Hij zal je niet terugschrijven op WhatsApp, wat kun je doen?

Hij schrijft niet terug? Wat moet je nu doen!

Je laatste bericht aan hem is al een paar uur geleden. Sindsdien blijf je naar je smartphone kijken omdat je je voorstelt dat hij trilde. Het enige dat binnenkomt, is nieuws uit uw familiegroep.

Au, dat doet pijn.

Nog meer doet pijn de gedachte dat hij de boodschap lang geleden heeft gelezen, maar hij heeft gewoon geen interesse in ons en daarom heeft hij geen behoefte om te antwoorden. En nu? Hebben we iets verkeerd gedaan? Zullen we hem nog een keer schrijven? Of maken we onszelf onaantrekkelijk en geven we hem het gevoel dat we hem zo geweldig vinden dat we hem al achterna rennen?

En vooral, wat moeten we nu doen? Hij vindt ons echt leuk. Veel meer dan de andere jongens die we eerder hebben gedronken. Zullen we hem nog een keer schrijven? Of lijkt dat te gehecht?

Waarom mannen geen antwoord geven

Het hangt natuurlijk af van hoe lang geleden je bericht gelogen heeft. En eigenlijk is het goed dat het slechts een paar seconden duurt om te reageren op wat eigenlijk altijd mogelijk is.

Toch weet je waarschijnlijk van jezelf dat er gewoon situaties zijn waarin we niet aan onze telefoon kunnen trekken en een kijkje kunnen nemen. Wanneer we bijvoorbeeld op het werk zijn, hebben twee van onze collega's zich ziek gemeld, zijn we hopeloos onderbezet en zit de winkel vol met klanten.

Na zo'n bloedige uitputtende dienst vallen we gewoon uitgeput op de tram en moeten we oppassen dat we niet in slaap vallen en ons station ook missen. Natuurlijk zullen we de smartphone bekijken, maar we zijn zo gemaakt dat we deze terug in de tas stoppen. Als we eenmaal thuis zijn, beseffen we eerst hoe hongerig we zijn. We zetten noodle water op, kookten een saus, aten en merken nu pas hoeveel gemiste oproepen we nu hebben.

Misschien is hij gewoon hetzelfde?

We kennen zijn alledaagse leven nog niet. We weten niet of hij zelfs de mogelijkheid heeft om op zijn mobiele telefoon te liften.

Natuurlijk is het anders als we weten dat hij een persoon is die altijd op zijn smartphone blijft hangen en meestal altijd onmiddellijk reageert.

Schrijf het opnieuw, als je daar zin in hebt

Vaak kijken we naar onze mobiele telefoon, zien we een bericht en denken we dat we deze onmiddellijk moeten beantwoorden als we wat meer tijd hebben. En dan verloor deze boodschap gewoon in de vergetelheid.

Er is geen reden om hem geen tweede bericht te schrijven. Regels in de zin van "schrijf alleen wanneer hij heeft geantwoord en wachten met uw antwoord langer dan dat hij heeft gewacht" zijn onzin.

Niettemin willen we u het advies geven, niet per se veel meer tijd om in uw nieuws te investeren dan hij.

Bovendien is op een gegeven moment te zien of hij echt maar weinig tijd had om te antwoorden, of dat hij gewoon geen interesse had. Zonder je pijn te willen doen, maar als hij ook niet reageert op je tweede bericht, is de mogelijkheid dat hij niet geïnteresseerd is zeker gegeven. Omdat uw tweede bericht aan hem al het geheugen vertegenwoordigt dat hij niet op uw eerste bericht heeft gereageerd. Je krijgt volledige duidelijkheid wanneer je hem een ​​derde bericht schrijft. Maar als u geen antwoord krijgt, moet u uw tijd niet met hem verspillen.

Natuurlijk doet het pijn als we het leuk vinden of er zelfs verliefd op worden. We willen het niet toegeven en ons afvragen wat er mis is met ons, dat hij ons niet aantrekkelijk lijkt te vinden. Maar weet je iets? Er zijn zoveel andere mannen in de wereld!

Hij schrijft niet terug? Stuur hem een ​​gesproken bericht!

Laten we opnieuw praten over het geval dat je geen antwoord op je eerste vraag kreeg. Je vraagt ​​je nu natuurlijk af of je hem ooit nog een keer zou schrijven, of dat je liever zo lang zou wachten om contact met je op te nemen. Maar daarmee loop je ook het risico dat je in de vergetelheid raakt.

Het is beter om hem een ​​tweede bericht te sturen door hem een ​​bericht te sturen op WhatsApp. Spraakberichten bieden vele voordelen die optimaal kunnen worden gebruikt in uw situatie. Het eerste voordeel is dat hij natuurlijk op zijn smartphone ziet dat je contact met hem hebt opgenomen en dus onthoudt dat hij nog niet op je eerste bericht heeft gereageerd.

Het tweede voordeel is dat hij je stem hoort. Als we de stem van iemand anders horen, onthouden we de andere persoon een stuk beter en intenser dan wanneer we alleen lege woorden lezen.

En het derde voordeel ten opzichte van een directe call ligt voor de hand: veel singles zijn in het begin nogal verlegen en durven niet altijd een inkomende oproep aan. Trouwens, we hebben gewoon niet altijd de tijd om aan de telefoon te praten. Bijvoorbeeld wanneer we een gesprek hebben met onze baas of in de wachtkamer van de dokter zitten. Zodat hij naar de boodschap kan luisteren wanneer het hem uitkomt.

Houd er rekening mee dat je hem niet de schuld geeft in je gesproken bericht omdat je geen contact met je hebt opgenomen. Omdat je hem daarmee alleen maar afschrikt.

Maar let op! Als u na uw spraakbericht niets van hem hoort, moet u hem geen berichten meer sturen. Omdat je niet alleen je interesse toont, je maakt ook snel een behoeftige indruk wakker.

Wil je niet langer single zijn en altijd aan de verkeerde kant staan? Wil je eindelijk een man vinden die bij je past en je gelukkig maakt? Dan moet je zeker om een ​​flirt-coaching voor vrouwen vragen. Onze flirtende professionals laten je zien hoe je mannen in je dagelijks leven bewust maakt van jezelf en hoe je hen laat reageren. Zodat u eindelijk de juiste vindt. We kijken ernaar uit van u te horen.

Hij schrijft niet terug? Hier zijn nog enkele tips:

Deel met vrienden

Laat je reactie achter