De viktigste tipsene for din vellykkede Flirtchat med henne

Du lurer på hva du kan forbedre på flørtene dine?

Så langt har du opplevelsen at mange kvinner reagerer positivt på det når du skriver til dem, men da kommer det ikke til mer. Det frustrerer deg. Du vet at du må endre noe i din måte å chatte, men hva kan du jobbe med? Hva bør du passe på hvis du vil bli mer vellykket på neste flørtchatt?

Skriv det ned fantasifullt

Hvis du vil ha en flørtchatt på jobb, bør du først komme opp med noe fantasifullt, som han kan skrive til damen. Fordi standarden "Hei, hvordan har du det?" Er kjedelig og uinteressant. I tillegg er det skrevet på denne måten daglig av mange menn. Ikke rart at hun ikke svarer på meldingen din.

Gi henne et kallenavn

Så langt kjenner du bare hverandre om flirtapp du begge bruker, men du har ikke møtt i det virkelige livet ennå? Da har du sikkert skrevet til henne på grunn av hennes interessante profilbilde. Prøv å utlede noe fra hennes bilde som du kan bruke til å kallenavn henne. På bildet kjører hun i nattelivet? Deretter kan du ringe dem, for eksempel, i Flirtchat "Little Party Mouse".

Bruk Flirtchat for å få en ekte dato

Vil du bare skrive med henne eller vil du møte henne i det virkelige livet? Hvis du vil møte henne, bør du ikke bare skrive for flere uker med henne, men la så liten tid passere og spør henne omgående. "Så Nicole, jeg vil klatre igjen på lørdag. Hvilken tid skal jeg hente deg? Ved 2 eller 4?

Ikke bombarder henne med kjedelige tekster

Ærlig, noen kan gjøre uten svar i betydningen "Haha, morsomt". Heller ikke øker Flirtchat, og du ser heller ikke ut. Før du spasmodisk prøver å holde flørtende chatten, skriver du henne bedre "Så jeg må fokusere på arbeidet mitt igjen, se deg senere". Så du har en pause, og du kan rapportere henne tilbake på kvelden og tenke på hva du vil skrive henne.

Hvor mange smileys anbefales?

Smileys hjelper å oppdage ironi og unngå misforståelser. I tillegg ser det ikke ut til å være så seriøs, men flinkende, hvis du bruker de gule ansiktene. Likevel bør du ikke overdrive det. Hvem setter for mange smileys, gir inntrykk raskt å være umoden. Vår anbefaling? Én smiley per melding er nok.

Skal jeg få henne til å vente på et svar?

Et spørsmål som menn spør seg om igjen og igjen, er om kvinnen i flørtkatten skal vente på et svar. Det er sant at når vi reagerer på absolutt alle meldinger umiddelbart, gir vi inntrykk av at vi ikke gjør noe, men stirrer på telefonen vår og venter på et svar fra det.

Men du trenger ikke å tilbringe timer. Hvis du alltid har svart på de første meldingene om dagen, kan du bare svare senere hvis du merker meldingen deres, selv om det kanskje har gått tjue minutter.

Du er lei av flirtchats og online dating fordi du vil finne en kone i det virkelige livet? Men du vet bare ikke hvordan du kan møte kvinner?

Deretter spør oss om en flørtcoaching for menn. Våre kjærlighetseksperter vil vise deg hvordan du aktivt kan nærme seg, snakke med og møte andre kvinner. Slik at du også vil endelig være glad. Vi ser frem til å høre fra deg.

Del med venner

Legg igjen din kommentar