En varm og kærlig kram - hvorfor krammer os godt

Hugs symboliserer nærhed og fortrolighed

Er der en bedre følelse end at blive kramt af de mennesker, vi bryr os om?

Hvorvidt at hilse eller udtrykke nærhed og samvær: En hjertelig og kærlig omfavnelse gør vores hjerter spring og får os til at føle sig bedre.

Hvorfor nyder vi det så meget at omfavne eller røre ved hinanden?

At vi nyder den fysiske nærhed af andre skyldes vores forhold til primater. Apene kvæler hinanden for at frigøre deres specifikationer fra samme pakke skadedyr. Her slår aberne deres pels. Dette er også forklaringen på, hvorfor vi nyder det til denne dag, når vi børstes, masseres eller krammes af en mærkelig person.

Som vi omfavner, frigiver vores kroppe endorfiner, hvorfor vi finder den anden persons nærhed og berører for at være så behagelige.

Kram til velkommen

I Tyskland er det almindeligt for to personer at omfavne hinanden, når de kender hinanden. Især kvinder krammer ofte hinanden i hilsen og udtrykker nærhed og venskab.

På den anden side, når to mænd, der er gode venner med hinanden, ofte rammer deres højre hænder, mens de trykker på hinandens skulder med deres venstre.

Men hvordan hilser de to mennesker, der endnu ikke er bekendt? Hvis du bliver introduceret til andre af din ven, anbefaler vi, at du ryster hænder først med dem. At ved det første møde er det modsatte direkte hugget, er højst blandt unge midtgangen og Gäbe, men fra en vis alder bør afkaldes.

Når vi altså omslutter os, er vi trods alt fysisk tæt på vores kolleger, og mange mennesker er stadig for tidlige i det første møde.

Forresten er det normalt, at vi med folk ikke ved det meget godt, men med hvem vi kun har talt nogle gange, gør vi omfavnen ret kortere, mindre fast og mere flygtig, så det er ikke særlig intimt. Med gode venner eller måske endda partneren vi omfavner, dog meget længere og fastere. Hvis du ikke er sikker på, hvor svært du skal gå, skal du bare se, hvor meget din modstander skubber dig, når du justerer din omfavnelse.

Så hvis du føler at din partner krammer dig meget langsomt og ikke meget tæt, så kan det tyde på, at han eller hun stadig ikke kender dig meget godt, og derfor er hun lidt mere beskeden. Dette skyldes også de afstandssoner, som hver person har.

Vi kender alle lettest situationen fra elevatoren. Hvis vi kører med en elevator og en anden person kommer ind, føler vi os forstyrret i vores afstandszone, hvorfor vi finder denne nærhed til de andre passagerer som ubehagelig. Fordi vi normalt kun ville lade folk tættere på os, som vi ved meget godt.

Hvordan skal jeg hilse en kvinde på hendes første date?

Sikker på, hvis du har en dato, så kan du kramme hende!

Husk altid, at hun møder dig, fordi hun alligevel er interesseret i dig, og hun vil gerne lære dig at kende bedre. Det er specielt flot på det første møde, hvis du ikke bare krammer hende normalt, men hvis du trykker på hendes hårdere et øjeblik under omfavnen i øjeblikket, vil du normalt slippe afsted, og så slippe hende.

Spild ikke din tid med selvtillid, hvad kan hun tænke på dig, og om du skal shake hænder med hende i hilsen, eller hellere foretrække et hjerteligt og kærligt kram. Bare håndter det intuitivt!

Forresten anbefaler vi dig ikke blot at kramme din drømmedame i hilsen, men også igen og igen i løbet af datoen. Fordi du opnår det, skaber du også fysisk tillid til hinanden, og det kan ikke vare længe før det kommer til det første kys.

Hvordan klarer du at kramme hende igen og igen? Ved at bruge de situationer, du tilbyder. Dette er tilfældet, for eksempel når hun fortæller dig, at hun havde en dårlig dag. Bare sig: "Åh, min stakkels, " og kram hende som trøst. Hvordan du får det til mere end et kærligt kram, vil du finde ud af i dette indlæg: Fra dato til køn.

Et lille tip på kanten: Da vi er meget tæt på at kramme, lugter vi også og føler vores modsatte. Det betyder, at vi svedede meget, og vores T-shirt er lidt fugtig, vores modstykke vil bemærke.

Det handler også om lugt af sved. Ikke alene er dette ubehageligt for vores kolleger, vi føler heller ikke godt om os selv da. Halitose kan også opfattes af vores modstykke. Så hvis du er ude sammen med venner om aftenen og har drukket alkohol, anbefaler vi at tygge en boblegummi eller suge en mint slik.

Du krammer dig i hilsen, men ellers er hun ikke interesseret i dig? Men du har ekstremt stærke følelser for dem og ved bare ikke, hvordan de skal erobre dem? Så spørg med os for en flirt coaching for mænd. Vores eksperteksperter vil forklare, hvad kvinder handler om og give dig tips om, hvordan du opfører dig for at få dig til at blive forelsket i dig. Så at du også vil endelig være glad. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores kilde: Jenrevies.com

Del med venner

Forlad din kommentar