Svigermor - hatet eller elsket? Fordeler og ulemper med kjærlig familie

Problemer med svigermor?

Noen mennesker følger godt med partnerens familie, andre gjør det noen ganger ikke. De fleste problemer kommer da opp med svigermoren.

Det kan noen ganger skje at det ikke løper jevnt med henne. En dum bemerkning her, noen ganger et morsomt blikk der. På en eller annen måte er harmonien mellom dere to ikke riktig, og på et visst nivå konkurrerer du ubevisst.

Svigermor lar ikke mannen min vokse opp

Det er mange mødre som ikke lar barna vokse opp. Det er et naturlig mors instinkt, men det er grenser et sted. Hun har en tendens til å overta mye av ektemannens ting og gjøre ting for ham, i henhold til mottoet "Jeg skal gjøre det søt, ikke bekymre deg for det". Det virker som om hun ikke vil la mannen din vokse opp.

Det er kritisk om hun forstyrrer husstanden eller andre saker. Hun stryker mannens skjorter eller åpner brev fra deg selv. Det kan ofte bli misforstått at hun ikke tar hennes husholdningsansvar seriøst eller ikke engang ser henne.

Noen ganger oppstår flere problemer når du bor sammen med svigermoren din ...

Bor sammen med svigermor

Å leve med din svigermor kan ha både fordeler og ulemper.

ulemper:

 • ingen god personvern
 • hun kan ofte forstyrre dine saker
 • Du ser henne hver dag

fordeler:

 • en fin familie følelse
 • du er aldri alene
 • Oppgaver kan deles
 • hun kan ta vare på barna dine

Men på noen ting må respekteres, da med huset velsignelsen en gang ikke går galt. Vær oppmerksom på den romlige avgrensningen. Det skal ikke leve direkte i en etasje sammen. Fordelaktig her er flere etasjer, slik at personvernet forblir. Også, visse regler bør overholdes slik som banke, ringe eller forlate rom.

Likevel bor du under et hus og bør tilbringe litt tid sammen. Spis lunsj eller middag sammen eller børste sammen. Hvis begge sider holder oppmerksom på disse tingene, står ingenting i veien for harmonisk samliv.

Likevel kan svigermoren bevisst og ubevisst ha stor innflytelse på forholdet ditt ...

Hvis svigermor påvirker forholdet ditt

Det kan hende at svigermoren overtaler sønnen hennes til å tenke på hennes forhold til deg slik hun gjør. Kanskje noen ting svigermor ikke liker, måten du håndterer henne.

I verste fall kan dette føre til forholdsproblemer. Selvfølgelig vil svigermorternes handlinger gjøre deg irritert etter en stund. Selvfølgelig, etter en stund, vil du snakke med mannen din, eller han vil innse at noe er galt med deg. Hvis mannen ikke forstår dette, så kan det også være litt av en plage mellom deg.

Hva du kan gjøre mot den "dårlige" svigermor!

I slike situasjoner er det alltid viktig å snakke med partneren om problemene som også er med svigermoren. Men hvordan gjør du det når problemet er sin egen mor? Hold deg oppdatert og "gjør det ikke dårlig". Reaksjonene til mennene kan være forskjellige. Den møter kvinnen med respekt, og du kan se sammen for løsninger, slik at forholdet er bedre. Andre ser imidlertid ikke problemet og kan ende opp med å skylde på kvinnen.

Moren kan ikke erstatte noen, den er og er alltid en omsorgsperson for et barn. Derfor er det viktig å nærme seg problemet med forsiktighet.

Du bør alltid gå på kompromiss. Selv om det er vanskelig i noen situasjoner, kan du prøve å være mer avslappet og ikke svare på noen kommentarer eller kommentarer fra henne. Hvis hun gir råd uten å spørre, kan du fortsatt si takk.

Det gjør ikke vondt for deg og deg. Hvis hun deretter dykker igjen uanmeldt på dørstokken, mottar du henne vennlig eller forklarer henne vennlig at du bare ikke har tid og tilbyr henne samtidig til en annen gang for å komme over igjen. Hold deg vennlig, for med stædighet kan du ikke komme langt hvor som helst.

Noen ganger er det bare misforståelser som ligger mellom deg og din svigermor. En annen løsning ville være å adressere dem direkte. Kanskje føler hun seg ubevisst ansvarlig for noen situasjoner eller mener at hun må gjøre noe slik hun gjør.

Enten du forstår din svigermor eller ikke, spiller det ingen rolle hvilken gave du overleverer til bursdagen din eller julen.

Gave til svigermor - hva kan du gi henne?

Det er noen ganger vanskeligere enn du tror å finne en gave til svigermoren din. Du kjenner henne, men det er vanskelig å få den rette smaken fra henne.

 1. Billetter: Spør din mann hva hun kanskje vil. Liker du å gå på teater, museer eller konserter? Siden billetter er en god ide.
 2. Fotoalbum: Noe personlig er alltid best! Skriv ut bilder av familien, familiebilder, bilder av deg og din ektemann, bilder av svigerfamilie og enkelt delte øyeblikk.
 3. Musikk-CD: Har hun en favorittmusiker eller komponist? Gi henne en CD, slik at hun kan lytte til dem avslappet i bilen eller hjemme.
 4. Dekorere eller Husholdningsartikler: Se hva du mangler på kjøkkenet eller hva tilbehør vil forbedre stuen din. Dekorasjon eller husholdningsartikler kommer alltid bra!
 5. Kuponger: Om nødvendig er kuponger også gode gaver. De er ikke veldig personlige, men viser fortsatt at du vil gi henne noe fint og gi henne det frie valget.

Ikke bare har du problemer med din svigermor, men også med din partner? Er du bekymret for at forholdet snart vil kollapse? Så er det på tide å stoppe med Flirtchoachings og registrere deg for det! Flørtekspertene viser deg hvordan du skal gjøre det bra med kvinner.

Del med venner

Legg igjen din kommentar