De vierde kolom van de auteur Svea J. Held: "Mannen en de straal van het onderbroekje"

"Mannen en de straal van het onderbroekje"

Deel vier van de kolom door Svea J. Held | 1 | | 2 | | 3 | | 4 |

De sleutel draait in het slot van de deur van het appartement, het hart maakt een sprong: de lieveling is thuis! Maar voordat je de eerste zin kunt veranderen, hoor je de verdachte Sssst, Geraschel en een opgeluchte "Aah". Tevreden grinnikend loopt hij dan de hoek om om me een welkomstkussen in hemd en broek te geven. "Weg met de beenbinding, " zegt hij altijd. Als u van plan bent om te gaan winkelen of een restaurant te bezoeken, moet u beginnen met deze aankondiging, als u de sleutel in het kasteel hoort. Anders is het te laat.

Met de snelheid van het neerzetten van zijn broek, legt hij elke stripper in de schaduw! En om hem over te halen zijn broek weer aan te doen is een grotere uitdaging. "Mannen zijn niet gemaakt om zo hard te werken. Meer nog om op de bank te liggen. In onderbroeken. Dat is hoe een man zich het prettigst voelt ", vertelde hij me onlangs geduldig, nadat hij eerder had opgeroepen om 's avonds te gaan tuinieren. Je stopt nooit met leren.

Ik heb de laatste tijd een beetje geluisterd en merkte dat dit ding met de onderbroek duidelijk een massale fenomeen is. Mijn voorzichtige interviews hierover brachten mij verklaringen als "frisse bries beneden", "maximale bewegingsvrijheid, geen broek knijpen" tot "als je in een onderbroek op de bank ligt, maak je zijn spullen niet vies, als pizza of chocoladeroomijs op het slabbetje zit vallen".

In het bijzonder, de laatste vind ik een zeer vooruitstrevend, om niet te zeggen nadenkende gedachte. Indrukwekkend! Als je het aspect van esthetiek weglaat, natuurlijk. Ok, mannen, ik schijn een licht: je werkt hard en wilt graag herstellen van deze inspanningen, slechts schaars gekleed om de mannelijkheid wat frisse lucht te geven, die de hele dag door in de beensteun wordt geschreven. Dat wordt u uiteraard gegeven! Natuurlijk zullen vrouwen voor uw welzijn het modieus twijfelachtige uiterlijk negeren. Net zoals je doet met onze koude en zondags shorts. Dat is hoe paren het doen.

Een belangrijk aspect zou ik echter willen overwegen: er is slechts een bepaalde straal waarin mensen zich in een onderbroek moeten verplaatsen. In elk geval moet deze straal worden beperkt tot uw eigen vier muren. Ga snel naar de brievenbus, giet soms snel de bloemen in de trap, open de pizzabezorger snel, accepteer het pakket snel, maar bent goede vrienden - heel dun ijs!

Dus de radius wordt geleidelijk breder, totdat hij nonchalant wordt. En we kunnen dit niet negeren met alle liefde! Jij bent onze mannen en we willen trots op je zijn! "Hoe meer zelfrespect daalt, hoe groter de ondergoedstraal is, " hoorde ik eens. Er zit iets in.

De buurman die zijn sigaret in de open (!) Badjas zichtbaar 's morgens voor de deur rookt, langs een hoofdweg langs pelgrimsmannen in badjassen en slippers die het buitenzwembad bezoeken, ja, ik zie het heel de dag op weg naar kantoor!, deze limiet duidelijk overschreden! Welke vrouw wil haar man zo uit het huis weten ?! Geen. En wat zou je andersom vinden als we buiten in slipjes zitten? Precies. We willen ook dat uw onderbroek exclusief voor ons wordt gereserveerd - net als u.

Dus: gooi jezelf opnieuw in het mooiste Beinfessel en ga met je geliefde voor de deur staan. En een leuke Unterbuxe Untendrunter voor later kan geen kwaad!

Deel met vrienden

Laat je reactie achter