Flirt træneren Darius Kamadeva om at gifte sig, Tinder & hvordan man kan fortælle om din partner er fremmedgørende

Darius Kamadeva om relationer og ægteskab

Dating professionel og flirt træneren Darius Kamadeva afslører i denne video hvorfor det er tilrådeligt at gifte sig efter mindst 5 års forhold, hvorfor den prikkende fornemmelse i maven forsvinder efter et tidspunkt af forhold og hvor præcist du finder ud af, om din partner snyder dig!

Darius Kamadeva er grundlæggeren af ​​DatingSkills og en fuldtids flirt og dating coach. For mange år siden var han hos os på forskellige arrangementer og er i vores træningsprogram Den perfekte dato at se.

Udelukkende til Flirt University, svarer han 6 spørgsmål om kærlighed i den følgende video. Se et komplet interview her:

1) Forestil dig: Hvad handler din YouTube-kanal om?

Darius Kamadeva, Dating Færdigheder: "Med glæde, jeg hedder Darius Kamadeva, og jeg har været en dating og dating coach for både mænd og kvinder i de sidste 10 år, og jeg organiserer forskellige personlighedsudviklingsseminarer. I 2010 blev jeg nomineret af Los Angeles største dating- og datakonference for Europas bedste træner, og jeg gennemførte også NLP-træning med succes.

Jeg er også operatør og ejer af to hjemmesider, den ene er "Dating Skills for Men" og den anden er "Man in Love", hvor jeg giver nyttige råd til begge køn for at finde en partner for livet, at øge selvværd eller vise måder, hvordan enhver kan føre en vellykket affære med enkle tips. "

2) Er der en perfekt alder at gifte sig med? Hvis ja, hvilken alder?

Darius Kamadeva, Dating Færdigheder: "Jeg tror du ikke bør giftes medmindre du er helt sikker! Imidlertid har mange studier vist, at ægteskaber, der er lavet efter et par har været sammen i fem eller flere år, har varet meget længere end par, der har været sammen i mindre end fem år før ægteskabet. Det giver mig meget mening, og jeg tror, ​​du ikke bør gifte sig, før du er fem år sammen, men faktisk levet sammen i fem år.

Fordi hvis du ikke gør det, kan du ikke skønne præcis hvordan personen opfører sig i hverdagssituationer, og du kender dem ikke godt nok endnu. Menneskerne selv, opfattelser, relationer og hormonbalance ændrer sig over tid, så det er vigtigt at bruge mere tid på at blive gift. Når alt kommer til alt, bliver du gift, fordi du er fast overbevist om, at du vil bruge resten af ​​dit liv sammen med denne person. Hvorfor ikke vente nogle få år til brylluppet, da man på den ene eller anden måde har til hensigt at tilbringe resten af ​​livet sammen? "

3) Hvorfor tror du "sommerfuglene i maven" går tabt i længere tid, og hvordan kan du få dem tilbage?

Darius Kamadeva, Dating Færdigheder: "Sommerfuglene i maven går tabt af en evolutionær årsag: Der er flere forskningsresultater, der viser, at vores hormonbalance ændres i forholdets første uger eller når vi er forelskede, og vi sværmer meget stor opfattelse.

Fænomenet "rosa briller" er således videnskabeligt bevist. Men hvorfor er det? Sommerfuglene i maven gør os til at opleve partneren særdeles godt og godt for at forenkle trinet i forholdet, som ofte er forbundet med stor stress og forpligtelse. Hvis vi på forhånd vidste hvor meget stress og drama vi kommer ind i forholdet, ville vi bestemt ikke indgå et forhold. Denne "indledende forelskelse" opstår således for at forholdet udvikler sig positivt, men følelsen af ​​at blive forelsket ændres i løbet af forholdet, og flere vigtige kriterier såsom pålidelighed, tillid osv. Fokuseres senere. "

Dynamikken ændres også, og det er ofte tilfældet, at noget bliver mindre interessant, jo længere du kender det - det gør også partneren til en. Endelig kunne forskerne bekræfte, at et forhold er struktureret i forskellige faser: Først kommer et nyt par i "fældningsfasen" med en masse prikker og sommerfugle i maven.

Så går denne fase videre til anden fase, den såkaldte "fase med konstant kærlighed". Således er det så forudbestemt af evolutionen, og det er fornuftigt, at sommerfuglene forsvinder i maven efter et stykke tid, da det så udvikler sande og mere intense følelser for partneren, hvilket er meget vigtigere for børnets videre reproduktion og overlevelse er.

Problemet jeg ser er, at mange er forelsket i den første fase i at blive forelsket, og de ønsker for den tid og hævder at alt var uproblematisk da. Men på det tidspunkt var du ikke 100% ærlig, forsøgte du med alle midler at behage og overbevise din modstykke, så du præsenterede dig selv fra den bedste side og i nogle aspekter var ikke så ærlig som du ville være senere. "For dette anbefaler jeg dig at læse bogen af ​​Michael Mary kaldet" Live the love you have "

Del med venner

Forlad din kommentar