Flirter på arbejde - hvorfor der er meget bedre Flirt-Terrains!

Er der noget mere indlysende end at flirte med den flotte kollega, vi ses alligevel hver dag?

Vi bruger mest tid på arbejdet. Vi ser vores kolleger hver dag og lærer hinanden bedre, jo længere vi arbejder der. Frokostpauserne bliver brugt sammen, vi taler om hans ferie, hans weekend eller hans nye opgaver.

Ikke underligt, at især folk, der arbejder i et meget stort firma, får mest muligt ud af deres sociale kontakter gennem virksomheden. Det er næppe overraskende, at der altid er flirtationer på arbejdspladsen og endda solide partnerskaber udvikler sig. Nogle bliver forelsket på arbejde, de andre føler sig kronisk underudfordret i deres arbejde og vil bare passere tiden med lidt flirting med hinanden.

Så snart følelser er involveret, bliver situationen dicesy

"Do not fuck selskabet" er et meget udbredt og velkendt ordsprog, hvilket betyder "ikke sove med kolleger."

Kærligheden på arbejdspladsen medfører nogle faldgruber, som man bør huske på for enhver, der overvejer at starte en affære med sin kollega.

1. Husk at du ser dig selv dagligt

Husk altid, at man efter en natstand skal have mulighed for at opføre sig professionelt på arbejde og kommunikere med hinanden. Hvis der ikke er nogen følelse i spillet for jer begge, men julefestets alkohol har ført dig til det, kan det første møde efterfølgende hos firmaet være lidt ubehageligt for dig, men konsekvenserne skal være i rammen.

2. Når der er involveret følelser, kan der være stort drama

Lad os vende situationen rundt. Hvad hvis du havde en affære, og en af ​​jer blev forelsket? Hvad hvis hun eller du håber på mere, men fortæller hinanden, at han ikke har nogen følelser? Hvis vi er ondt, bliver den daglige pendling til arbejde smerte, da vi møder hende hver dag. Hjertepine bryder vores hjerter og ikke engang arbejdet distraherer os fra det, da vi møder hende lige her. Et respektfuldt samspil med hinanden og professionelt arbejde sammen er næppe muligt.

3. Bosser kan ikke lide at se kærlighedsforhold på arbejdspladsen

Ikke alle virksomheder kan lide at se kolleger, der snakker med hinanden. Chiefs har to hovedanliggender: Den første bekymring er, at de ikke koncentrerer sig om deres opgaver i arbejdstiden, men foretrækker at engagere sig med den nye partner. Den anden bekymring er, at hvis det bliver til et partnerskab, kan der altid være en opbrydning, og derefter håndterer det ofte meget at ønske.

Flirter på arbejde? Venligst kun hvis du begge ved, at der aldrig vil være mere!

Det er lidt anderledes, når to kolleger forstår hinanden godt, og begge er faste og flirter med hinanden spøgende. Er begge klar over det faktum, at de er engagerede og frem for alt lykkelige, og at der absolut ikke er følelser for hinanden på begge sider, så i humørlige komplimenter som "Tomorrow Steffi, har du i dag igen specielt flot til Gjorde mig? ", Helt tilladt.

Ikke desto mindre er flirten på arbejdspladsen stadig et spil med ilden. Fordi, selvfølgelig, kan vi aldrig vide, om den kollega, med hvem vi kan lide at sjovt flirte for at lette det dårlige humør på arbejdspladsen, er virkelig hundrede procent lykkelige i deres forhold. Det kan selvfølgelig altid ske, at hun engang håber på mere og måske bliver forelsket i os.

Det er netop denne fare, som vi altid skal huske på.

Fare? Hvorfor fare? Du tror ikke på alvor, at du nogensinde vil være glad igen på jobbet, når damen er forelsket i dig, indrømmer en dag sine følelser for dig, og du afviser hende? Stemningen mellem dig bliver iskold. Så sejt, at selv dine kolleger får vind af det, at der er noget galt mellem dig.

Flirter på arbejde forbereder kun glæde, når intet seriøst er beregnet

Generelt er det tilrådeligt at afstå fra at flirte på arbejde. Selvfølgelig gør små flirties det sjovt af tidsarbejde. De bringer glæde og hjælper med at øge vores selvværd.

Men for vores egen skyld bør vi afstå fra at gøre det. Vi er trods alt ikke alene i fare for at blive forelsket og gøre livet på arbejde helvede. Hvad hvis sagen er omvendt? Hvad hvis vi bliver forelsket for os selv, fordi vi altid har flirtet i jest? Men vi ved præcist, at hun har været gift i tre år?

Så er vi i en særlig dårlig situation. Vi er ulykkelige i kærlighed og ved præcis, at vi ikke har nogen chance med hende. Hver gang hun bliver hentet af hendes mands arbejde, føler vi en stab i hjertet. Ved hver samtale nævner hun sin mand, hver gang han eller hun pendler sammen, eller i weekender sammen, oplever vi igen smertefuldt, at vi ikke kan have denne kvinde og overvinde vores følelser for hende.

Vi ser, at flirte på arbejde kan lyde forførende, og mange forkæler forførelse. Men sådanne flirtationer, affære og relationer tager ikke altid en god afslutning. Ved mange adskillelser er der også opsigelse af en af ​​dem på samme tid, så de ikke længere skal mødes på arbejdspladsen.

Du ønskede at flirte på arbejde, fordi du ikke møder kvinder på nogen anden måde? Du tror du ikke har mulighed for at komme i kontakt med kvinder på andre måder? Ja, der er altid andre muligheder!

Det er på høje tid at spørge om flirt coaching. Vores flirtende fagfolk vil vise dig, hvordan du overvinder din skamhed og succesfuldt adresserer kvinder på gaden midt på dagen. Så at du endelig finder den rigtige.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Del med venner

Forlad din kommentar