Wil je je ex terug? Waarom je oude relaties niet opwarmt

Uw partnerschap is nu enkele jaren geleden.

Je ziet je ex vaak in je vrije tijd. Geen wonder, je bent al een aantal jaren bij haar. Het is in deze lange tijd geïntegreerd in je vriendenkring, dus nu kun je het regelmatig zien wanneer je je vrienden ontmoet. Je kunt niet ontkennen dat dit je massaal heeft gestoord direct na de scheiding en heeft ook geleid tot vele discussies in je vriendenkring.

In de tussentijd had je intussen beide nieuwe partners, maar momenteel ben je beiden single. En hoe meer je haar ziet, hoe meer je het verleden met haar mist, toch? Je herinnert je de goede tijden, de gelukkige lach, de grappige momenten en de adembenemende seks.

Ze is mooi geworden. Ze draagt ​​haar haar nu veel langer en feller. Ze heeft in de tussentijd ook haar kledingstijl veranderd. Ze durft steeds vaker een korte rok te dragen. Als je merkt dat je met een ander flirt, word je jaloers. En je weet dat je heel graag je ex terug wilt hebben om opnieuw een relatie met haar te proberen.

Je leert dit in onze werkplaats

Je warmt geen oude relaties op!

Er zijn dingen die elke keer nog beter worden. Goulash bijvoorbeeld. Hoe meer je de goede goulash van Omi opwarmt, hoe teder het vlees wordt en hoe voller de heerlijke smaak. En dan zijn er dingen die niet mogen worden opgewarmd. Deze omvatten bijvoorbeeld champignonschotels. Als u paddestoelen opnieuw verwarmt, kunnen ze giftige stoffen ontwikkelen. En iets anders is een van de dingen die niet meer moeten worden verwarmd. Namelijk je vorige relatie!

Veel mensen zijn zoals jij. De relatie is lang geleden, je ziet de ex soms in de stad of in de buurt en onthoudt daarom de gewone, mooie tijd terug. De een wordt snel sentimenteel.

De vakantie samen was prachtig en je hebt een geweldige tijd gehad. Dus waarom zou u niet opnieuw een partnerschap proberen? We kunnen je vertellen: de redenen die hebben geleid tot de laatste scheiding zullen ook leiden tot een scheiding in een nieuwe poging.

Mensen veranderen niet!

Vanaf de leeftijd van twintig jaar vinden mensen het ongelooflijk moeilijk om te veranderen. Bijna niemand is hiervan op de hoogte. Keer op keer gaan mensen relaties aan en vooral denken vrouwen innerlijk vaak dat ze hun partner zelfs terecht kunnen buigen. Dit werkt niet. Omdat mensen niet veranderen door druk van buitenaf, maar alleen als ze dit zelf willen doen.

Stel dat je relatie uit het verleden is mislukt omdat ze vaak alleen is gelaten en je heel angstvallig reageerde. Dit heeft vaak geleid tot ruzies en tranen. Ze wist niet hoe ze met haar jaloezie moest omgaan, dus probeerde ze je gewoon te provoceren en ging ze nog vaker alleen. In ruil daarvoor werd je meer en meer jaloers, geloofde je dat je haar niet langer kon vertrouwen en brak de relatie.

Geloof je echt in zo'n geval dat als je het opnieuw zou proberen, je jaloezie plotseling weg zou zijn? Denk je echt dat ze haar drang naar vrijheid niet meer voelt en de nacht met jou op de bank wil doorbrengen? Dat waar je in gelooft is een puur wishful thinking, dat op deze manier niet zal worden vervuld.

Je had niet alleen mooie, maar ook slechte momenten in je relatie

Stop met het willen van je ex en zet ze op een voetstuk. Je relatie was niet perfect. Natuurlijk, nu achteraf, zie je alleen de positieve aspecten. En als je haar 's avonds met je vrienden ziet, bedenk je hoe mooi ze er altijd uitzag toen ze naast je in bed sliep.

Maar zie je haar woede gezicht ook als je weer dronken thuiskomt? Kun je je nog de hevige woorden herinneren die ze je tijdens het ruzie op je hoofd gooide? Denk je ook aan je haatgevoelens, je boosheid en je teleurstelling, die je altijd hebt gevoeld in de relatie?

Nee? Geef dan toe aan die vreselijke momenten uit je vorige relatie. Houd er rekening mee dat er een reden was waarom je afscheid nam. Je hebt tenslotte de relatie niet beëindigd omdat je zo blij was met elkaar.

Je wilt je ex terug vanwege de verkeerde redenen

De meeste mannen die hun ex terug willen, wensen dit om de verkeerde redenen. Natuurlijk is het legitiem voor u om voor hen te vechten wanneer u hen heeft verraden en dan te beseffen dat u de fout van uw leven hebt gemaakt. Maar dat is waarschijnlijk niet het geval met jou, toch?

In plaats daarvan kun je er gewoon niet meer tegen om alleen te zijn. Je hebt geen zin om nacht aan dag alleen naar het koude bed te gaan. Je mist een vrouw kussen en haar in je armen houden. En het vinden van een partner is zo verdomd vermoeiend. Waar wil je vrouwen ontmoeten op jouw leeftijd? Natuurlijk zou het handig voor je zijn als je ex plotseling weer aan je zijde zou staan ​​en deze keer zou alles beter werken. Dat zal het niet zijn.

Niet voor niets staat er: de ex is de ex en blijft de ex.

Stop met rouwen in de voorbije tijden. En onderdruk het idee dat de tweede keer dat uw relatie beter zou werken. Partnerschappen zijn geen goulash die steeds beter wordt, maar champignonschotels, die steeds meer giftig worden als ze warm worden en beide partners innerlijk vernietigen.

Concentreer u op het op andere manieren leren kennen van vrouwen. Misschien kom je er nu achter dat je door je lange tijd in een relatie niet eens weet hoe je goed moet flirten? Je hebt geen idee hoe je vrouwen moet aanspreken en leren kennen? Vraag ons dan om een ​​flirt-coaching. Onze flirtcoaches laten je zien hoe je vrouwen in het dagelijks leven kunt aanspreken en leren kennen. Zelfs de uitwisseling van nummers biedt je dan niet langer een uitdaging. We kijken ernaar uit van u te horen.

Hier kun je nog meer berichten over het onderwerp 'Ex terug' vinden:

Deel met vrienden

Laat je reactie achter