Een perfecte tongkus: instructies om goed te kussen met de tong

Hoe werkt een perfecte Franse zoen?

Je hebt al je droommeisje vastgehouden, geknuffeld en al geknuffeld. Maar op dit moment stel je jezelf de vraag: hoe kan ik goed kussen met mijn tong, zodat ze het leuk vindt?

Waarop moet je letten met tongkus

Goed kussen met de tong is niet moeilijk, maar een paar kleine dingen moeten worden overwogen.

U zelf zult al de ervaring hebben dat, afhankelijk van het kussen van de vrouw, het heel anders kan zijn. Van hot smooching tot kinky kusjes alles is mogelijk. Zodat het niet eens tot een kus komt die noch uw smaak noch hun smaak ontmoet, geven wij u nu de belangrijkste tip voor een perfecte kus.

Natuurlijk hebben we ook een video voor je over het echte kussen met de tong.

Een perfecte tongekus: Tip # 1 Verken haar mond, niet haar keel

Het is zeker met je gebeurd. Sommige kuspartners vinden het een beetje te goed en in plaats van je mond te onderzoeken met je tong en elkaars tong te strelen, heb je plotseling een tong in je keel. Dat is niet erg prettig.

Dat is waarom jij ook: overdrijf het niet. Het volstaat, als je tong haar mond als een speelkamer heeft, laat alsjeblieft haar keel buiten. Anders wordt de aanvankelijke grote lust heel snel dood gekust.

Een perfecte tongekus: Tip # 2: maak kleine pauzes

Dat betekent niet dat je plotseling moet stoppen haar te kussen en vijf minuten weg moet gaan.

Integendeel, je moet de kus een paar seconden onderbreken en knabbelen aan haar nek of oorlel. Dat is hoe je haar opgewonden maakt. Daarnaast hebben jullie allebei tijd om te ademen en het speeksel in te slikken.

Je kunt net zo goed met haar spelen door haar gewoon weg te halen voor wat ze op dit moment heet is: jouw tong. Trek gewoon op het juiste moment een beetje naar achteren en als de gekuste persoon je wil volgen in je lust, houd je hem terug door je hand in je nek te steken. Voor sommige vrouwen is het ongelooflijk opwindend voor de man om op deze manier overheersing en controle te tonen. Natuurlijk speel je dit spel slechts een korte tijd, dan ga je gewoon door.

Een perfecte tongekus: Tip # 3: Wat doet je zoenpartner?

Hoe beweegt ze haar tong? Hoe buigt ze haar hoofd, wat doet ze met haar handen, streelt ze je rug of je armen? Of houdt ze je stevig vast? In haar lichaamstaal kun je lezen hoe ze zou worden gekust. Beweegt ze heel snel haar tong? Of eerder traag en gevoelig? Het laat zien wat je leuk vindt. Als een goede kusser, ben je net zozeer bezig met haar tongbewegingen als met de rest van haar lichaamstaal. Wat je nog meer met je handen tegelijk kunt doen, zul je snel merken.

Een perfecte tongkus: Tip # 4: let op je tanden

Er is echt niets gemener dan elkaars tanden kussen. Daar gaat elk verlangen naar. Zelfs als je al meer betrokken bent en je verlangen stijgt, vermijd dan noodzakelijk dat je tanden elkaar raken. Dit kan niet alleen pijn doen, maar is vaak een zeer goede Abturner en zal daarom niet veel langer worden gekust.

Een perfecte tongkus: Tip # 5: gebruik je handen

Vrouwen houden ervan om hun hoofd in hun handen te houden tijdens de kus of ze tegen een muur te duwen. Probeer het! U zult zien dat uw zoende partner wegsmelt wanneer u de leiding neemt. Niet alleen het vasthouden van het gezicht, maar ook het zachte strijken op de wangen, de controlerende greep rondom de nek of de hartstochtelijke omhelzing van beide handen, kan het vuur van de Franse kus verder voeden.

Dientengevolge, verhoog je de erotische tijdens de kus griezelig. Pak gewoon haar haar, trek haar hoofd een beetje naar achteren of naar een kant en draag haar in haar nek en plotseling zal je kussen seksueel zijn.

Bekijk hun reacties terwijl je kust. Het is niet belangrijk voor haar om te reageren. Een luide kreun kan voldoende bewijs zijn om te zien dat je het leuk vindt wat je doet. Als je merkt, dan heb je je doel bereikt: een perfecte kus!

Een perfecte tongenkus: Tip # 6: Gebruik je hele lichaam

De perfecte kus van de tong is niet alleen ongelooflijk opwindend voor jou, maar ook voor de persoon tegenover jou. Tongkussen, correct uitgevoerd, zorgt ervoor dat je meer wilt en het hele lichaam opwindt. Je kunt tijdens de kus gemakkelijk bij je partner kruipen of hem stevig vasthouden.

De tongkus wordt vooral tintelend als je er twee hebt en hebt de mogelijkheid om te gaan liggen. Wanneer je tijdens de kus op haar gaat liggen, sta je in de onderdanige, weerloze positie in de dominante rol. Dit is precies wat de meeste vrouwen heel spannend vinden.

Of lees je nog steeds de laatste 4 tips.

Een perfecte tongkus: Tip # 7: Vergeet de tijd!

Tongkussen moet leuk zijn, zelfs als je op zoek bent naar meer. Geniet van het moment, kijk niet naar de klok maar let op wat je partner aan het doen is. De manier waarop je kussende partner je kust, hij wil waarschijnlijk gekust worden.

Een perfecte tongekus: Tip # 8: werk de lippen!

De perfecte Franse kus heeft niet alleen iets te maken met het spel van beide talen. Om de kus van de tong te doen, zou je ook moeten leren werken aan haar lippen. Uw tong kan bijvoorbeeld langzaam over haar boven- of onderlip rijden en zo het tempo vertragen. Je kunt net zo goed zachtjes op haar onderlip bijten of eraan zuigen zonder commentaar.

Een perfecte tongekus: Tip # 9: Waar kom je aan met je tong?

Natuurlijk moet je niet met je tong in je neus landen, maar je altijd tegenhouden of in je mond houden. Als je net begint te kussen, kun je de perfecte kus initiëren door haar nek zachtjes te masseren en haar dan zachtjes te kussen. Dan kun je stap voor stap je weg naar boven banen. Tot je bij haar mond komt.

Een perfecte tongekus: Tip # 10: Kusjes met oogcontact? Ja en nee!

Een veel voorkomende vraag is of de persoon die je zoent te kijken, of niet. Het antwoord is ja en nee! Het kan ongelooflijk sexy zijn om je ogen open te houden tijdens een goede kus op de tong en altijd oogcontact te houden met de zoende partner.

Maar het kan ook minstens zo verleidelijk zijn als het sluiten van je ogen en het focussen op alle andere stimuli, in plaats van te zien. Concentreer je nu volledig op elke aanraking. U zult opmerken hoe licht en zacht aanraken plotseling intenser worden. Je lichaam zal snel contact met je opnemen en je laten zien of je het leuk vindt of niet.

Een perfecte tongekus: Tip # 11: Monotonie is de grootste pleziermoordenaar!

Voor de perfecte kus is het niet genoeg om alleen maar een programma te draaien. Het is goed om wat technieken te hebben opgedaan. Maar als je deze technieken één voor één steeds opnieuw uitvoert zoals een auto door een wasstraat, wordt het snel saai voor je partner, want dan ben je volledig voorspelbaar.

Je kunt dat alleen voorkomen door steeds opnieuw nieuwe dingen te proberen. Wees spontaan, een beetje terughoudend, soms een beetje wilder. Kijk niet in de kaarten, maar houd rekening met je partner en leer hun gedrag snel en vooral correct te interpreteren. Zo zoenen met jou zal nooit saai zijn en je zult een absolute kus van de tong zijn.

Dat is natuurlijk niet alles wat je kunt zeggen over kussen. Daarom hebben we de beste 17 zoentechnieken voor jou geselecteerd, dus je zult verwend worden met je volgende zoen over hoe je je zoende partner wilt verleiden. Daarnaast vertellen we je de 8 geheimen voor de perfecte kus, zodat elke vrouw met je smelt en je de perfecte kusser wordt.

Hier zijn meer tips voor de kus

Deel met vrienden

Laat je reactie achter