Push and pull teknik - Et spil af fine og ubehagelige ord!

Push and pull teknik - Et spil med komplimenter og forvirring!

Du lærer at kende en mand. Du har øjenkontakt, han smiler og kommer til dig. Du chatter lidt, og pludselig giver han dig et godt kompliment. Du ved ikke rigtig, hvordan du håndterer det og ser flov over på siden og svarer med en tak. Ud af det blå kommer noget devaluering efter, som savner dig et slagtilfælde.

Du kan ikke huske hvad du skal svare, endsige tæller. I denne artikel vil du lære alt om push og pull teknik, der virkelig har det i det og er en virkelig nasty svindel.

Push and Pull Technique - Hvad er push og hvad trækker?

Push and pull betyder smigrende damen med hvem du får hendes opmærksomhed. Derefter bombarderes det med en nedsættende, måske endda ondt spell. Dette bør holde spændingen og øge interessen for damen.

Efter mottoet "Så det bliver bare ikke kedeligt!". Denne "joke", som man måske kalder det, er ofte beregnet til at lette situationen og gøre plads til mere samtale.

Dette er at skabe push og pull teknik

Tryk- og trækteknikken skal klart forårsage forvirring og forvirring af samtalepartneren. Kvinden er uforskammet og er dermed irriteret. Hun oplever en følelse af kaos og hendes hormoner bliver blandet op. Det er bare det ubehagelige mål med denne metode.

Hvor mange gange har kvinden været fyldt med komplimenter af nogen art? Derfor tror mændene, der bruger en sådan metode, at de kan skille sig ud og også gøre mere interessant.

Hvordan kan jeg komplimentere = "pull"?

Det er ikke så nemt at finde de rigtige komplimenter. Den sikreste ting er at søge efter ligheder, der forbinder dig. Derudover kan der findes forbindelser mellem begge verdener. Så du synes at være hurtigere på en bølgelængde. Det gør straks den anden personable. Selvfølgelig må øjenkontakt ikke glemmes!

Hvordan virker "push"?

Dette virker ved at fejle andre vigtige datoer, som man desperat har brug for. Derudover kan der stilles åbne spørgsmål, som kombineres med en vittighed. Her er kvinden i stigende grad forvirret og muligvis endda forvirret, som de skulle modvirke fra nu af.

Kropssproget illustrerer også uinteressant af, at manden pludselig krydsede armene foran hinanden eller endog bryder øjnekontakt. Selv vender væk fra kvinden understreges den svindende interesse. Manden er ikke længere justeret med hende. Det ser ikke længere ud som målet, der skal løses, og kan endda være længst efter dets opmærksomhed.

Push and Pull Technique - Tale lidt til kvinden for at se meget ud?

Kvindens selvtillid skal derfor laves, så manden kan føle sig godt igen. Ikke mere og ikke mindre forsøger at få kvinden rundt sådan her. Moral acceptabelt eller ej, alle bør kunne svare for sig selv. Men her er psyken fra den flirtende partner.

Hvilke kvinder er mere tilbøjelige til at efterleve taktik?

Kvinder er mest tilbøjelige til at hoppe på den, der gerne vil være opmærksomme. Men der er også appellen, at det også ikke virker nemt for dem at erobre den anden. Hvorvidt kvinderne er opmærksomme på, hvad de kommer ind på, er et godt spørgsmål.

Men hvis de ikke finder denne metode ubehagelig og påtrængende, ser det ikke ud som om de vil spille dette spil. Hvis kvinder bliver manipuleret og såret, synes denne metode virkelig uhyggelig og en absolut no-go !!

Har du den fornemmelse, at du kun møder de forkerte mennesker? På samme tid vil du gerne have en partner igen, med hvem du kan gå gennem livet sammen? Så skal du informere dig om en flirt coaching for kvinder. Her forklarer vores fliereksperter, hvordan du gør mænd opmærksom på dig i hverdagen, og hvordan du får dem til at snakke med dig.

Del med venner

Forlad din kommentar