Heb je uitspraken nodig om de vrouwen te leren kennen?

Je weekends zijn erg routineus

Je ontmoet elkaar op een zaterdag met een van jullie, en daar keur je een paar biertjes goed en bestel je pizza. Samen praat je over je week, kijk op Facebook, of er interessant nieuws is en denk na over wat je vanavond wilt doen.

Er zijn verschillende bars en discotheken om uit te kiezen, hoewel u altijd de voorkeur geeft aan een gezellige pub. Je gaat alleen clubs binnen om een ​​vrouw te ontmoeten. Maar helaas werkt dit niet altijd goed, of het nu club of café is.

Tot dusverre ben je altijd aardig geweest voor vrouwen, gaf ze zelfs drankjes, maar je kreeg het nummer niet. Daarom ben je er nu van overtuigd dat vrouwen gewoon niet van aardige mannen zoals jij houden, maar liever macho's en pronken.

En daarom heb je nu het gevoel dat als je een vrouw wilt benaderen, je spreekwoorden moet leren kennen, waarmee je een indruk achterlaat. Echter, geen stomme Anmachsprüche, maar alles wat met elke vrouw trekt. Is dat daar?

Hoe je openlijk haar interesse toont

Elke vrouw is uniek en daarom wil ze behandeld worden

Anmachsprüche is niet populair bij vrouwen en komt niet goed aan. Dat is ook voor jou duidelijk. Daarom zoek je niet naar flat-dress, maar voor een aanpak die beter aankomt en gewoon altijd trekt. Maar weet u zelfs waarom startups zo'n slechte naam hebben?

Natuurlijk zijn ze vaak vulgair, goedkoop of gewoon dom. Dat is al reden nummer een. Maar er is nog een reden waarom veel mannen zich niet bewust zijn. Anmachsprüche is niet individueel. Integendeel. Zodra een man een spreuk in zijn hand heeft, zal hij het op ontelbare vrouwen in één avond proberen.

En vrouwen weten dat. Als je spreekwoorden wilt gebruiken terwijl je elkaar leert kennen, is ze zich er terdege van bewust dat je deze stomme kleding al op veel vrouwen voor haar hebt geprobeerd, en tot nu toe heb je gefaald zonder gezond en opgewekt te zijn. Dus, een vrouw heeft twee redenen om je rechtstreeks af te wijzen: ten eerste wil ze individueel worden behandeld, en dat is gewoon niet mogelijk met zo'n spreuk.

Ten tweede, ze heeft geen zin om in een ongeïnspireerde man te stappen die eerder door verschillende vrouwen is afgewezen. De vorige vrouwen hadden immers een goede reden om 'nee' te zeggen, en dat is precies wat ze nu heeft.

Gebruik spreuken als je elkaar leert kennen? Dat heb je niet nodig

Er is nog een ander punt, dat is waarom platte uitspraken bij vrouwen geen blijvende indruk achterlaten. Zulke simpele mazen laten haar zien dat je geen grote zelfwaardering hebt, maar dat je ervan uitgaat dat je haar niet op een eerlijke en open manier benadert. Maar weet je iets?

Zelfvertrouwen is de sleutel tot het succes van vrouwen! Vrouwen willen geen spierpakket of een man die in een grote auto rijdt. Vrouwen willen een zelfverzekerde man die zijn 'marktwaarde' kent en die niet achter een vrouw aan hoeft te rennen of voor haar hoeft te buigen.

Dat is waarom veel vrouwen het hebben over macho's. Niet haar macho-houding is de beslissende reden, maar haar zelfvertrouwen, dat zij naar buiten toe uitstralen.

U ziet dat u veilig kunt doen zonder uitspraken die u op internet vindt. Ze helpen je niet om vrouwen te ontmoeten en mee naar huis te nemen. Wat u echter kunt aanbevelen, is een bepaalde procedure waarin u elke oprechte interesse toont voor elke vrouw en tegelijkertijd uw zelfvertrouwen opneemt.

Dwing jezelf om vreemden te benaderen

Wat is er mis met je als je een vrouw wilt leren kennen? Vaak is het niet wat er gezegd wordt, wat betekent dat mannen geen kans hebben, maar het feit dat velen hun kans niet eens nemen.

Zie je een mooie vrouw overdag op straat, haar in de gaten houden, maar haar aanspreken? Nee. In de kroeg zit een jongedame naast de tafel naast haar, ze gaat keer op keer naar de toonbank en krijgt een nieuw drankje. Maar ook gaan en misschien met haar praten? Het is uitgesloten.

Ziet u, zodat u zelfs vrouwen kunt ontmoeten, moet u ook uw kansen benutten. Natuurlijk kun je de hele avond in de hoek van een club staan, in de hoop dat er misschien een dappere vrouw zal zijn om de eerste stap te zetten.

Dan kun je wachten tot je oud bent. In plaats daarvan is een cruciaal punt dat je echt een vrouw wilt leren kennen die je interesseert. En hoe u dat doet, zullen we in de volgende stap aan u uitleggen.

Wees gewoon spontaan

Dus je zit in een club en hebt een dame gezien die je leuk vindt en waar je je kunt voorstellen dat je veel te lachen hebt. Perfect! Dan is de volgende stap voor jou om contact met haar te maken.

In het nachtleven werkt dat relatief eenvoudig en probleemloos. Een goed aanspreekpunt is bijvoorbeeld de bar. Ga gewoon naast haar staan, grijnst brutaal naar haar en zeg: "Nou, eigenlijk gebeurt het wel. Dit zal een tijdje duren. Hallo, ik ben Lukas. "Dan geef je haar meteen een hand, dat hoort bij een behoorlijke uitvoering. Bovendien bouw je lichaamscontact zo direct op.

Het rookgedeelte heeft een enorm potentieel. De simpele vraag over vuur is hier de maatstaf. Maar bedenk dat je haar niet alleen dankbaar bedankt, maar dat je meteen daarna een gesprek start. Bijv. "Geweldig, dank u. Mijn aansteker heeft de geest weer opgegeven, maar de probleemrokers weten wel ja. Trouwens, ik ben Lukas. Hallo, "en dan steek je je hand weer uit.

Zie je, de procedure is altijd hetzelfde. Je pakt iets op uit de situatie waarin je je bevindt, zegt een korte zin, zegt dan je naam en geeft je hand.

Waarom werkt deze aanpak zo goed voor vrouwen? Ze is individueel en je ziet er zelfverzekerd uit, je durft immers gewoon zo met haar te praten. Probeer het en u zult zien dat u zelfvertrouwen opzij kunt zetten terwijl u elkaar leert kennen, en uw spontaniteit is prachtig genoeg.

Ondanks onze tips, werkt het niet voor u? Je bent verdomd verlegen en kan het nauwelijks voor elkaar krijgen om de vrouw van een vreemdeling in de ogen te kijken, omdat je zeker niet weet hoe je met haar moet praten? Neem dan contact met ons op voor een flirtcoaching voor mannen. Onze flirtcoaches laten je zien hoe je zowel in het dagelijks leven op straat als 's nachts in clubs en bars niet alleen naar buitenlandse vrouwen verwijst, maar ook flirt met hen en uiteindelijk zelfs hun aantallen krijgt. Zodat u ook de juiste vindt. We kijken ernaar uit van u te horen.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter