Weekendforholdet - Bare to dager i uken for å nyte fellesskap!

Weekendforholdet - Bare to dager i uken for å nyte fellesskap!

2 dager, 48 timer, 2880 minutter og 172.800 sekunder er altfor få for å holde forholdet, ikke si kjærligheten til livet. Men vi forteller deg hvorfor et helgforhold ikke trenger å være så ille, og hvordan du kan oppdra den slags forhold godt.

Fordeler med et helgforhold

Ulemper kan være noen i et helgaforhold, men vi ønsker å formidle til deg på en positiv måte hvilke fordeler det er slik at du først og fremst kan fokusere på dem. Hvis du bare ser hverandre i helgen, vil tiden være veldig intens for deg og partnerskapet. Hvert minutt kan bli absorbert og du verdsetter de andre mye mer. Du skjønner at hvert øyeblikk teller og ditt forhold vokser med det. Du trenger ikke å se hverandre hver dag.

En annen fordel er tiden for deg selv når du har et forhold på avstand. I de dagene du og partneren din ikke er forente, kan du fokusere fullt ut på deg selv og livet ditt. Hvis du er i tvil, jobber du hele uken uansett, og du vil ikke ha så mye tid for din elsker (e). Det er klart at partneren din alltid skal være en del av livet ditt. Men du kan bli vant til å være alene. Din uavhengighet er mer ubegrenset, og du har plass til sosiale kontakter og hobbyer.

Fordelen med et helgforbindelse er klart gjenforeningen. Når du møtes igjen, begynner ditt hjerte å slå uendelig fort. Hjertet ser selv ut til å glide i buksene dine. Forventning følger deg hele uken, og du ser uendelig frem til hva du skal gjøre. Du kan virkelig bekymre deg for det for det meste av uken. Til slutt blir du lykkeligere om det. Og se slik ut: Hvis noen ønsker å inngå et helgforbindelse med deg, er du verdt det til ham / henne.

Denne personen kan også se etter noen fra sitt land, fra samme kontinent og fra samme by. Det ville være mye lettere og ville redde ham / hennes mange triste øyeblikk. Og da, heldigvis, hvis ditt helgforhold fungerer, kan du virkelig være stolt av deg selv. En stor test for forholdet og din kjærlighet er dessverre et langdistanseforhold dar.

Kommunikasjon er alfa og omega i helgenforhold

Det viktigste i et forhold - enten kjærlighet på avstand eller ikke - er tilstrekkelig kommunikasjon mellom partnerne. Bare de som snakker med hverandre åpent, og kunngjør at alt er greit, har en sjanse for et langsiktig forhold. Innenfor et weekendforhold har du ikke annet valg enn å kommunisere via mobiltelefonen, Internett, etc. Telefonering og skriving er avgjørende for å holde kontakten og holdes oppdatert.

Viktigst, i et langdistanseforhold: Snakk om dine bekymringer, frykt og tvil. Bare de som er helt ærlige og fullstendig forpliktet til forholdet, vil ha et arbeidsforhold. Du er et lag, og ikke bare når du er på samme sted samtidig. Selv mange miles må ikke la forholdet ditt lider av kommunikasjon.

Imidlertid kan for mange meldinger og samtaler gjøre det motsatte, fordi det kan ødelegge helgenforholdet ditt. Prøv å bli enige om antall samtaler etc. og diskutere hvor mye du gjør.

Tillit må lært - bare da vil helgens forhold lykkes

Hvis du har et helgrelasjon, må du stole på din partner. Selvfølgelig bør partneren din også stole på at hele konstruksjonen av langdistanseforhold ikke bryter. Hvis du vil feste, er en person som gjør en scene på den andre enden av linjen ikke en fin begivenhet. Stol på og ikke begrense deg gjennom forholdet. Spesielt i et helgforbindelse kan du dyktig utnytte fordelene!

Sjalusi er også et ekte forhold morder her. Så pass på at dette ikke tar overhånden, og du er fortsatt mester i dine sanser. Unødvendig sjalu oppførsel er rett og slett uutholdelig for den andre og kan ikke ryddes godt, selv på avstand. Ubegrenset sjalusi bør derfor være forbudt, så lenge det forblir ubegrunnet. Ellers: Svar på neste samtale og del med frykt med partneren!

Smirer felles planer, til tross for helgforhold / langdistanseforhold

Blant annet lever et forhold også fra fremtidige planer og mulige veier som kan tas som et par. Diskuter dine planer og smid nye hvis det er nødvendig. De forbinder deg og styrker partnerskapet. Alle som har et bilde i tankene kan også vite hvor "reisen" skal gå. For det meste er relasjoner basert på å ha de samme ideene, verdiene og målene.

Hvis du begge har en helt annen ide om livet uansett, bør du virkelig spørre deg selv om et forhold er den riktige måten. Livsmålene blir best reflektert i ens egen partner, slik at et godt forhold kan garanteres. Selvfølgelig kan kompromisser også være en passende løsning.

Tross alt teller det ikke i et langdistanseforhold, men kvalitet!

Du er også i et langdistanseforhold, men du er for øyeblikket alt annet enn rosenrødt? Du argumenterer alltid med partneren din fordi du ser hverandre så sjelden, og du vet ikke hva du kan gjøre med det? I flørt coaching for kvinner er våre flørt trenere på din side. Du går gjennom din situasjon sammen, og de informerer deg om hvilke områder av forholdet du kan jobbe for å gjøre partnerskapet mer harmonisk igjen.

Del med venner

Legg igjen din kommentar