En weekend for to er planlagt? Forslag til din weekend

Vil du planlægge en romantisk weekend til to, men mangler du gode ideer?

Hvis vi ikke længere er friske sammen med partneren, men vi går gennem livet i mange år, sker det ofte, at parret afviger og ikke tager tid nok til hinanden.

Men kun en weekend for to giver mulighed for at tilbringe mere tid sammen igen. En sådan weekend behøver heller ikke være dyr. Vi har lavprissede ideer til dig, hvordan du laver din weekend til to.

Hvornår var sidste gang du virkelig talte åbent?

Især i hverdagen er det normalt de samme emner, der kommer op igen og igen. Det er det næste vasketøj, der stadig skal laves, shopping, rengøring af badeværelse eller noget andet. Men det er ikke rigtigt rettet imod, det er de emner, der er meget tæt på vores hjerter. Vi vil trods alt ikke snakke om vores planer for fremtiden, den næste ferie eller vores følelser, men tag dig tid til at gøre det.

Så hvad med at lave dit yndlingsmåltid sammen, forberede en dessert, åbne en flaske vin og bare tage sig tid til virkelig at tale om hvad der foregår? Selvfølgelig er fortidens tvister og problemer fra kontoret ikke adresseret her!

Tilbring en dag sammen i byen

Hvis du kan lide trængsel, kan du tilbringe hele dagen i byen med din partner. Om morgenen kan du spise morgenmad i en lille sød cafe, så du kan shoppe sammen, alternativt gå gennem en park, du er efter en pause, du kan slå sig ned i en café eller en ølhave og om aftenen er dagen romantisk slutte med en italiensk

Planlæg din næste ferie

Selv om det ikke burde være så, giver ferieplanlægningen ofte diskussioner og friktion. Mens man ønsker en hotelferie, vil den anden gerne tilbringe fridagen på en campingplads. Den ene er i humør for all-in, den anden længes efter en eventyrferie, intet hotel er reserveret og hver dag i en anden by er drevet.

Hvorfor hælder du ikke te eller kaffe, skære en lækker kage, pakk dine bærbare computere ud og kig efter dit næste feriemål?

I stilheden ligger magten - slappe af i din yndlingsserie

Allerede klart, i godt vejr, sidder sammen foran tv'et forkælet med mange. Uanset om du vil søge efter en serie sammen, bør du selvfølgelig gøre det afhængigt af hvor ofte tv'et allerede kører i løbet af ugen og ellers i weekenderne.

Hvis tv'et altid er på, alligevel ser den fælles serierne ikke op som en hyggelig samvær, men som standard. På den anden side, hvis du sjældent ser på tv, kan en eftermiddag med snacks og favoritserien være meget afslappende.

Nyd dagen i parken ved en picnic

Nogle gange er det bare de enkle ting, der er særligt smukke og tilfredsstillende. I stedet for at holde sig indendørs og stirre på væggen i godt vejr, kan du bare tage fat i en kurv, pakke et tæppe, herunder en flaske champagne, jordbær, chokolade og måske sandwich. at picnic afslappet. Kom og nyd fuglene, solskinnet og bare tilbringe tid med at chatte med hinanden.

Forbered vafler sammen

Som allerede nævnt behøver en god weekend for to ikke at være dyre. Fordi der er så mange små ting, der giver os en god tid, men vi gør alt for sjældent. Hvornår var sidste gang du hentede dit vaffeljern fra kælderen og lavede vafler som bedstemor gjorde?

På en cykeltur kan du udforske dine omgivelser

Hvis du har arbejdshjul i kælderen, kan du tage dem tilbage og planlægge en cykeltur til weekenden. Tænk på, hvor du vil hen, og hvis du har en bestemt destination. Hvad med et slot eller en sø, der ikke er for langt væk?

Hvorfor ikke gå til en sø / udendørs pool for en dag?

Solskin gør D-vitamin udviklet i vores krop! Ikke underligt, at vi føler os så glade, når solen skinner. Udnyt din weekend til to, ved at besøge en smuk udendørs pool eller en sø nær dig. Om vinteren byder naturligvis i stedet på sjove puljer og kurbade.

Hvis du søger efter ekstra lange lister over forslag til en weekend for to, så klik venligst på følgende indlæg:

  • De bedste tips til en god weekend
  • Hvad kan du gøre om søndagen?
  • 207 ting, som par kan gøre derhjemme

Du leder ikke efter tips til en weekend for to, fordi du for øjeblikket er singel? Har du ikke mødt nogen kvinder / mænd, der har det rigtige for dig siden din sammenbrud?

Så skal du straks spørge efter en flirtcoaching til kvinder eller et flirteværksted for mænd. Vores kærlighedseksperter hjælper dig med at nærme det modsatte køn i din hverdag og lærer dig at kende flere mænd / kvinder. Vi ser frem til at høre fra dig!

Del med venner

Forlad din kommentar