Første Date Velkommen - Bare skub hænder eller kram dig selv?

Første Dato Velkommen - Tips til at starte din dato

Den første date med en mærkelig kvinde er altid en spændende ting. Vi er spændte og har tænkt længe før præcis, hvad vi kan gøre sammen. Vi håber, at vi får det godt sammen med vores dato, vi tilbringer en sjov dag sammen og i sidste ende er vi enige om at mødes igen.

Da vi står foran spejlet og kaster i et sidste blik for at sikre, at vi ikke har rodet op, mens vi børster vores tænder, spekulerer vi pludselig, hvordan vi faktisk skal hilse på dem. Det klassiske håndtryk? Et løst håndtryk? Eller allerede krammet?

Hilsen afhænger af situationen.

Hvordan vi hilser hinanden afhænger ofte af alder og hvor godt vi allerede kender hinanden. Hvis vi har skrevet om Tinder i tre dage, kender vi næppe hinanden, efter alt blev kun meddelelser udvekslet. Ofte foretrækker singlerne i denne situation et afslappet håndtryk.

Situationen er anderledes, hvis du allerede kender hinanden. For eksempel, fordi du mødte hinanden gennem venner, og du har allerede mødt på flere festligheder. Så kan du starte direkte med et knus.

Et kram er selvfølgelig meget mere intimt end at ryste hænder. Rystende hænder er særligt populære i erhvervslivet, såvel som hos folk, vi næsten ikke ved. De formelle rystende hænder minder om en forretnings frokost, men ikke en dato. Selv om hændernes fælles kontakt allerede er en første fysisk kontakt, men stadig meget fjern.

Ganske anderledes er omfavnelsen. Her kommer vi meget tæt på hinanden og dermed bryder isen direkte i begyndelsen. Vores store spænding forsvinder straks.

Derudover er singelernes alder afgørende. Yngre mennesker er som regel meget løsere og mere åbne om nye kontakter og foretrækker ofte at omfavne, mens ældre foretrækker det klassiske håndtryk.

Hvad hvis man ønsker at ryste hænder og den anden vil have et knus?

Situationen bliver ubehagelig, når en person når ud til sin modstykke for et håndtryk, mens den anden person allerede omfavner den anden person. Så rækker personen pludselig tilbage, udvider også sin hånd, mens den første person allerede har taget et skridt på modsat og alligevel ønsket at åbne for et knus.

Hvordan håndterer vi en sådan situation? Ved at beslutte direkte, hvordan vi ønsker at hilse på personen. Når vi har besluttet at omfavne, strækker vi vore arme tidligt nok, så den anden person ved, at der vil være et knus som en hilsen.

Hvis vi næsten ikke kender den anden person og bemærker at personen ser helt anderledes ut end i billederne, hun sendte online på Tinder, hvilket får os til pludselig at miste interessen, når vi ud tidligt nok til at signalere det vi foretrækker at ryste hænder.

Første Dato Velkommen - Glem ikke smilet

Især mænd har ofte det problem, at de glemmer deres ansigtsudtryk i tilfælde af spænding eller spænding. De ser deres dato og i stedet for at smile, deres pande rynker.

Hey, ligegyldigt hvor spændt du er, slappe af! Hvad kan der ske med dig? Selvfølgelig er du spændt og spekulerer på, hvordan din dato bliver. Men ved du noget? Det er præcis det, du finder ud af de næste par timer.

Hvad sker der efter hilsen?

Afhængigt af hvor meget du er ligeglad med hende, kan det ske, at du går glip af spænding. Og lige foran det er du skræmt.

Måske ved du allerede det om dig selv, om fejringer og fester, at efter at du har mødt mærkelige mennesker eller du blev introduceret til dem, vidste du for det meste ikke, hvad du skulle snakke om.

Først og fremmest ved din dato. For eksempel: "Hej, kold at det fungerede" eller spørg hende, hvordan hun laver, og hvordan hendes dag er gået så langt. Flere tips til spændende emner til første date kan du finde her: 370 Dato emner at snakke med.

Din sidste dato var en absolut katastrofe? Du ønsker ikke noget mere end endelig at finde din store kærlighed og have en solid partner ved din side? Så spørg os om en flirtende madlavning. Vores flirtende fagfolk viser dig, hvordan du klare at nærme fremmede i din hverdag, nærme dem aktivt, flirte med dem og endda få deres nummer til sidst. Vi ser frem til at høre fra dig.

Første datohilsen - Flere tips til velkommen og det første møde

Del med venner

Forlad din kommentar