Ærlighed i partnerskabet - hvorfor ærlighed er ondt og stadig nødvendigt

Vær venlig at være ærlig med mig!

Der er øjeblikke, når vi ved, at vi risikerer alt med absolut ærlighed. Vores job, vores venskab, partnerskabet eller endda ægteskabet. Ærlighed kan være forbandet skadet, men det anses for afgørende for succesen af ​​et forhold.

Hvornår er absolut ærlighed passende? Hvornår tjener det kun at indløse os fra vores skyldige samvittighed? Og hvornår fremmer partneren jalousi og vrede, men ikke stoler på?

Absolut ærlighed i partnerskabet i alle spørgsmål?

Den, der altid er helt ærlig til enhver tid, skyder sig ud både professionelt og socialt. Hver dag serverer vi talrige, nogle gange større og undertiden mindre hvide løgne, som hjælper os med at opretholde en sund måde at håndtere vores sociale miljø på.

Den afgørende faktor er, hvilken motivation vi ikke altid er ærlige. Hadert, for eksempel kæresten virkelig stærk med sin lidt små bryststørrelse, er det ret rimeligt at skjule, at vores ex veninder alle havde større bryster. Hvad er der for os, bortset fra at vi får partnerne til at føle sig endnu værre?

I stedet giver det mening at udtrykke det, vi ser, når vi ser på det. Og det er bestemt ikke hendes "mangel" på at have en lille kopstørrelse, men hendes store hjerte, hendes sociale ader, hende griner og prikken i maven, som hun altid udløser med os.

Så meget som vi tror på ærlighed, er vi ofte ikke ærlige for vores partner, men at befri os fra vores skyldige samvittighed. For eksempel, når vi gik ud alene med en ven eller en kæreste, og vi pludselig fløjte voldsomt med en anden.

Selv om vi ikke har gået på vildt, vejer vores gerning tungt af vores samvittighed, og derfor fortæller vi partneren om det. Men det gør vi ikke for at vise vores dygtig, ærlige side, men at befri os af den dårlige følelse, der følger med den hver gang vores trofaste partner ser ind i vores øjne.

Ærlighed i partnerskab - Skal tale om tidligere forbindelser?

Selvfølgelig vil ord om det gamle forhold til sidst falde i det nye partnerskab. Nu hvor vi tilbringer en del af vores liv sammen, er det ret logisk, at partneren ved, at vi måske har boet hos en ex-partner før bruddet, eller måske hvorfor ex-forholdet er gået i stykker.

Men fortiden er gået bort og tilhører ikke længere nutiden. Dem, der taler for meget om tidligere relationer, gør ikke noget godt for deres nye partnerskab. I stedet forårsager partneren adskillige negative følelser som jalousi eller frygten for ikke at være nok.

Unødvendige små ting, for eksempel at restauranten rundt om hjørnet altid minder os om en anden kvinde eller en anden mand, fordi vi ofte var der for at spise der, bør derfor simpelthen holdes hemmelige.

Frem for alt, når det ikke kun handler om det tidligere forhold, men sex med andre, bliver den nuværende partners følelser hurtigt skadet. Selvom vi ved, at dette ikke er tilfældet: Selvfølgelig ønsker vi i hemmelighed, at vi er den første person, der virkelig elsker vores partner, og at han for første gang har det bedste køn i hans / hendes liv hos os.

Ærlighed i partnerskabet - Hvornår skal man tale om tvivl om forholdet?

Hvert partnerskab går igennem vanskelige faser. Dette er helt normalt og tilhører helt livet. Men tvivl om enhver konflikt over partnerskabet og først og fremmest at informere partneren om det hver gang ødelægger tilliden i det lange løb.

Først når vi bliver opmærksomme på, at vores tvivl ikke udelukkende er baseret på et skænderi, men har fulgt længe og virkelig seriøst, bør vi overvinde os selv og tage fat på dette problem.

Ærlighed i partnerskabet - Hvad hvis partneren har ændret sig eksternt?

De findes: Par, der træner sammen, spiser sunde og føler sig mere og mere komfortable i deres egen krop. Men det mest almindelige tilfælde er, at nu er kogt mere generøs til to om aftenen og i weekenden kan du købe snacks til filmaften.

Men utilfredshed med ens egen figur påvirker ikke kun kvinder, men også mænd! Det bliver svært, når dette emne kommer op på en gang, og vi ved, at vores partner lider af sin vægt. Er der krævet radikal ærlighed her?

Selvfølgelig er udsagn som "Ja, du har fået vægt og ærligt, at du kunne lide mig mindre med 8 kilo" forfærdelige. Til begge køn. I stedet for at være ufølsom med sandheden, kan vi også gøre det klart for vores partner, at vi gerne vil støtte ham, hvis han ønsker at ændre noget. f.eks

"Jeg forstår at du er ubehagelig. Hvis du vil, kan vi godt lide at shoppe sammen og lave sport sammen, og det er godt at arbejde lidt mere. "

Ærlighed i partnerskabet - hvornår er det uundværligt?

Ærlighed bør råde over for eksempel når det kommer til den fælles fremtid. Hvis vi kender fra partneren, at der er et stærkt ønske om at få børn, mens vi selv ikke ser os selv som fader eller mor, bør vi tage dette spørgsmål i rimelighed for partneren.

Hvis vi ikke gør det, spilder vi dyrebare tid på at finde en person, der drømmer om en fremtid, der ligner sig selv.

Når det kommer til eksistentielle problemer, bør ærlighed også gælde. Enhver, der er blevet opsagt, men tilsyneladende stadig forlader huset hver morgen og vender hjem om aftenen, sårer partneren langt mere, end hvis han fortæller om opsigelsen.

I øvrigt er et af de eksistentielle emner hjemmet eller ægteskabskontrakten før brylluppet. Især ægteskabskontrakten har intet at gøre med manglende tillid eller den hemmelige antagelse om, at ægteskabet ikke vil vare. Ægteskabskontrakten er en hæk for begge, og det er virkelig retfærdigt.

Det tredje punkt bør løses, hvis der er virkelig ærlig tvivl om forholdet i sig selv. Når vi er ulykkelige, ikke bare et øjeblik, men i lang tid, og vi føler, at vi ikke længere er fortrolige med partnerskabet. Fordi kun hjælpe med ærlige ord, hvis partnerskabet ikke burde bryde.

Dit sidste forhold brød op, fordi din partner ikke var ærlig? I stedet har løgner og stridigheder bestemt din hverdag, indtil du har tegnet en linje? Men nu finder du bare ikke en ny partner?

Så spørg efter en flirt coaching for mænd eller et flirtseminar for kvinder. Vores kærlighedseksperter vil vise dig, hvad du skal gøre for at komme i kontakt med det modsatte køn og endelig finde din store kærlighed. Vi ser frem til at høre fra dig.

Del med venner

Forlad din kommentar