Je ontmoet je ex? 8 no-gos die je moet vermijden.

Bijna iedereen vermijdt contact met de ex na een breuk.

Velen hopen na een nieuwe scheiding nog steeds op het feit dat je misschien vrienden bent. Slechts een paar mensen doen dat echter echt. Meestal is de pijn te diep, de teleurstellingen en ruzies zijn nog vers en het vertrouwen ontbreekt om een ​​vriendschap op te bouwen.

Daarom gebeurt het meestal dat je gewoon niet antwoordt en na de scheiding gaan beide hun eigen weg. Meestal wordt het volledig ongepland, dat je plotseling tegenover elkaar staat. De situatie wordt nog ongemakkelijker wanneer ze beiden een nieuwe partner bij zich hebben en ze beseffen dat ze hetzelfde gepland hebben voor de avond en dat ze elkaar de komende uren vaker zullen zien.

Als je ook weet dat je je ex zult ontmoeten en je niet wilt dat dit escaleert, hebben we enkele tips voor je samengesteld.

8 no-gos wanneer u uw ex zult ontmoeten

1. U vindt een begroeting niet noodzakelijk

Je hebt een tijdje van je leven samen doorgebracht. Aangezien het redelijk gepast is om op zijn minst een korte hallo te zeggen. Nee, je hoeft niet in detail met haar te praten. Maar een welkom is een teken van respect en fatsoen.

Het kan ook leuk zijn om bij deze hallo te blijven, meer mag er niet uit voortkomen. Als ze je begroeting negeert, kun je jezelf de schuld niet geven, je hebt tenslotte geprobeerd.

2. Je hekelt jezelf

Kom niet op dit kleuterschoolniveau, dat je elkaar beledigt. Als je haar begroet en ze slaat je een "Oh God, wat de eikel wil, " antwoord dan gewoon niets. Natuurlijk is het vrij moeilijk om je tegen te houden en haar niet met een stomme opmerking te peperen, maar dat heb je niet nodig. En zeker niet tegenover andere mensen.

3. Maak de vergadering niet uw gesprek

Vooral als je al een nieuwe partner hebt en je haar met je ex zult ontmoeten, moet je deze fout vermijden. Vraag haar wie deze vrouw was, natuurlijk kun je eerlijk zijn en antwoorden dat het je ex was.

Maar dit zou ook het einde van het gesprek over haar moeten zijn. Niemand praat graag over ex-vriendinnen en afscheidingen. Vermijd slecht te praten over je ex in het bijzijn van je nieuwe vriendin om je nieuwkomers een goed gevoel te geven.

Dat kun je niet doen. In plaats daarvan maakt ze zich gewoon zorgen dat je net zo goed over haar kunt praten na een breuk. Je moet je ex ook niet prijzen in de hemel. Hé, je bent gescheiden. Ze is het echt niet waard om over te praten.

4. Sluit jezelf niet op

Wil je met je vrienden een verjaardag bezoeken waarvan je weet dat je je ex zult ontmoeten? Wel en? Maak alsjeblieft niet de fout om thuis te blijven en het contact met je vrienden te verliezen alleen maar om je ex te vermijden. Je zult je er niet beter door voelen. In plaats daarvan zul je alleen geïrriteerd zijn als je hoort dat iedereen een geweldige avond heeft gehad en je hebt gemist.

5. Raak niet betrokken in een gesprek

Een welkom? Ja. Een gesprek? Nee. Je bent nu gescheiden en dat is goed. Dat je geen vriendschap meer met elkaar hebt, heeft ook een goede reden. Zoals al uitgelegd, ontmoet je elkaar op een verjaardag, je moet ze zeker verwelkomen.

Als je wilt, kun je ook vragen hoe het met haar gaat. Uiterlijk daarna moet u zich echter wijden aan uw vrienden en het jarig kind. Helaas eindigen dergelijke gesprekken zelden goed. Stel je voor, ze heeft al gedronken, je praat en ze valt eruit en hysterisch? Je wilt de avond niet bederven met zoiets.

6. Voel je niet aangemoedigd om tegen ze te vechten

Misschien was de splitsing behoorlijk moeilijk voor jou en je bent er nog steeds niet echt over heen. Nu zal je je ex ontmoeten op het feest en ben je benieuwd hoe ze zal reageren.

Maar wat is? Ze heeft een nieuwe op sleeptouw, met wie ze de hele avond de handen vasthoudt en behandelt. Ze lijkt erop gebrand te zijn haar geluk te benijden. Overweeg in geen geval uw nieuwe als een concurrent! Je bent niet langer in de race.

Voel je niet aangemoedigd om te vechten of achter haar aan te rennen. In plaats daarvan moet je je uiterlijk nu oriënteren en je ervan bewust worden dat je je resterende leven zonder hen zult ontkennen.

7. Kijk niet de hele tijd naar haar

Is er iets sinister dan de hele tijd door ex gezien te worden? Eben, daarom zou je je daarvan moeten onthouden. Het is natuurlijk dat tussen de ogen soms naar de ex afdwalen. Je wilt weten of ze is veranderd, hoe ze eruit ziet en hoe de nieuwe persoon eruit ziet aan haar zijde.

Als je haar echter de hele tijd bekijkt, zal ze merken dat ze erg belangrijk voor je lijkt te zijn. Geef jezelf niet de naaktheid om haar als de wanhopige ex de hele tijd aan te staren, in plaats daarvan geniet je met de mensen om je heen.

8. Houd rekening met hun negatieve kanten

Op het moment dat je haar ziet met haar nieuwe partner, scheurt het je hart uit elkaar? Houd dan gewoon je negatieve kanten in gedachten. Je giechelt constant op zo'n hoge toonhoogte dat je bijna doof wordt.

Eeuwig zeuren, als je niet naar het weekend van je ouders wilde gaan, maar je broer wilde ontmoeten. En constant schetterend dat je niet goed kunt koken, gebruik je de wasmachine verkeerd en ben je sowieso niet overleefd zonder hen.

Mis je dat echt? Niet echt. Wees blij dat je dit alles niet langer hoeft te verdragen, maar dat nu het nieuwe dit lot aan haar zijde heeft getrokken. Er was iets beters met je gebeurd.

Je wilt je niet meer op je ex concentreren, maar nieuwe vrouwen leren kennen, maar je weet niet hoe? In een flirtcoaching voor mannen staan ​​onze flirttrainers aan jouw zijde met hulp en advies. Ze laten je zien hoe je je verlegenheid kunt overwinnen, hoe je vrouwen midden op de dag kunt benaderen en hoe je vrouwen met succes kunt vragen naar hun aantal.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter