Den perfekte bryllup invitation - Alt hvad du behøver at vide om bryllup invitationer!

Denne artikel indeholder alle de oplysninger, du har brug for at vide om bryllup invitationer og kreative design ideer til at hjælpe dig med at planlægge dit bryllup.

Forskellige websteder på internettet, såsom kortlægning, gør det nemt for dig at skræddersy bryllup invitationer til dine individuelle behov. Bare kig rundt for forskellige udbydere for at blive inspireret af deres prøvebilleder og find ud af, hvad du kan lide.

Det bedste tidspunkt at sende dine bryllup invitationer

Først og fremmest bør man spørge sig selv, hvor meget tid i forvejen man gerne vil modtage en bryllup invitation. Endelig skal der være nok tid til at planlægge rejsen og indkvartering, at købe gaver og planlægge aftalen. Især når det kommer til sommer bryllupper, vil gæsterne helt sikkert være glade, hvis det kan undgås, at udnævnelsen er præcis på deres sommerferie.

Gem datoen!

Gem-kortene sendes ofte ud i starten af ​​året, så gæsterne har tid nok til at tage en ferie. Der er ingen grund til at give præcise detaljer om lokationen eller kirken, det er bare et spørgsmål om at reservere datoen så hurtigt som muligt. Det er nok at give et smukt postkort med din dato og dit navn. Selvfølgelig er det smukkeste, hvis kortene også passer til den senere invitation.

Den faktiske bryllup invitationer

Der er ingen begrænsninger for dine bryllup invitationer. Selvfølgelig er det bedst, hvis du også ser billeder af dig på kortet. Under ingen omstændigheder mangler:

 • Hilsen af ​​gæsterne
 • Tid og sted for bryllupsceremonien
 • Tid og sted for den efterfølgende fest
 • Dato for accept eller afvisning
 • Nogle oplysninger om brylluppet
 • Noter om mottoet eller kjolekode
 • Indkvartering og anvisninger
 • Kontaktoplysninger af vidner
 • Oplysninger om gaver

Du er gratis, for eksempel, hvis du kun ønsker at lave et lille bryllup, som kun nævnes i bryllup invitationer til udvalgte gæster eller inviteret alle gæster, der også er på festen. Det vigtigste er, at du er opmærksom på, hvem der modtager hvilken invitation.

Det perfekte kort til gæsterne: smuk formulering og skrivning

Kortet skal naturligvis matches primært til brudeparret og fange stilen på de to brønde.

Men lige så meget omhu bør tages, at bryllupsinvitationerne er læselige, høflige og visuelt tiltalende for gæsterne. Mange par kan også lide at underskrive manuelt.

Par billeder på bryllup invitationer

Mange forlovede par tilpasser deres bryllup invitationskort med smukke billeder af sig selv. Disse bør altid være velsmagende og aldrig vise for meget hud. Når du vælger dine billeder (hvad enten professionelle skud eller endda skudt billeder), husk at det handler om kærlighed - det burde du også vise det! Skænd dig ikke for at præsentere din forfærdelse, for det er det, et bryllup handler om.

Hilsen af ​​gæsterne

Gratulationen af ​​gæsterne er ikke et must, der er også store bryllup invitationer med andre indledende slogans, som automatisk kan forenkles ved afkald på personlig adresse. For eksempel kan du senere skrive navnet på konvolutten til personliggørelse.

For eksempel kan en invitationskorttekst starte med, "Vi gifte os!" Eller "Det er tid!". Hvis du stadig ikke vil give en hilsen, kan du benytte dig af nogle muligheder. Dette spænder fra "Kære gæster" til "Hej, kære". Det er selvfølgelig endnu bedre at undgå "dig / dig", "dig / dig" eller "din / din" i kortene. Hvis du lægger stor værdi på en personlig adresse, skal du bare designe en version til single og en til flere personer, som du derefter kan tildele dine gæster. En liste over navne (f.eks. "Kære Kathrin, Melissa, Jessica og Caroline") bør undgås.

Ordsprog til dine bryllup invitationer

Ordsprog fungerer godt på den tomme side af en invitation eller endda på omslaget. Uanset om bryllup siger eller ej er op til jer alle, er det ofte et spørgsmål om smag.

Her er to eksempler på kærester, der passer til din bryllups invitation:

 • Kærlighed er som livet selv, ikke en behagelig og fredelig stat, men et stort, vidunderligt eventyr. (Johann Wolfgang von Goethe)
 • Glæden ved en kærlighed, især en sand, perfekt kærlighed, som er fri for at forstyrre forventningerne, er et mysterium, en hemmelighed, som kun to mennesker ejer. (Alexander hjerte)

Kort kærlighed digte er også perfekt til bryllup invitationer. Skriv sammen om din kærlighed eller vælg en allerede skrevet. Her er et lille eksempel til inspiration:

Én person - Marie von Ebner-Eschenbach

At kende en person, der forstår dig fuldt ud, hvem er altid med dig i bitterhed, som også elsker dine svagheder, fordi du er hans; så kan alt bryde, du er aldrig alene.

Typologi af bryllup invitationer

Selvfølgelig kan en matchende skrifttype ikke mangle på en bryllup invitation. En kursiv skrifttype skaber en romantisk stemning og er smuk at se på. På skriftstørrelsen skal også respekteres. Hvad er især vigtigt? Større skriftstørrelse (f.eks. Dit navn eller datoen). Hvad kan der være noget i baggrunden? Mindre skriftstørrelse (f.eks. Hotel eller kontaktoplysninger).

Design af bryllupskort

Der er mange variationer at lave bryllup invitationer. Men hvordan skal jeg finde den rigtige for mig? Den nemmeste måde er at skabe eksklusionskriterier sammen med din partner. For eksempel lav en liste over farver, du gerne vil, og prøv at komme til en fællesnævner.

For at finde en stil, kan du bedst informere dig om forskellige muligheder og for eksempel sammen vælge tre layouter, som du kan lide mest og beslutte dig for en eller kombinere dem alle sammen.

Tinker bryllup invitationer dig selv

Mange par nyder det: udformning af deres egne bryllupskort. Det svejses sammen og kan ikke overgåes på en personlig note. Så smukt kort har du malet i din fantasi, men når det kommer til det, vil bare ingenting fungere!? I dette afsnit finder du oplysninger om materiale og får nogle gode ideer, der gør det lettere for dig at indse dine hjemmelavede bryllup invitationer.

materiale

Det bedste materiale er pap. Dette bør være rivningsresistent, men ikke for massiv. For et andet lag til at dekorere kortet er servietter eller tynde stoffer. Små limede perler, kunstige blomster lavet af crepepapir, konfetti, glitter eller bånd kan også give det noget specielt. Lad din kreativitet løbe vildt!

Tvist over bryllup invitationer

Hvert nu og da er en tvist i bryllupsplanlægning svært at undgå. Den fremtidige brud har en følelse af at tage sig af alt alene og den fremtidige brudgom føler sig overvældet. Absolut tage nok tid til at planlægge.

Så en eller anden tvist kan helt sikkert undgås. Og selvom det styrter, skal du være sikker - det er sådan, hvordan alle par føler.

Så meget at gøre og så lidt tid, fordi du kan lide at sætte dig under pres. Men få din overbærenhed med din partner forkæle dig selv med en stressfri aften, hvor der ikke drøftes bryllupsplanlægning. Dit forhold bør ikke falde ved vejen lige før dette bryllup.

Glem ikke!

Ikke kun bryllup invitationer er en del af den skriftlige del af et bryllup. Thanksgiving kort, kirke- eller programbøger, menukort og navneplader til gæsterne må ikke mangle.

Navne badges bryllup

Navnetags på dit bryllup skal matche resten af ​​indretningen med hensyn til farve og stil og være tydeligt placeret på eller ved siden af ​​bestik af hver gæst. De bør ikke være for farverige, så navnet er klart genkendeligt og ikke for lille, så de er ikke overset. Navnepladerne er nøglen til et perfekt sædearrangement på dit bryllup!

Andre vigtige kort og notesbøger til brylluppet

Generelt skal du altid fokusere på stil. Du må ikke svinge for meget i dit design, så ingen er forvirrede og gøre alle dine skriftlige gaver til gæsterne dit varemærke. Hvis du har et mere avanceret program, er det altid godt, hvis gæsterne ved det og ikke overraskes midt i måltiden. Derudover vil dine gæster være glade for at blive længere, hvis du ved, at der er noget godt på programmet.

Du kan også lide denne side:
Del med venner

Forlad din kommentar