Flirt-Trainer Horst Wenzel bij "Rent. Kopen. Wonen. "Over VOX

Flirt- en persoonlijkheidstrainer Horst Wenzel is op zoek naar een nieuw appartement in Keulen en ontmoet daarom tv-makelaar Christian Petri van het VOX-programma "huren, kopen, wonen". De makelaar is onlangs opnieuw single geweest - hoe goed dat zijn nieuwe klant een flirtcoach is!

TV-makelaar Christian Petri krijgt tips van flirtcoach Horst Wenzel voor zijn liefdesleven

Na een paar minuten is een bezoek aan een flat in Keulen al duidelijk: Horst Wenzel heeft niet meteen een vonkje gedaan! De keuken was erg belangrijk voor hem en dat was duidelijk te klein voor hem. Om zijn klant beter te leren kennen, vraagt ​​makelaar Petri naar zijn baan. Als de flirtcoach hem zijn baan noemt, kan Christian Petri het niet geloven.

Maar snel hersteld, krijgt Petri de mening van de flirt-expert en vraagt ​​hij of hij waarschijnlijk een man is om te flirten. Horst Wenzel gelooft "ja". Petri is zeer competent als makelaar en kan ook de sterke punten van makelaars voor flirten gebruiken.

De tv-makelaar leidt de flirtbus naar de woonkamer met een balkon. Horst Wenzel is er meteen enthousiast over. Petri maakt gebruik van de positieve stemming en vraagt ​​om tips om vrouwen het beste aan te pakken.

De flirtcoach legt de makelaar uit dat je de flirtende situatie moet aanpakken en zegt ook duidelijk dat je dezelfde interesse hebt. Maar het is belangrijk om domme uitspraken niet te schenden, om zichzelf te blijven en vooral om ervoor te zorgen dat de vrouw zich goed voelt.

In de studie beslist de flirtcoach tegen het appartement. Al met al is het appartement gewoon te klein. Horst Wenzel wil eindelijk klanten ontvangen in zijn toekomstige appartement.

Een korte tijd later stelt makelaar Petri Horst Wenzel een ander appartement voor. Maar zelfs in dit appartement kan de keuken van Horst Wenzel niet inspireren: alweer te klein!

Het zal een kamer in persoon zijn: Christian Petri wil het weten van de flirtcoach, of Horst Wenzel zelf ooit bang was om een ​​vrouw aan te spreken. Hij maakt hem duidelijk dat waarschijnlijk elke man die een vrouw aanspreekt een beetje bang op zichzelf is.

Uiteindelijk beslist Horst Wenzel na afloop van het bezoek ook tegen het tweede appartement. Hij is gewoon niet verliefd geworden op een van de woningen in Keulen!

De makelaar 'huur, koop, live' en de flirtcoach besluiten eerst naar een kroegentocht te gaan. Horst Wenzel moet doorgaan met het geven van Christian Petri flirttips en hulp bij de implementatie en in tegenstelling hiermee is de makelaar nog steeds op zoek naar het perfecte appartement voor de flirtcoach.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter