Kilder til fejl i blowjob: Hvad skal du være opmærksom på

Kilder til fejl i blowjob: Hvad skal du være opmærksom på

Vi mænd er virkelig simpelthen strikket. Et godt smil, en kort øjenvipper og allerede vi er så gode som i kærlighed. Men vi er også på samme måde strikket i sengen. Som kvinde kan du blæse dig selv med et godt blowjob lige i hjertet af hver mand.

Virkelig bobler: Så mænd vil have blowjob

Men her må jeg oplyse dig lidt. Fordi blowjob ikke er lig med blowjob. Her kan du gøre mange ting rigtigt og lige så meget forkert. Med et godt blowjob vil du evigt blive husket af ham. Hvis du har en dårlig, kan du muligvis skræmme ham.

Selvfølgelig slukker ingen mand kun fordi du har blæst dårlig. Hvis det var tilfældet, så rolig ned, det var ikke dine evner, der blæste. Det passer nok ikke, eller det var bare en engangs ting for ham. Det kan ikke undgås.

Men hvis du gør det rigtigt, bliver du hans personlige bobledronning og få den ultimative magt over mands scepter. Her vil du lære med hvilke færdigheder du bliver ekspert i oralsex.

Hvad er fejlkilder i blowjobet og hvordan kan du undgå dem?

Men hvad du kan undgå er kilder til fejl i blowjobet, og du bør også, hvis du vil gøre fornøjelsen så behagelig som muligt.

Der er faktisk stadig kvinder, der tager ordet Blowjob lidt for alvorligt og faktisk ønsker at blæse John af manden med varm luft eller sprænge som en ballon bogstaveligt. Selvom vi taler om bobler, er penis i hvert fald slikket eller suget, men aldrig helt blæst.

Du bør på ingen måde hogge hver penis over en kam. Fordi ligesom alle kvinder kan lide det anderledes, synes de fleste mænd ligesom blowjobs ganske lidt, men ikke alle kan lide det samme program og derfor skal du få en ide om, hvilke slags færdigheder han eller hun allerede har.

Hvis du har taget den første forhindring og med lidt forudgående viden i spillet, så skal det faktisk være nemt for dig at svare på hans præferencer selv lidt. Men hvis det ikke var tilfældet af en eller anden grund, så skal du ikke bekymre dig om det. Stop med at røre halen med barnhandsker og hold den tæt. Selvom det er individuelt anderledes, synes de fleste mænd lidt sværere end for bløde.

De største fejlkilder i blowjob

Lad os komme til den sandsynligvis største og faktisk mest oplagte kilde til fejl i blowjob. Så meget som hver mand står på kvinder med smukke tænder, hader han så meget, når de blæser langs sin penis, mens hun blæser som et barberblad. Af denne grund bør du altid åbne munden helt åben, som hos en tandlæge, og i det øjeblik du suger hanen dybere ind i munden, skal du altid lade dine læber glide over dine tænder som beskyttelse.

Du kan muligvis kende følgende situation: En mand taler til dig som om han var super cool, men hele programmet virker fuldstændigt poseret og ikke autentisk overhovedet. Hurtigere end han kan se, giver du ham en kurv. Så det er, når du blæser en mand. Han bemærker straks, om du virkelig kan lide det, eller hvis du bare spiller et program her. Hvis du vil spille ham noget, så gør det overbevisende.

En anden fejlkilde er, når du kun bekymrer dig om, hvordan han tænker på det under hele blowjobet, og det er derfor, at han ikke har noget imod det. Dette virker bedst, selvfølgelig, hvis du selv føler ægte glæde i at blæse ham en. Med den rigtige holdning er det slet ikke noget problem.

Nogle kvinder føler et blowjob som ydmygelse og føler sig herbaged og brugt. Andre kvinder føler det modsatte. De føler sig kraftige i øjeblikket af blowjobet, fordi de har eneste kontrol over det bedste stykke mand. Du kan bestemme om han kommer snart eller ej, du kan lege med ham og gøre hvad du vil. 3 gange kan du gætte med hvilken indstilling du kan give de bedre blowjobs.

Som jeg sagde, som en veluddannet blowjob artist bestemmer du om og hvornår manden kommer til orgasme. Skynd dig ikke, men hellere tager din tid og stopper det nu og da. Vær ikke fristet til at bringe det til ende. Det gør det også som om du slet ikke har det sjovt og kun spiller dit obligatoriske program.

Og så meget vigtigt! Det rigtige trick

Selv om handjob er en anden seksuel praksis, men der ikke er noget galt med hænderne i et blowjob for at komme i spil. Tværtimod. Hvis du vil være professionel i boblerne, bør du tænke to gange om, hvordan du bruger dine hænder korrekt. Det er det, mange kvinder glemmer. Du kan for eksempel massere din røv med dine hænder på samme tid, massere æggene eller støtte blæserbevægelsen og samtidig give ham et handjob. For ekstremt åbent, er der endda mulighed for en prostata massage. Men du bør nok tackle disse først ved fælles overenskomst.

Hvis du er opmærksom på de nævnte fejlkilder og i stedet følger disse tips, bør du være i stand til at tilbyde en meget god præstation meget snart og blive husket for evigt.

Vil du endelig møde den rigtige mand for at tilbringe en god tid sammen? Så tilmeld dig nu til et af vores flirtseminarer til kvinder. Bare klik her.

Eller vil du lære mere om sex og læse mere interessante artikler om emnet? Så kan du godt lide følgende indlæg:

Del med venner

Forlad din kommentar