Wil je de kunst van het verleiden leren?

De ene zit in het bloed en de andere niet

De mannelijke wereld lijkt te splitsen in twee groepen.

Er zijn degenen: degenen die ongelooflijk zelfvertrouwen hebben. Ze hebben een grote kring van vrienden en kennissen en zijn constant in beweging. Alleen tijdens de week in de woonkamer rondhangen is niet het geval. Ze gaan sporten, ontmoeten vrienden, onderhouden vriendschappen. Breng het weekend in uw eigen huis? Wat verspilde tijd.

In plaats daarvan gaan ze op vrijdagavond met hun vrienden in een gezellige ronde, twee, misschien drinken drie bieren. Op zaterdag is de verjaardag aan en op zondag genieten ze ervan, gewoon om goed te slapen.

Ontmoet vrouwen? Geen probleem voor haar. Of het nu in de kroeg is, in een club, of 's ochtends voor het werken bij de bakker. Geluk lijkt goed met hen te zijn.

En dan zijn er nog de andere mannen. Mannen die een kleinere vriendenkring hebben, wat hen niet veel hindert. De mannen die altijd aan de zijlijn staan ​​kijken hoe anderen plezier hebben. Degenen die niet veel uitgaan, en als ze dat doen, ontmoeten geen nieuwe mensen. Ze weten niet wat ze met vreemden moeten praten. Degenen die van vrouwen houden, maar overweldigd zijn door tweerichtingsgesprekken en niet precies weten wat ze moeten doen.

Kortom, de mannen die de kunst van het verleiden nog moeten leren.

Van welke mannengroep hoor je?

Wil je de kunst van het verleiden leren?

Degenen die de kunst van het verleiden willen leren, hebben te maken met wat vrouwen eigenlijk van mannen verlangen.

Je kent grofweg de wensen die vrouwen hebben voor mannen. Je hebt tenslotte genoeg gesprekken met vrouwen die bevriend met je zijn. Hij moet eerlijk, trouw, vriendelijk en aardig zijn. Hij zou meer in haar moeten zien, niet alleen de buitenste schil. Hij moet geïnteresseerd zijn in iets solide.

Deze kenmerken worden daarom door vrouwen vermeld, omdat ze een belangrijke bijdrage leveren aan het goed functioneren van een relatie. Maar die kwaliteiten die je zullen helpen vrouwen te verleiden zijn dat niet. Ze helpen je op een feestje te verschijnen en praten direct met de hete blondine in de keuken. Zorg ervoor dat je bij het andere geslacht arriveert en meer vrouwen in je ziet dan een aardige en aardige vent.

Dus wat zijn de kwaliteiten die je tot een verleider maken? De kwaliteiten waarmee je in de bedden van mooie vrouwen kunt landen? Dit zijn voornamelijk functies die de dames je niet vertellen. Het gaat over mannelijkheid. Naar zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen in het omgaan met het andere geslacht. Naar een dominante verschijning, die nog genoeg ruimte laat voor humor en losheid. Charme en complimenten spelen een belangrijke rol, in één dosis en op zo'n manier dat ze niet vettig zijn.

Masculiniteit en dominantie - wat betekent dat?

Laten we eerlijk zijn: je hebt het zelf al meegemaakt of je hebt het met veel van je vrienden gezien. Hoeveel succes hebben vrouwen in het doen van de leuke en leuke mannen echt? Degenen die altijd vriendelijk zijn, haar achtervolgen als een kleine chihuahua en iets voor haar doen? Juist, nee.

En wie komt er in de vrouwenwereld? De macho's. Degenen die vaak met grote woorden citeren. De "klootzakken". Geen wonder dat veel jongens het gevoel hebben dat ze zichzelf moeten neuken om bij de dames te scoren.

Maar is dat zo? Zijn vrouwen echt gekke spreuken? Vinden vrouwen soorten die ze laten vallen en exploiteren echt aantrekkelijk? Nee, er is nog een reden waarom vrouwen steeds betrokken raken bij macho's. Het is hun dominante stijl, hun zelfverzekerde uiterlijk. Ze twijfelen niet aan zichzelf of wat ze doen. En dat maakt hen extreem ontspannen en ja, ook aantrekkelijk.

Dominantie en mannelijkheid zijn de twee sleutelwoorden die ervoor zorgen dat je de kunst van het verleiden leert en je op weg helpt om een ​​succesvolle verleider te worden.

De evolutie naar de dominante, mannelijke kerel

Wat maakt een dominante man? Wanneer spreken we over een "echte man", een "echt mannelijke kerel"?

Bepalend hiervoor is het voorkomen. Iedereen die een kamer binnengaat met vreemden, zoals de vergaderruimte, het feest of de club, vermijdt de ogen van anderen, die naar de grond kijkt, van been naar been schommelt, nerveus rondkijkend en een slappe handdruk heeft, die er bang en verlegen uitziet.

Je komt waarschijnlijk al aan het licht waar je aan moet werken.

Alleen wanneer we onszelf accepteren, onszelf accepteren en van onszelf houden zoals we zijn, worden we de zelfbewuste persoonlijkheid, die ook in staat is om dominantie uit te stralen.

Maar ons uiterlijk speelt ook een cruciale rol.

Slecht passende, kleurrijke truien, oversized broeken of het kapsel dat je hebt gedragen sinds je dertiende niet helpt je omgeving je als een doorgewinterde man te zien. Wat helpt zijn gedempte kleuren, dat wil zeggen, donkerblauwe jeans, grijze, witte en zwarte shirts en bijpassende schoenen. Een baard zorgt ervoor dat je er volwassener uitziet.

Sport kan u ook aanzienlijk helpen met deze ontwikkeling. Niet alleen dat, spieren zelf worden beschouwd als iets heel mannelijks. Ook geeft je lichaam tijdens de training testosteron af, wat de hormoonhuishouding ten goede komt.

Dominantie in het omgaan met vrouwen

De bovengenoemde punten dragen allemaal bij aan het feit dat u over het algemeen meer mannelijk en volwassen in uw omgeving bent.

Daarom moet je leren hoe je je dominante streak tot leven kunt brengen in de omgang met vrouwen, omdat dit je enorm zal helpen bij het leren van de kunst van het verleiden.

Rechte jongens die worstelen met verlegenheid en die nog steeds niet zeker weten hoe ze met vrouwen moeten omgaan, hebben problemen met dit aspect. Ze laten graag de verschillende beslissingen van de vrouw achter.

Laat de beslissingen aan de vrouw over? Wat wordt daarmee bedoeld? Nou, laten we het je uitleggen:

Een man leert een vrouw kennen. Ze willen een afspraak maken. En nu begint het probleem. Natuurlijk wil hij alles goed voor haar maken, hij heeft tenslotte een serieuze interesse in haar. Dus wat doet hij? Heel eenvoudig. Hij schrijft haar. "Dus, wat wil je? We kunnen gewoon wat ijs eten, het moet warm worden. Maar natuurlijk kunnen we gewoon door de stad wandelen. Of hou je meer van iets actiefs als minigolf of ga je naar de dierentuin? '

Wat goed bedoeld is, leidt niet tot succes. Hij overhandigt de dominante rol aan de vrouw. Hij maakt van haar de persoon om de uiteindelijke beslissing te nemen.

Veel beter is het in de vrouwenwereld, als het eenvoudig en zeker geschreven is "Hallo Nicole, ik haal je om drie uur op bij het treinstation, zodat we direct in de klimhal kunnen gaan. En ontspan daarna tijdens het koken. Ik kijk er naar uit je te zien ". Zo'n boodschap klinkt niet aarzelend en onbeslist, maar zelfverzekerd.

Maar niet alleen tijdens de overeenstemming van de datum kan tussen de regels worden gelezen, of de man het leuk vindt om in de mannelijke en dominante rol te gaan, of dat hij de voorkeur geeft om gedomineerd te worden door een vrouw. Eindelijk gaan we naar het restaurant. Dat is tenminste het plan. "Dus, wat wil je? Als je van Italiaans houdt, is er een goede Italiaan om de hoek. Maar we hebben ook twee hele goede hamburgertentjes in de buurt. Als alternatief kunnen we tien minuten lopen, dan komen we bij een Spanjaard. "De klantenbeoordeling is machinaal uit het Duits vertaald.

Waarom zo ingewikkeld? Iedereen houdt van pizza en pasta. Durf de zelfverzekerde leiderspositie in te gaan. Geloof ons, je kaatst ze niet af, maar maak indruk op ze. Leg haar gewoon uit "Dus Nicole, ik heb honger. Er is daar een geweldige Italiaan. "Ik stel voor dat we even pauzeren en iets eten." Zo eenvoudig zou het kunnen zijn.

Maar zodra het volgende gevaar op de loer ligt, sluit de onzekere en vastbesloten man van de vrouw aan zijn zijde de beslissing. "Waar wil je zitten? Beter aan de tafel bij het raam of precies daar bij de bloemen? Of aan de achterkant? ". Mijn hemel. Zoek zelf een tafel. Als je per ongeluk degene kiest die vlak naast de toiletten staat en op wie het vreselijk trekt, zal ze iets zeggen.

Zelfs al praat je met een vrouw, al snel wordt duidelijk hoe dominant hij werkelijk is. We hebben allemaal het doel tijdens een gesprek om elkaar te leren kennen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door veel vragen te stellen. Vragen waar de ander werkt, wat ze heeft bestudeerd, uit welke stad ze is geboren, in welk district ze woont, hoe oud ze is, etc.

Zulke gesprekken zijn saai. Je maakt het spannender en vooral dominanter door je vragen over uitspraken te herformuleren. Hier zijn een paar voorbeelden van je volgende flirt:

  • Je lijkt me geen echte Keulen-vrouw, maar veel meer op een hippe Berliner.
  • Je ziet er niet uit als een vrouw die alleen op kantoor werkt. Zoals je tegen me praat, heb je gegarandeerd een constant contact met de klant en de verkoop
  • Je lijkt op mij, alsof je na je afstuderen kunst hebt gestudeerd

Ze legde uit dat ze werkt als kinderverpleegster? Nou, ga gewoon door "Wauw, ik stel me voor dat je een horde peuters verzorgt als de ziekenhuisclown de kinderen bezoekt en haar samen iets grappigs maakt."

Als je wilt verleiden, moet je zelfvertrouwen hebben

De ware verleider verenigt talrijke kwaliteiten in zichzelf: hij is zelfverzekerd, dominant, mannelijk. Tegelijkertijd weet hij haar te laten lachen, hoe ze haar erotische complimenten moet maken en hoe ze een seksuele stemming kan opbouwen.

Ondanks deze tips, heb je niet het gewenste succes bij vrouwen? Je bent al heel lang vrijgezel en verlangt verlangend naar een partner, maar vrouwen zijn gewoon niet geïnteresseerd in jou?

Vraag ons dan om een ​​flirt-coaching voor mannen. Onze liefdesdeskundigen laten je zien hoe je actief kunt omgaan met, praten met, flirten met, en je nummer op vreemden kunt krijgen in je dagelijks leven. Zodat u eindelijk de juiste vindt. We kijken ernaar uit van u te horen.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter