Dr. Sybian afslører hans hemmelighed: hvorfor madlavning sammen på datoen fører til succes

Hvorfor bryr kvinder sig så meget, når de laver mad sammen på deres første date?

Lær af gæst forfatter Dr. Sybian, hvorfor skal du helt sikkert lave mad på det første møde med hende!

Alle elsker fornøjelsen. Nu manifesterer følelsen af ​​nydelse for ethvert menneske sig grundlæggende på forskellige måder. Men alt det, vi mennesker (og dyr og planter) er lig med os i én ting, eller rettere i tre egenskaber. Vi skal overleve, og det er hoveddriften i os, tre ting:

  1. indånder
  2. Drik og spis og
  3. Nærhed (med alle dens forskellige facetter).

Hvis vi forsømmer åndedrættet, fordi det nu sker konstant og mere eller mindre ubevidst, forbliver drikke og spis og nærhed som menneskets vigtigste parametre.

For en gang, mænd og kvinder adskiller sig ikke en smule.

Denne ret trivielle og næppe overraskende introduktion for at komme til det punkt, der er magisk.

Med kun at synge som Eros Ramazotti, Justin Timberlake for de yngre eller Justin Biber for de friske, erobrer du kvinders hjerter mere succesfuldt end med en hjemmelavet middag til outsider. Hvem har lagt vægt på, forstår straks hvorfor dette er så ...

Så hvordan er planen?

For profferne: kompilér favoritmenuen med starter, hoved og dessert. Bare spørg om WhatsApp, hvad hun ikke kan lide, eller især at spise og så begynder det ....

Foreslå en aftale, lav en dato, oprydning, shopping, madlavning. Hvis hun ser på dig under madlavning, smager køkkenvinen med dig, spørger nysgerrige spørgsmål, lytter til den passende musik i baggrunden, de geschnibbelte grøntsager smagte og simple zuarbeiten overtager (kartoffelskrælning skal ikke gå ud), lejen er halvt derinde.

Du er en romantiker, så lav et andet stearinlys, og hun vil forsøge med al sin ledige grund til ikke at forelske sig i dig - lykkes ikke !!!

For halvfabrikanterne: Reserver et bord på din yndlings italienske, sørg for at den venlige tjener ikke ser forvirret ud, at du allerede er der med en anden og samtidig udveksler to dashing-slogans, som får dig til at tro "Ah, her er det Så hvis TK-rummet er tomt ".

For alle andre: Bestil to billetter til "The Expendables". Nachos og popcorn er også lækre!

Nu for dem, der er interesseret i videnskab, er der tre forklaringer, hvorfor er det, at kvinder finder det utroligt sødt, sexet og maskulin, når du laver mad til dem, bekymre dig, tage sig af dem og overraske dem:

  1. Fordi du viser, at det er værd at bruge tid til at gøre så meget for dig.
  2. Næsten alle vores følelser styres via maven. De sædvanlige ordsprog jeg redder mig af pladsernes grunde på dette tidspunkt
  3. For de evolutionære teoretikere blandt os er der ingen tvivl om, at den dræbte mammut, braiseret over ilden i hulen, har demonstreret reproduktionskraften på sådan patriarkalsk måde, at du nu kan sidde her og læse manuskriptet.

Min opskrift på succes: Spinat lasagne - Yami! I denne forstand: "Jeg vil gerne have morgenmad med dig, kan jeg invitere dig til middag?"

Del med venner

Forlad din kommentar