Gendann ex? Hvad du skal huske på, hvis du vil have dem tilbage

Jeg vil have min ex tilbage!

Nogle gange indser du kun, når forholdet er brudt, hvad du havde på din partner.

Separationer er aldrig let. Man føler sig hjælpeløs, magtesløs og ved ikke, hvor man skal hen med følelserne. Følelsen bliver endnu værre, når du føler at du bare ikke kan komme over din eks, og at du i grunden ikke vil have mere end at leve i et forhold med hende igen. Men hvordan kan du genvinde din eks? Er det muligt overhovedet? Hvad er chancerne for, at begge vil være lykkelige på det andet forsøg?

Opvarmede relationer er ikke sandheden!

Fersk efter din adskillelse vil du højst sandsynligt ikke lide følgende afsnit. Ikke desto mindre vil vi gerne bede dig om at læse det og tænke på vores råd.

Hvis et forhold afviger, er der altid en grund til det. Dette kan igen være helt anderledes end partnerskab til partnerskab. Manglende lyst til at have børn, for meget jalousi, et faldet sexliv, årsager til adskillelser, der er mange.

Problemet med opvarmede forhold er frem for alt, at problemet med det første forhold, der førte til adskillelse, stadig er til stede i et andet forsøg. Sig farvel til ideen om, at folk ændrer sig. En person ændrer sig og opfører sig kun, når han ønsker det selv og er fast besluttet på at gøre det, og selv i dette tilfælde kræver det en stor disciplin.

De problemer, der førte til adskillelse første gang, vil dukke op igen og få dig til at tvivle på dit partnerskab. Tænk derfor omhyggeligt på, om du virkelig ønsker at blive involveret i dette eksperiment.

Vi tror personligt, at det i de fleste tilfælde vil øge ens selvværd meget mere, hvis man fuldender adskillelsen og fokuserer på det nye og nyder det enkelte liv.

Også spørg dig selv, om det virkelig er dig, der savner, eller hvis det er det gamle liv, du sørger for bagefter. Er det hendes kærlige ord, hendes måde at grine, hendes forhold til dig, som du så savner? Eller er det følelsen af ​​ikke at være alene om aftenen, at dele en seng og have nogen der altid har et åbent øre? Fordi mange mennesker lever i den forkerte tro på, at de vil genvinde deres eks, savner de ikke kvinden selv, men de er bange for at være alene.

Du vil stadig gendanne din ex? Derefter bryde kontakten konsekvent

Hvis din opbrydning stadig er meget frisk, vil din længsel efter hende være den største. Men lige nu er det vigtigt at forblive stærk. Daglige opkald eller ringe på hoveddøren gør ikke hende forelsket i dig, tværtimod.

Hun vil føle sig forstyrret og styrket i trinet for at afslutte forholdet. Det betyder ingen opkald, ingen beskeder, ingen ringetoner, ingen gaver, intet! Ingen velsignelse for at blive hos dig eller græde for at prøve igen, vil hjælpe dig.

Så lad os ikke høre noget fra dig. I stedet skal du vente til hun svarer. Det vil være, tro os! Sikkert har hun stadig nogle ting for dig eller dig sammen med hende. Disse er normalt en populær, avanceret grund til, at kvinder rapporterer.

Dette kontaktforbud vil få hende til at savne dig. Derudover får du også den nødvendige afstand til din adskillelse, som du har brug for. Fordi kun på denne måde kan du reflektere over din adfærd i dit tidligere forhold og genoverveje det.

Fortsæt med at vente til hun underretter dig først. Forstyr ikke med spillet for evigt at skrive frem og tilbage med hende. I stedet skal du svare på hendes besked om, at du er i stress, har begrænset tid, og hun skal ringe til dig om aftenen.

Hvis hun kalder dig direkte, i stedet for at skrive til dig, kan du selvfølgelig svare. Hvis hun selv foreslår en samtale, er du velkommen til at acceptere denne invitation.

Lad dig ikke blive skubbet af hende

Mange mænd, efter separation, har en tendens til at gøre alt for denne ene kvinde i håb om at vinde hendes ryg. Nå, det er desværre helt nonsens. Hvis du opdager, at du ændrer dine dæk på trods af din sammenbrud, slår græsplænen eller bringer noget med dig mens du handler, gør du bare dig selv en narre af dig selv, og du er alt andet end mandlig.

I stedet lader du dig udnyttes fuldt ud og vandrer bare ind i skuffen af ​​de mænd, der ville gøre noget for en kvinde, uden endog et blik at værdsættes. Ved at gøre det mister du den sidste gnist af respekt, som hun har forladt dig.

Lad dig ikke blive provokeret

Ofte efter en pause vil kvinder gerne prøve, hvordan han reagerer ved at flirte med andre mænd foran ham. Er det også tilfældet med dig? Så snart du er der, bryr hun sig virkelig? Dette viser dog dybest set, at hun stadig er interesseret i dig. Hun vil gerne vide, om du vil hoppe på det og vise dig jaloux, eller hvis du bliver kold, hvis hun er i kontakt med andre mænd.

Men hvad anbefaler vi i en sådan situation? Vi råder dig til ikke at blive involveret i provokationerne. Hvis hun ignorerer dig eller forsøger at retfærdiggøre dig ved at flirte med andre, ignorerer du også hende. Meget simpelt. Hun vil kun blive respekteret, når hun kommer til dig og opfører sig på en venlig og normal måde.

Bliv ikke involveret i et "venskab"

Ofte mænd finder det en god ide at genvinde deres eks, for at være enige med dem om fortsat at være venner. Det er total nonsens! Venskab bringer intet til jer begge! Selvfølgelig er du en eller anden måde blevet glad for at være en person, men at være venner er normalt ikke muligt lige efter bruddet.

Følelserne er for ondt, for mange følelser fra fortiden er involveret. Og på din side er der flere følelser, fordi du ser mere end en ren ven i hende, men hun vil gerne have dig tilbage igen.

Så snart man manøvrerer ind i den gode venes rolle, kommer man næppe ud af dette. Derfor: Hvis hun foreslår at blive venner, så nægter du det. Fortæl hende, at et venskab ikke er det, du vil have.

Du vil gerne genvinde din ex, men alle dine forsøg har fejlet hidtil? Og du ved bare ikke, hvad du ellers kan gøre for at vende tilbage til dig? Så spørg os om en flirt coaching! Vores fliereksperter vil tage dig med hånden, diskutere din situation med dig og diskutere med dig hvordan man opfører sig for at gøre dem mere interesserede i dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Del med venner

Forlad din kommentar