Han har gått vill - Skal jeg bryte opp nå?

Han har gått vill - Skal jeg virkelig sette en stopper for det?

Innenfor et forhold, kan det dessverre alltid komme til det verste brudd på tillit at hver monogame person er redd for: juksing. Vi forventer lojalitet, ærlighet og pålitelighet fra vår partner. Dessverre er selvtilliten ofte ødelagt.

Din partner lurte på deg, og du vet ikke hva du skal gjøre? I denne artikkelen vil du lære alt om emnet!

Han har gått vill - leter etter en samtale

Nøtene og boltene i et godt forhold er tilstrekkelig kommunikasjon. Dette betyr at du må sitte sammen etter utroskap og snakke ordentlig som to voksne. Først da kan du eliminere all tvetydighet.

Hvis du nå leder samtalen, la hverandre ut. På den måten kan en anstendig kommunikasjonssituasjon etableres. Still stille spørsmål som brenner på hjertet ditt. Det er den eneste måten du til slutt kan ende med din smerte. Ubesvarte spørsmål og bekymringer gir aldri tanken kaos.

En separasjon involverer alltid to, sier de. Det kan være sannheten. Men ikke klandre deg selv. Du er verdt å elske. Og du har kanskje til og med svoret troskap til den andre. Ikke vær så lett mykgjort av hans ordtak, men vær stødig. Gjør det klart for ham at du ikke kan gjøre ting enkelt med deg. Du kan ikke tilby det.

Husk i denne situasjonen at du trenger tid, fordi ...

Alle har rett til sinne og tristhet!

... ethvert menneske har rett til sinne og sorg. Du kan også rope og bli sint nå. Ta en pute og slå den med full kraft. Gå jogging eller dans i stuen! Kraft deg ut til du ligger på bakken uten noen kraft.

La din sinne løpe vilt. Shout det ut hvis du har lyst til det. Bare fortell din venn eller ektemann i ansiktet, hvordan du føler deg og at han er en "ikke-forrådt ektemann". Du kan gjøre alt dette fordi du er offeret i situasjonen!

Bare se etter deg selv nå og gjør alt du tror er riktig. Selvfølgelig, så snart barn er involvert, bør du også fokusere på dem. En annen måte å håndtere sorg og sinne på er å snakke åpent med dine nære venner eller familie. Snakk om alt som bekymrer deg og søk råd fra folk som elsker deg.

Og hvis alt dette virkelig blir for fargerikt for deg, må en av dere flytte ut av huset eller leiligheten. Og siden du ikke er den som bærer skylden, blir det den fremmede som må bryte på sofaen med sin beste kamerat.

Han har gått vill - mulige årsaker til utroskap

Det er mange forskjellige grunner til å juksere folk. Men de har alle en ting til felles: et ødelagt forhold eller svake punkter. Tross alt har bedrageren risikert forholdet og sovet med en annen kvinne.

Kanskje forholdet hadde blitt for kjedelig for ham. Du har kjent hverandre i svært lang tid, og han plutselig lengtet etter noe nytt. Det ukjente irritert ham i økende grad. Kjedsomhet kan være en annen faktor som beveger en snyder.

Den berømte "Midlife Crisis" bringer lengtet etter noe nytt og en annen kvinne. Dette må selvfølgelig ikke være normen, men menn spør ofte seg selv i dette stadiet av livet hvis dette allerede har skjedd. Da svarer de på det spørsmålet med en affære.

En annen grunn kan være at han ikke føler seg forstått av deg. Du snakker ikke så mye lenger, og heller går det separat. Du føler at du ikke er interessert i det, og du kan vurdere det selvsagt. Mannen føler seg ikke lenger nødvendig og søker bekreftelsen fra en annen kvinne. Eller han føler seg ikke akseptert lenger. Han føler at du kritiserer alt om ham. Det irriterer ham mye, og han spør seg selv om du fortsatt elsker ham i det hele tatt.

En gang en utlending, alltid en utlending?

Det er dette berømte ordtaket: "En gang en utlending, alltid en utlending". Det er ingen måte å fortelle om det er sant eller falskt. Men den beste måten å fortelle om partneren din har en tendens til å jukse på deg.

Hva slags utroskap var det? Var det en engangs gaffe? Var det en lang affære? Eller er det ikke den første gangen han er fremmed for deg?

La oss si det på denne måten ... var det en engangs slip-up og du kjenner ham veldig bra? Har du vært sammen i lang tid og har du bygget en fremtid sammen, eller kanskje du har dette foran deg? Er han virkelig lei meg?

Hvordan kan jeg tilgi ham nå?

Alle tilgir på en annen måte. Noen mennesker finner det lettere og den andre tyngre. Du må selv bestemme om du vil bli hos denne personen. Enten det er verdt innsatsen for å sette mye energi og kraft til å redde forholdet.

For å tilgi ham må du snakke åpent med partneren din om alt. Hvis noe plager deg, si det til ham! Hvis du er redd, fortell ham! Selv med andre mennesker kan snakke om slike tanker.

En midlertidig oppbrudd er også en god måte å starte på nytt. Han kan ta av og gi deg den tiden du trenger. Etter pause kan du bli kjent med hverandre fra bunnen av. Du gjennomfører felles aktiviteter og holder spennende diskusjoner.

Lurer på hvorfor du ble forelsket i ham for noen tid siden? Prøv å hente gamle følelser. Men aldri glem hvem du er. Så lenge du forblir trofast mot dine egne prinsipper, har du muligheten til å motta din egen personlige lykke.

Han har gått vill - Skal jeg bryte opp nå?

Du skjønner at slip-up ikke var en, men en gjentakende ondskap? Han merker at du er avhengige av? Emosjonelt og kanskje til og med økonomisk? Han bruker deg og elsker deg ikke lenger?

Noen ganger er det best å tegne en linje. Utroskap er en svært vanlig årsak til oppbrudd. Ofte følger denne forferdelige begivenheten deg for livet. Kanskje du er en veldig sjalu person og vil holde din partner igjen og igjen utroskap?

Selvfølgelig er juksing ikke et godt utgangspunkt for et forhold. Det vil holde styr på deg for resten av tiden. Så spør deg selv om ditt forhold har en slik fremtid. Det viktigste er at du kan ha det bra. Selvfølgelig er trinnet til separasjon ikke lett. Men når du har overvunnet dette, kan ditt hjerte regenerere med hell.

Paret terapi som siste løsning

Ofte er også barn eller hus nært knyttet til skilsmisse / separasjon. Selvfølgelig er det synd om et par går fra hverandre. Uavhengige personer må i alle tilfeller tas i betraktning i en slik situasjon.

Så besluttet dere begge at dere ønsket å redde forholdet ditt? Du må ønske det begge 100%! Da ville parterapi også være en måte å redde partnerskapet på. Så dere begge kan jobbe med deg og fortsette din fremtid sammen. Ikke som før, men på en ny måte. Det er enda tilfeller der utroskap har sveiset sammenhenger nærmere sammen på denne måten ...

Vi ønsker deg lykke til og styrke i denne vanskelige situasjonen, og håper at du vil finne lykke for deg selv!

Disse artiklene kan også interessere deg:
Del med venner

Legg igjen din kommentar