Fettersex ønsket? Hva du bør vurdere i BDSM og trelldom

Du ønsker å prøve for første gang bondage sex?

I hvert fall siden femti nyanser av Grey, BDSM og Bondage er ikke lenger tabuemner. Tvert imot. Bare navngitt bok har blitt en bestselger og stimulerer fantasien til mange kvinner til denne dagen.

Det som gir en behagelig prikkende følelse i lysken under lesing, har oppmuntret mange par til å re-designe sitt eget sexliv og herdes sex i soverommet. Men hva betyr det for hard sex?

Bondage av en sex partner er for mange en integrert del av BDSM. Men hva finnes og ikke eksisterer?

Hva handler det om på BDSM?

De fleste par som prøver BDSM pleier å holde fast i Soft BDSM. Det betyr ikke at kjønn er romantisk og ømt. I stedet refererer Soft BDSM til praksis der det er en dominerende og en passiv del.

Tillit spiller den viktigste rollen i slaveri sex! Til slutt kommer partneren din i hendene dine og stoler på å vite nøyaktig hva du gjør og at du stopper når som helst når det blir for langt.

Snakk med partneren din om dine ønsker og fantasi

Femti nyanser av Gray kan gi inntrykk av at alle kvinner rundt om i verden er på slaveri sex. Men før du pakker ut sjakkler og legger utstyret ditt klart, bør du først diskutere med henne at du vil prøve et litt vanskeligere tempo i sengen.

Tenk dere begge at du må spesifisere et trygt ord! Hvis det ordet feiler, stopper den dominerende partneren umiddelbart! Dette er en forutsetning for at du kan nyte sex og å engasjere deg i din passive rolle. Selv om det trygge ordet faller, når han er nær orgasme: Når det er uttalt, må det være pauset og den passive partneren skal slippes ut fra sjakkene.

Hvis dette ikke skjer, ødelegger du din tillit på lang sikt.

Mest egnet for et trygt ord er ord som har absolutt ingenting å gjøre med sex. Dette kan for eksempel være en farge eller en type frukt. Slett ord som "stopp" eller "nei". Bare slike ord faller oftere under sex enn vi skjønner, og i denne sammenheng betyr det ikke at partneren skal stoppe.

Bondage krever riktig forberedelse

Bondage betyr at passivpartnerens frihetsbevegelse er begrenset. Dette skjer vanligvis gjennom håndjern. Kanskje du eier et par hjemme? Vær oppmerksom på at du bør ha nøkkelen innen rekkevidde når du lager dette. Hvis plutselig faller koden ord, og du må gå på et søk, bidrar dette ikke til avslapning av partneren din. Men selvfølgelig er det mange flere muligheter.

Du bør avstå fra tynne strenge, kabelbånd eller elastikk / tov. De kutter alle veldig ubehagelig inn i huden. På den annen side, tykkere tau (vær også oppmerksom på tilstanden til materialet, det bør ikke være for vanskelig selvfølgelig) eller kluter.

Selvfølgelig kan du også ta noen klær som er rundt deg for å bruke dem til fetters.

Selvfølgelig vil sjakkene også være ordentlig lagt ut. Hvis de er bundet for stramt, vil ikke alle lemmer bli forsynt med nok blod. Kroppsdelen faller i søvn. I tillegg er det for stramme knuter lett å skade.

Vær også oppmerksom på stillingen du vil knytte henne til. For eksempel, hvis hun er tungt buet, kan denne stillingen være utholdelig i noen minutter, men hun kan ikke ha omfattende sex på den måten. Bestem derfor for en stilling der hun komfortabelt kan være i lang tid.

Se hele tiden på kroppen hennes

Spesielt med bondage sex er det utrolig viktig at du tar hensyn til kroppen din og dine reaksjoner på hele tiden. Spesielt, hvis du har vært forbundet med en klut til munnen slik at du ikke kan snakke, må du alltid være oppmerksom på hvordan den reagerer på partneren.

Du har knapt fått noen seksuell opplevelse fordi du ikke har noen partner? Leter du etter en kvinne ved siden av deg som passer deg?

En flørtcoaching for menn kan hjelpe deg med å finne den rette. Du lærer hvordan du vellykket nærmer deg og flirter med fremmede og til og med får tallene til slutt. Vi ser frem til å høre fra deg.

Del med venner

Legg igjen din kommentar