Flirter til begyndere - Disse overbevisninger forhindrer din succes

Vores succes i flirt afhænger stort set af vores holdning

Du spekulerer på, hvorfor du stadig er singel? Tror du, at kvindens verden har samspillet imod dig? Du er fast overbevist om, at du skal bruge hele dit liv alene, fordi du aldrig vil finde den rigtige?

Lad os fortælle dig, hvorfor du stadig er singel. Lad os forklare, hvorfor det er, at du ikke har succes med kvinder. Vi vil oplyse dig, hvorfor kun dine venner ankommer til kvindens verden, det gør du ikke.

Det er din egen holdning! Korrekt læst! Det er ikke kvindens skyld, det er ikke din venns skyld eller andre eksterne forhold. Nej: Du alene er ansvarlig for dig og din situation. Du alene er ansvarlig for den negative holdning, der har afgjort i dit sind og det fratager dig nogen chance i det modsatte køn.

Flirter til begyndere: Min holdning? Nonsens, det er kvinderne, der ikke er interesserede

Tror du det nu, ikke? Og hvordan ved du det? Hvordan kender du det til alle de kvinder, du møder dag i, dag ud, har ikke engang nogen interesse for dig? Hvordan vil du have denne sikkerhed, hvis du aldrig har aldrig søgt kontakt?

Denne erkendelse af, at dette er sådan, er ingen viden. Det er en misforståelse, der sidder fast i hovedet. Men med denne holdning bør du ikke være overrasket over, at du ikke møder nogen kvinder. Enhver der antager at han ikke har en chance med det modsatte køn udstråler alligevel det. Derfor er det ikke underligt, at kvinder er afstødende mod dig.

I øvrigt kaldes dette også selvopfyldende profeti. Vores forventning er opfyldt. Enhver, som altid overtaler sig før en vigtig test, at han ikke ville lykkes, at han ikke har lært nok, at han vil mislykkes, vil ikke bestå testen.

Tilsvarende, hvis du finder en smuk kvinde, og du fortæller hende med det samme, at hun ikke vil være interesseret i dig, og hun vil lade dig flare. Er du virkelig overbevist om dette, har du denne holdning til ydersiden. Du får virkelig en kurv, og din negative holdning vil fortsat blive styrket. Du ser, du har det i dine egne hænder!

Flirter til begyndere: Jeg er kedelige kvinder, fordi jeg ikke har noget at tale om

Igen deler du denne holdning med mange andre mænd rundt om i verden. Hvorfor i helvede tror du, du er en boring?

Mange mennesker begår fejlen ved altid at sammenligne deres liv med andre. Delvist selv simpel med livene hos fremmede, de følger på Instagram. Ikke så mærkeligt, at det får dig til at føle, at du leder en hvid gud som kedeligt liv. Men ved du noget? Du behøver ikke at tilbringe enhver ferie i Amazonas og bliver næsten dræbt af en jaguar, du behøver ikke at rejse og blive ambushed af Indien, du behøver ikke at springe springkamp eller fald paraply bare for at have noget at fortælle.

Det eneste du skal gøre er at frigøre dig fra tanken om, at der ikke er noget i dit liv værd at nævne.

Hvorfor tror du, er det ikke værd at nævne, hvad du har oplevet med dine kolleger sjovt i frokostpause? Hvorfor tror du, at dine skole- eller gymnasier er kedelige? Hvorfor er du overbevist om, at dine hobbyer er kedelige?

Dybest set er der en masse samtale, det kan ikke gå ud. Vi skal bare komme til dette, det er problemet for mange mænd.

Følgende artikler vil løse dette problem sammen med dig og hjælpe dig med at finde passende emner til diskussion.

  • 6 måder at fremkalde emner af samtale ud af ingenting
  • 370 emner at snakke med
  • 3 emner af samtale for enhver situation

Flirter til begyndere: Kvinder vil kun have huler og ikke hyggelige fyre som mig!

Forkert. Forkert, forkert, forkert! Kvinder vil ikke have assholes! Hvilke kvinder ønsker er selvsikker mænd. Guys, der ikke bryr sig om andre, og som ikke altid beder om tilladelse. Mænd, der fører et selvbestemt liv. Det er det, kvinderne vil have. Og det er præcis, hvad de hyggelige og hyggelige mænd sjældent bringer med dem, men det findes primært i den såkaldte macho.

Også du ser ud til at være selvsikker over for omverdenen. Din manglende erfaring med kvinder hjælper også med at få dig til at føle sig hæmmet og genert. Og det betyder igen, at kvinder ikke føler sig tiltrukket af dig.

Du ser, det er også en cyklus, du skal bryde igennem! Din hovedopgave for nu er at arbejde på dit selvværd. Og hvordan du lykkes, finder du her.

Flirting for Beginners: Jeg har ikke tid til at møde kvinder

Igen og igen taler mænd om deres mangel på tid til at finde en partner. De arbejder trods alt. Men alle andre mennesker er også sådan, og alligevel har de været i stand til at mødes med deres drømmekvinde.

Med dig er der ikke mangel på tid, men af ​​vilje. Fordi kvinder kan lære hinanden at kende hinanden. På togstationen, på gaden, i parken, i nattelivet. Bare se dig omkring. Hvor mange kvinder er i øjeblikket i din umiddelbare nærhed? Du kan adressere dem alle, men du tør ikke. Du ser, fejlen skyldes ikke mangel på tid, men fordi du mangler den nødvendige vilje.

Du ved, at årsagen til at du er singel er med dig selv, men du kan ikke gøre en forskel? Du vil så meget gerne møde din drømskvinde, men du ved bare ikke hvordan man gør det her? Så spørg os om en flirt coaching for mænd.

Vores kærlighedseksperter viser dig, hvordan du klarer at tale med din drømmepige på gaden, flirte med hende og endda få hendes nummer. Så at du endelig finder den rigtige. Vi ser frem til at høre fra dig.

Del med venner

Forlad din kommentar