Vellykket gjenopprette Ex - Hvordan får jeg min eks tilbake?

Hvordan får jeg min ex tilbake?

Er det mulig?

En separasjon er nesten alltid vanskelig for de berørte. De siste årene av livet har blitt brukt sammen, er nærheten til den andre brukt og plutselig skal alt være over?

Det blir enda vanskeligere å behandle separasjonen når følelser fortsatt er på spill og eksterne forhold har ført til separasjonen, for eksempel fordi familien ikke har akseptert partneren eller fordi langdistansforholdet ganske enkelt er blitt tedelig kjedelig over tid.

Hvis eksterne forhold har vært årsaken til en separasjon, selv om dine følelser for hverandre fortsatt er veldig sterke, er sjansene for å gjenvinne exen relativt gode. Vi vil forklare hva du kan gjøre for å hjelpe oss med å finne hverandre igjen.

Hvordan får jeg min ex tilbake? Hvorfor?

Helt siden du har spilt, har du noen gang lurt på hvorfor du ønsket å holde fast i forholdet og du ønsket at din partner kom hjem?

Er dette kanskje tilfelle fordi du er redd for å være alene? Fordi du er redd for å stå uten støtte og ikke vite hvordan du får endene til å møtes på egen hånd?

Eller vil du ha ham eller henne tilbake fordi du fortsatt har rettferdige følelser, og du tror at du aldri vil møte en person som passer deg bedre?

Vi ønsker å være ærlig med deg. Kanskje denne oppfatningen gjør vondt, men mange mennesker er desperat klamrer seg til et ulykkelig forhold fordi de er redde for å være single igjen og uten partner. De tror at de vil bli ensomme uten en partner på siden eller lider av frykten for ikke å finne en partner i deres liv. Dette er imidlertid ikke en rimelig grunn til å gjenoppta ex. Eller vil du virkelig holde fast i et uheldig forhold, selv om et sted der ute drømmer mannen din?

Det ser annerledes ut, men hvis separasjonen har skjedd for en virkelig dum grunn, elsker du fortsatt virkelig ham eller henne og ønsker å vinne igjen for deg. Fordi så er sjansene gode at du vil bli lykkelig i et nytt forsøk igjen.

Hvordan får jeg min eks tilbake - Kom til roten til årsaken til separasjonen

Hvis et forhold avsluttes, er det alltid en utløser for det. Og i første trinn bør dette undersøkes mer detaljert. Prøv derfor å tenke så objektivt som mulig om hva som virkelig førte til separasjonen din.

Var det familien som alltid tikket mot deg? Var årsaken virkelig på sporet mellom deg? Eller savnet den villigheten til å fokusere mer på partneren? Er sjalusi et problem i forholdet ditt? Eller har hverdagen kommet til en slutt, har du ikke gjort noe sammen og bare kjeder deg begge deler?

Poenget er dette: Hvis du kommer tilbake sammen og du ikke har tenkt nok om årsaken til separasjonen, er det stor risiko for at det andre forsøket vil mislykkes igjen, og for nøyaktig samme årsak. Så tenk på hva det virkelige problemet mellom deg er og hvordan du kan unngå det neste gang.

Dette betyr også at du må reflektere over din egen oppførsel. Var det øyeblikk da du overreagerte og forrette ham? Har du ofte savnet ditt dårlige humør på ham? Tok han det for gitt at du ikke brydde seg om ham på noen måte? Bare hvis du filtrerer ut øyeblikkene i partnerskapet der du oppførte seg feil, kjenner du øyeblikkelig til slike situasjoner i ditt andre forsøk, og kan ta passende tiltak.

Hvordan får jeg min ex tilbake - For det første blir et kontaktforbud kunngjort

Like etter forholdet er det mange negative følelser i rommet: skuffelse, sinne, sorg. Derfor er det neste trinnet for dere begge å lære å håndtere disse følelsene. Hvis du møter hverandre nå og søker samtalen, vil dette bare ende i en kamp hvor du kaster hverandre desperate ting til hodet, men dette vil ikke forbedre situasjonen mellom deg.

Derfor er kun kun en kontaktlås annonsert. Dette er det første trinnet du må følge hvis du vil gjenskape din ex. En kontaktlås gir deg både nok tid til å komme seg fra vanskeligheter og tenke på forholdet ditt. I tillegg hindrer kontaktlåsen deg fra å kjøre etter ham og gjør deg uinteressant.

Fordi alltid huske: Hvem signalerer at han alltid er ved din side, noe som påvirker trengende. Og behovet er ikke noe vi er tiltrukket av. På den annen side, hvis du ikke rapporterer, vekker du nysgjerrighet på din eller din del, som du sannsynligvis føler.

Kontaktforbudet betyr at du ikke ringer og tigger. Også du skriver ikke noen nyheter. Skriver han en kortfattet melding i betydningen av "hei nicole, hvordan har du det? Når kan jeg plukke opp hylla med deg? ", Ikke bli involvert i dette spillet! Det er da du forteller ham at du ikke har tid til å skrive nå, og at han kan ringe deg i kveld klokka 18:00 for å diskutere leveringsdato. Det var det. Du svarer ikke på ytterligere meldinger. Fordi: Hvis han ringer til deg, må han investere noe fra hans side. For en melding er dette ikke tilfelle.

Det neste punktet som vi ønsker å introdusere til deg direkte tilhører kontaktforbudet:

Hvordan får jeg min ex tilbake - du vil ikke ha vennskap

"Vi kan fortsatt være venner" - En avgjørende setning som faller med mange separasjoner, spesielt hvis paret har vært sammen i lang tid. Fordi da begge har vokst som folk til hjertet, følte de bare ikke helt.

Hvis denne setningen også faller på din separasjon, så ikke la dette forslaget på deg! Eller er vennskap om hva du vil at vi skal gjøre? Bli kvitt ideen om at du kan forbli venner og kanskje gjenforene gjennom vennskapet, det er absolutt tull.

Fortell ham eller henne direkte i ansiktet. "Det er fint at du vil være venner med meg, men vennskap er utelukket for meg, det er det du mener for meg for mye. Nå trenger jeg en pause for å behandle alt. "

Forresten er uttrykket hos vennen også veldig ofte fordi personen som brøt opp, vil gjerne frigjøre seg fra sin skyldige samvittighet. Hvis hun foreslår vennskap og den andre er enig, er hun rolig og kan si farvel til sin anger.

Nei, ingenting der! Pass på at du holder deg til kontaktforbudet!

Hvordan får jeg min ex tilbake? Fortsett med livet ditt og ikke la deg bli trukket inn i et følelsesmessig hull

Det andre trinnet for å erobre din eks, er å fokusere på deg selv og ditt liv. Daglige liv kan være svært vanskelig for oss etter en oppbrudd. Vi kan knapt jobbe om morgenen, vi kan ikke motivere oss til å spise, vi kan ikke gå ut lenger, vi har mistet all joie de vivre.

Husk at hvis du deler vennekretsen din, vil vennene dine fortelle deg hvor elendig du er. Men hvis han lærer at du ikke klarer hverdagen din, at du har vært syk på jobb og at du ikke lenger gjør vondt i huset, er dette ekstremt avskrekkende. Dessuten bryder du deg ikke med denne oppførselen.

Prøv å fortsette livet ditt uten han. Midler: Ikke gå i joggingbukser utenfor døren. Du vil føle deg mye bedre hvis du tilfeldigvis møter ham mens du har på deg nye jeans og skinnjakke, som om du står i den store baggy genseren og joggingbukser i kasseapparatet når han kommer opp bak deg.

Ikke heng hodet ditt (selvfølgelig, det er lettere skrevet enn gjort, vi innrømmer)! Konsentrere deg selv i første gang etter separasjon. Gjør de tingene som er gode for deg selv. Øv deg, distrahere deg selv og prøv å ikke fokusere på dine negative følelser.

Er du ute etter en kostbar, profesjonell massasje? Lag en avtale i et studio. Du har lyst til å tilbringe helgen i sola, selv om du trenger å rydde opp? Kom igjen, klesvasket vil ikke gå vekk, men hvis solen fortsatt skinner neste dag, vet du ikke. Kjærester spør deg om du vil handle med dem, men så langt forlater du knapt huset ditt og hyser? Ikke legg jentene dine lenger! Møt med dem, distrahere deg selv. Prøv å nyte tiden din så mye som mulig.

Fordi: Han vil legge merke til dette. Dine felles venner vil etter hvert nevne at du gjør noe av livet ditt nå. At du har tatt opp mange gamle hobbyer igjen og blitt mye mer morsom. Og ved å gjøre det, synes du plutselig mye mer attraktivt for ham.

Ikke løp etter ham

Dette er det tredje og siste trinnet du absolutt må følge. Hvis vi elsker en person med vennlig hilsen og en som har forlatt oss, vil vi gjøre alt for å få den personen tilbake til oss. Vi ringer daglig, vi kjører forbi og ringer ved inngangsdøren, og vi ber alltid med ham om å prøve igjen og spørre om han er trygg på sin beslutning.

Vi vinder imidlertid ikke ham tilbake gjennom denne oppførselen, men bare skyv ham lenger unna oss. Fordi vi ser i hans øyne ekstremt trengende. Det gir oss inntrykk av at vi har gjort våre liv avhengig av ham, og vi kan ikke lenger gjøre uten han.

Også, stadig å spørre etter felles venner etter ham er kontraproduktiv. Fordi disse vil fortelle ham at du spør ham hver gang.

Bortsett fra det faktum at vi ikke holder kontakten blokkert av denne oppførselen, vil vi bare bekrefte det etter hans mening: Vi er hans avhengige ex, som klamrer seg til ham og ikke kan leve uten ham.

Tid til å bevise for ham at dette ikke er tilfelle!

Vis ham istedenfor at han har det bra. For eksempel, hvis du er invitert på en bursdag som du vet vil komme, så prøv å nyte kvelden så godt du kan. Vær også stille og snakk med andre menn. Det er ofte slik at så snart vi snakker med andre menn, vokser sjalusien i ham. Plutselig innser han at vi ikke lenger er kvinnen ved hans side.

Samtidig innser han at andre menn er interessert i oss og stiller spørsmål om sin egen beslutning. Var det riktig å dele med oss? Eller så så han det ikke lenger i oss, hva ser denne fyren på oss sammen med hvem vi snakker?

Hvordan får jeg min ex tilbake - Ikke la den utnytte deg

Du kan hemmelighet håpe at hvis du tilbyr din eller din ex til alltid å være der for ham eller henne, og for å hjelpe ham, erobre han igjen for deg.

Men vi anbefaler også sterkt mot dette. Fordi det eneste du oppnår med det er at du blir utnyttet.

Så, ikke hjelpe ham eller henne å renovere den nye leiligheten. Ikke hjelpe ham eller henne å organisere mors bursdag. Ikke vær der når det gjelder å reparere bilen eller bakke en kake.

Husk også at du endelig vil holde kontaktforbudet. Og så lenge, til han eller hun kontakter deg og spør hvordan du er og ønsker å møte deg.

Så la oss kort oppsummere trinnene som vil hjelpe deg med å få din eks tilbake:

Det første du gjør er å bryte kontakten. Fordi du ikke bombarderer ham med daglige telefonsamtaler og meldinger, blir du mer interessant for ham. Det gir deg også muligheten til å reflektere i fred på ditt partnerskap.

I det andre trinnet fokuserer du på deg selv og ditt eget liv. Du gjør det som er bra for deg. Gå ut, kjøp deg, gjør sport, prøv å ha det gøy. I hvert fall i denne fasen vekker du sin interesse.

Nå er det tredje og siste trinnet viktig. Når du innser at han begynner å være interessert i deg, må du ikke falle inn i gamle mønstre og løpe etter ham igjen. Fordi ved å gjøre det ødelegger du alle tidligere suksesser!

Ønsker du mer støtte for å gjenvinne din eller din eks? Fordi du tror at du aldri kan gjøre dette alene? Spør oss deretter om en enkelt coaching. Her tar våre flygereksperter sin tid i detalj og gir deg råd om hvordan du går videre for å vinne ham eller henne tilbake for deg.

Del med venner

Legg igjen din kommentar