Hij zegt dat hij van me houdt - kan ik hem vertrouwen?

Weet je niet zeker of zijn gevoelens echt echt voor je zijn?

Je had een moeilijke fase. Veel argumenten, veel meningsverschillen, veel discussies en veel tranen. Slechte fasen doorlopen elke samenwerking. Maar hoe kunnen we zien of onze partner nog steeds van ons houdt? Wat als we die woorden niet langer geloven?

Hoe de interesse van een man te herkennen:

Hij zegt dat hij van me houdt, maar hij toont zijn liefde niet

Veel vrouwen vinden het moeilijk om zijn liefde te geloven als hij daar niet naar handelt.

Hier moeten we in gedachten houden dat elke persoon zijn liefde op verschillende manieren laat zien. Sommige mensen tonen hun liefde voor hun partner door de betoverende drie woorden niet uit te spreken, maar door altijd te streven naar een goede tijd met hun partner. Ze denken veel na over hoe de weekends samen kunnen worden doorgebracht, stellen samen een vakantie voor en willen altijd de partner bij zich hebben, waar ze ook gaan.

Anderen daarentegen vinden het moeilijk om hun gevoelens te verwoorden. Ze tonen hun liefde door kleine gebaren en geschenken. Bijvoorbeeld door de partner een heerlijk ontbijt te bezorgen of kaartjes voor een film in de bioscoop mee te nemen.

Deze verschillende talen van liefde moeten worden herkend en begrepen. Partnerschappen mislukken vaak omdat beide niet weten dat ze hun liefde op verschillende manieren tonen. Ze proberen altijd hun gevoelens te tonen, en toch komt dit bericht niet.

Neemt hij je af van onaangename taken?

Veel mannen tonen hun liefde door hun partner te bevrijden van onbeminde taken. Bijvoorbeeld door hun auto de werkplaats in te rijden, hun gekochte foto's op te hangen, af te wassen of hun banden te verwisselen.

Alleen dat veel vrouwen dit niet beschouwen als een bewijs van liefde.

Dus ga ervoor. Misschien laat hij je zo vaak zijn liefde zien, maar je hebt het nooit gemerkt? Vaak beschouwen we dergelijke gebaren als vanzelfsprekend, maar dat zijn ze niet.

Vrouwen onderschatten deze welbekende gebaren.

Is hij altijd op zoek naar je welzijn?

Laten we verder gaan naar het volgende punt, dat door velen als vanzelfsprekend wordt afgedaan. En dat hij er altijd naar streeft om je goed te laten voelen. Ben je op een feestje waar je je eigen drankjes mee moest nemen? Natuurlijk geeft hij je de laatste fles, ook al betekent dit dat hij droog is.

Bij het hotel heeft u de keuze aan welke kant u wilt slapen. Hij zal u graag zijn stoel laten zitten voor treinen en vluchten. 'S Avonds voor de tv geeft hij je het laatste stukje chocolade. Als je deken in bed niet warm genoeg voor je is, zal het je vanzelfsprekend veel dikker zijn.

Dit zijn niet vanzelfsprekend, wat je van de partner mag verwachten, als je een relatie hebt! Dit zijn altijd momenten waarop je welzijn voor je ligt. En waarom doet hij dit? Precies omdat hij van je houdt.

Hij zegt dat hij van me houdt - en toch blijft hij me teleurstellen

Veel mensen blijven in een relatie die hen niet goed doet. Herhaalt hij zijn liefde steeds opnieuw en toch stelt hij je dagelijks teleur?

Misschien is uw zorg dat hij niet langer genoeg gevoelens voor u heeft niet geheel ongegrond. Als hij zich aan zijn gedrag houdt, zelfs als hij weet dat hij je teleur zal stellen, laat het zien dat het hem niet uitmaakt wat je ervan vindt. Bedenk dat veel mensen zich uit pure gewoonte aan hun relatie houden, maar niet uit liefde.

Zijn de woorden die hij zegt (dat hij van je houdt) en zijn gedrag (hij liegt, hij verbergt dingen voor je, hij maakt je jaloers), in tegenstelling tot elkaar, zou je moeten overwegen of je echt blijft geloven in de samenwerking.

Hij zegt dat hij van me houdt, maar kan ik hem geloven?

Vaak vraag je je af of je echt zijn liefdesbevestigingen echt kunt geloven. Maar in plaats van jezelf steeds weer te verwarren en je af te vragen of zijn gevoelens echt zijn, kun je maar beter nadenken over waarom je zulke sterke twijfels hebt over zijn gevoelens voor hem.

Is uw zorg misschien gebaseerd op het feit dat uw eigen gevoelens niet langer voldoende voor hem zijn? Als we de relatie zelf betwijfelen, maar het niet willen toegeven, projecteren we onze onrustige emotionele wereld op onze partner en impliceren dat we allerlei dingen doen, bijvoorbeeld dat hij niet meer van ons houdt, hij vals speelt, liegt tegen ons, etc.

Door dergelijk gedrag leiden we ons af van het feit dat we langzaam maar zeker weten dat we niet gelukkig zijn in de relatie. Maar de enige manier waarop we ooit beter kunnen worden, is door ons bewust te worden van onze eigen gevoelens en uit te zoeken wat we willen.

Je bent niet langer bij hem en bent nu bang dat je de rest van je leven vrijgezel zult blijven? Vraag ons dan om een ​​flirtcoaching voor vrouwen. Onze vliegexperts laten je zien hoe je mannen bewust maakt van je dagelijkse leven en hoe je met ze kunt praten. We kijken ernaar uit van u te horen.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter