First date kiss - 21 manieren om contact te maken en je eerste zoen te krijgen

Hoe pas ik de eerste datum aan?

Veel mannen hebben een groot vraagteken in hun gezicht als het gaat om de eerste kus op de date. De wegbereider hiervoor zijn aanrakingen, omdat ze ervoor zorgen dat hij haar zijn interesse toont en daardoor het flirten iets extra's geeft. Dit vereist echter dat hij zijn verlegenheid overwint en de eerste stap durft te zetten. Omdat ondanks de emancipatie de meeste vrouwen nog steeds verwachten dat fysieke benaderingen de man als eerste moeten verlaten.

Deze verwachting van vrouwen vormt een uitdaging voor veel mannen. Als hij later door zijn vrienden wordt gevraagd hoe de datum is gegaan, hoort men vaak dat er geen geschikt moment was om elkaars hand vast te houden, te aaien of zelfs aan te raken. De waarheid is: er zijn veel van zulke momenten geweest, hij herkende ze gewoon niet of durfde het niet. Meestal zijn het de zeer kleine momenten waarop het mogelijk is om fysieke nabijheid te bouwen.

Dus slaagt in de eerste kus met haar:

Hebben vrouwen contact nodig om hun fysieke nabijheid te vergroten? 21 bekwame manieren

Niveau: Beginner

 • De begroeting: je schudt je hand in de begroeting. Zorg er gewoon voor dat je je hand een seconde langer vasthoudt dan je normaal zou doen. Het geeft aan dat u haar anders behandelt dan bijvoorbeeld uw collega's of buren.
 • Heeft er iets verrassends gewerkt in de loop van de avond? Heb je nog een tafel, hoewel het restaurant vol was? Dat is een high-five waard.
 • Raak haar elleboog zacht aan als je van richting verandert of een weg inrijdt om haar de weg te wijzen.
 • Als je een warme kamer verlaat en ze heeft een jas bij zich, wil je misschien haar jas pakken en vasthouden zodat ze gemakkelijker naar binnen kan glippen. Je raakt haar niet alleen aan, maar haar gedrag is ook gentleman-achtig.
 • Als je iets deelt, laat ze je haar gerecht proeven en raak haar schouder licht aan.
 • Bij het afscheid is er geen handdruk meer, deze keer knuffelen jullie elkaar.

Niveau: Geavanceerd

 • Sta je dicht bij elkaar om ergens naar te kijken? Plaats jezelf dan zodat je zo dicht bij elkaar zit dat je je armen aanraakt.
 • Je hebt iets gemeen en loopt daarheen, dit kan de vrije tafel zijn, de lege bank of iets anders. Nu heb je de kans om ze aan te haken om ze naar deze plek te leiden.
 • Wil je haar iets vertellen dat alleen voor haar is en dat mensen om haar heen het niet horen? Kom dan dicht bij haar en fluister de belangrijke boodschap in haar oor.
 • Zit je naast elkaar? Ga dan zo dicht bij haar zitten dat je benen elkaar raken.
 • Ze maakt je aan het lachen? Zeg dan alleen goedgehumeurd tegen haar: "Jij maakt een grapje", en bedank haar liefdevol.

Niveau: expert

 • Zit je tegenover of naast elkaar? Pedaal dan samen
 • Als je je al heel goed voelt en ze geniet van je aanwezigheid, is het goed mogelijk dat ze je in staat stelt je hand op haar dij te leggen.
 • Neem een ​​van je haarlokken en speel ermee.
 • Als je achter haar staat, heb je de mogelijkheid om haar nek of haar te ruiken. Om er zeker van te zijn dat het haar niet vreemd lijkt, kun je bijvoorbeeld zeggen "man, je ruikt goed".
 • Praat je voor de grap met elkaar? Speel dan met je vingers.
 • Als je een diepgaand gesprek met elkaar hebt en je houdt diep oogcontact, streel je zachtjes haar haar met een van je handen.
 • Als je je hand in de loop van de avond al op je dij hebt gelegd, kun je deze verhogen door de volgende keer met haar dij te aaien.
 • De belangrijkste stap is de eerste kus. Als je gezichten al dicht bij elkaar staan, streel je haar en je weet dat nu het moment van alle momenten is aangebroken, dan je ogen van haar ogen afwenden, haar op de lippen kijken en haar kussen.

Trouwens: de meeste mensen verwachten een kus op de eerste date, dus durf rustig te zijn.

Eerste date kus? Bij aanraking beland je niet in de vriendschapszone!

Wat is het verschil tussen de man die voor altijd haar goede vriend is en de man met wie ze graag zou willen slapen? Simpel gezegd, haar beste maatje is aardig, vriendelijk, beleefd en altijd voor haar, maar voelt zich fysiek niet aangetrokken tot hem. Om die reden, meteen vanaf het begin, bij de eerste ontmoeting, moet je ervoor zorgen dat je haar blijft aanraken om te laten zien dat ze van je houdt en dat je geen pure vriendschap wilt.

Nog een ding: onthoud met deze tips dat je ze niet allemaal tegelijk gebruikt, maar altijd stap voor stap. Af en toe pauzeren om haar voldoende tijd te geven. Want hoewel een man te verlegen is, zijn de anderen vaak zo overgemotiveerd dat ze de vrouw bang maken door een te snelle toenadering, hoewel dit eigenlijk bij de man is.

Bang voor de eerste kus?

Wees niet bang voor de eerste kus! Vergeet niet dat ze je ontmoet omdat je haar leuk vindt. Uw zorg dat zij u tijdens de datum afwijst, is daarom ongegrond. Zorg ervoor dat u de dag voorafgaand aan uw vergadering geen vis, rauwe uien of knoflook at. Vul je jezelf niet met bier tijdens de samenkomst en neem tussendoor een kauwgom, je hoeft je geen zorgen te maken over halitose.

En nu wensen we je veel plezier met de eerste ontmoeting met je droomvrouw.

Heb je de eerste ontmoeting verpest? En jij ook elke keer als het tot een vergadering komt? Omdat de meeste vrouwen je eerder vertellen? Vraag dan naar een flirt coaching voor mannen! Onze flirttrainers geven je tips en trainen actief met je mee, zodat je in contact komt met vrouwen en ze beter leert kennen. U leert hoe u vreemden gemakkelijk kunt benaderen in het dagelijks leven en wat u moet doen om ervoor te zorgen dat de dames een afspraak met u maken. We kijken ernaar uit van u te horen.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter