudover er der en anden grund til, at vi anbefaler dig at foreslå en dato så hurtigt som muligt: ​​Mange kvinder (men også mænd!) Brug Tinder bare til at polere deres eget selvværd. Det er dejligt at vide, at andre mennesker har interesse. Komplimenterne flatter, og vores ego vokser til hidtil usete højder, når nogen ønsker at mødes med os.

Men disse mennesker sætter det ikke på et møde. Tværtimod. De forlader det med ren skrive og har altid undskyldninger klar, hvorfor de bare ikke passer. For eksempel er en klassiker "Beklager, men jeg kender dig ikke godt endnu. Lad os bare skrive lidt, før vi møder "eller endda undskyldningen for, at hun allerede havde lavet en date med en ven på den dag.

Selvfølgelig kan det være, at hun virkelig møder en anden den dag. Men hvis hun er rigtig interesseret, vil hun give direkte ind og foreslå en ny dato i stedet for, så "torsdag ser lidt dårligt ud for mig, fordi jeg besøger. Men hvad med fredag? "

Hvem spørger hurtigt efter et møde lærer således direkte, om den anden person selv er interesseret i et ægte møde. Hvis dette ikke er tilfældet, har vi ikke spildt flere uger for at forsøge at retsforfølge en kvinde, der ikke har lyst til os.

Er du træt af online dating? Du er den evige skrivning og flirten i chatten for dum, for du vil endelig møde i dit virkelige liv din store kærlighed? Så spørg os om en flirt coaching for mænd. Vores kærlighedseksperter viser dig, hvordan du klarer at overvinde din skamhed, aktivt henvende dig til fremmede, flirte med dem og udveksle dine numre. Så at du også vil endelig være glad. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ønsker du flere tips til flirting i chat? Her er nogle flere indlæg:

Del med venner

Forlad din kommentar