Vil du mestre den plagerende smerte ved adskillelse?

Breakups er hårde

Sommetider forekommer en adskillelse os som uplanlagt, nogle gange inde har vi længe følt, at partneren har fremmedgjort sig længere og længere væk fra os. Men uanset om vi allerede har forventet det, eller om vi blev koldt: Hårdt er altid en adskillelse.

Vi tilbragte trods alt mange år sammen med hinanden.

Selvom vi selv var dem, der endte forholdet, er det ikke nemt. Så føler vi os skyldige og har en skyldig samvittighed om at skulle bryde hinandens hjerte.

Hvordan kan jeg klare adskillelsen?

Især i de tidlige separationsdage, er vi normalt ikke i stand til at distrahere os selv. Vores tanker drejer sig om vores adskillelse, og vi føler ikke, at noget nogensinde vil blive bedre i denne tilstand. Følelser håndteres bedst ved at tillade dem at ske.

Især mænd har ofte tendens til at undertrykke deres sorg. De spiller den hårde fyr, der ikke bryr sig om bruddet, og hvem er glad for, at han er ved at slippe af med sin ex. Men dybt inde, ser det normalt helt anderledes ut. Men de, der ikke tillader sorg i begyndelsen, har normalt en langt længere rejse til at håndtere smerten ved adskillelse.

Det er okay at nestle ind og vil hvile. Det er legit at bare gå på pension med en flaske vin eller en ispakke og ikke ønsker at høre eller se noget.

Men endnu vigtigere er at finde ud af dette hul igen og ikke at drukne i det. Selv om det er svært, er vi nødt til at stå op på et tidspunkt og distrahere os selv. For det meste vil vi ikke have det præcis endnu, når adskillelsen stadig er helt frisk. Vi ønsker ikke at tænke over noget andet, men fortsætter med at engagere sig mentalt med ex. Vi er ikke klar til at lade den person ud af vores liv. Men vi gør ikke dette spring, og vi klarer ikke at rette vores tanker til noget andet, vi gør os permanent ulykkelige.

Mød med venner! Kør sport! Distraherer dig selv! Prøv at gøre aktiviteter, der kræver, at du forlader huset. Dem, der barricerer sig i deres hjem og forsøger at distrahere sig ved pc-spil eller fjernsynet, vil hans forsøg nok ikke blive vellykket. I stedet bliver frustrationen større og større og på et tidspunkt kan vi ikke finde vores følelsesmæssige hul længere.

Pas på dig selv

Under et partnerskab forsømmer vi ofte os selv eller de ting, der er vigtige for os. Lige nu er den ideelle tid kommet for at tage tid tilbage for de ting, der plejede at være vigtige for os. Vi har jogget flere gange om ugen og havde endda målet om at køre en halv maraton på et tidspunkt? Hvorfor ikke angribe dette mål igen?

Måske har vi spist et par kilo i vores forhold? Så er det tid for os at ændre vores kost og gå tilbage til gymnastiksalen. Vi plejede at have en utrolig tidskrævende hobby, som vi kun gav op for partneren? Bortset fra at dette har været en fejl, bør vi tage tid igen senest nu.

Du passede ikke sammen, som du havde håbet på

Især hvis vi ikke ønsker at acceptere partnerskabets afslutning, idealiserer vi partneren. Vi er overbeviste om, at han eller hun har været helt perfekt til os. Selvom vi ved, at der har været en masse konflikter i det seneste, på en eller anden måde sætter vi stort set denne kendsgerning ud af vores hoveder.

Selv de chokerede udsagn fra mange bekendte "Hvad har du så godt matchet sammen" gør det ikke lettere. Men du har det ikke! Hvis du havde passet godt sammen, så ville du stadig have et par. Husk dette aspekt.

Der var et problem mellem dig. Bare tænk tilbage til de mange diskussioner eller øjeblikke, da du følte, at du blev behandlet uretfærdigt. Husk alle de øjeblikke, hvor du spekulerede på, om dit partnerskab er virkelig sandheden, og hvis du vil gøre det til dig selv for evigt.

Selv om der ikke var nogen tvist, og partneren har afbrudt forholdet til dig på grund af manglende følelser: Selv da passede du ikke sammen, så godt som du havde troet. Ellers ville følelserne ikke være gået bort på din ex.

Saks ikke over et crest

Afhængigt af hvor meget vi er blevet såret, har vi tendens til at skrabe alle mænd / kvinder sammen. Vi beskylder kun alle for dårlige. Og vi føles på en eller anden måde ikke mere som data. Det er okay. Hvis vi ikke er i humør til at flirte eller møde andre mænd / kvinder, så behøver vi ikke gøre det her. Ikke desto mindre er det en fejl at sætte dårlige ting til alle mennesker i det modsatte køn. Måske er adskillelsen med vores ex-mies gået, men det betyder ikke, at alle andre mennesker også tikker på denne måde.

Hvis du tror at alle mænd / kvinder er ens, alligevel bliver du hurtigt bitter og tager chancen for et godt liv.

Vil du gerne finde en partner igen? Men hidtil har du ikke mødt nogen kvinde, der har monteret dig? Så bør du ikke gå glip af chancen for flirt coaching! Vores flirtprofessionelle tager dig ved hånden og viser dig, hvordan du aktivt kan henvende sig til andre kvinder i din hverdag, lære dem at kende og klare at komme sammen igen. Så at du også vil endelig være glad. Vi ser frem til at høre fra dig.

Del med venner

Forlad din kommentar