The Open Two Relationship - Hvad er et åbent forhold, og hvorfor bliver denne form mere populær?

The Open Two Relationship - Hvad er et åbent forhold, og hvorfor bliver denne form mere populær?

Det betyder altid, at de nye generationer er meget mindre i stand til at forholde sig til og mere ivrige efter at binde. Ingen ønsker at gifte sig mere, fødselsraten går ned og åbne relationer er i øjeblikket meget vogue.

Men betyder et åbent forhold virkelig passet for fremmedgørelse, eller er der meget mere bag denne form for partnerskab? I denne artikel lærer du alt om dette spændende emne!

Åben Forhold - Hvad menes med dette?

Et åbent forhold beskriver den slags partnerskab, hvor de elskende kan have andre seksuelle partnere. Det betyder, at ikke kun parret udfører seksuelle handlinger indbyrdes, men for eksempel har for eksempel andre forhold.

Begge partnere bør være enige med denne åbne form og acceptere frihederne. Ideen om loyalitet er således ikke længere emuleret og bryder muligvis igennem mange sociale tabuer.

Hvorfor går du ind i et åbent forhold?

Åben relationer kan opstå af forskellige årsager. For det meste søger deltagerne imidlertid sorten og det spændende ukendte. Ofte kan de ikke begrænse sig til kun en person, især seksuelt, og dermed søge sparken. Køn med en person er ikke nok for dem at udleve deres fantasier og præferencer med en anden.

Spørgsmålet om, hvorvidt monogamiske relationer er lavet for evigheden, folkene er allerede i lang tid. Derudover er det muligt, at din egen partner ikke (længere) kan give dig det, du har brug for. Så de søger seksuel opfyldelse bare med en anden. Efter et par år kan et forhold desværre falde i søvn, og dermed er alt charme tabt. Hverdagen får parret ind, og alt bliver kedeligt og en vane.

Nogle mennesker indgår også et åbent topersonsforhold for at opdatere kærligheden og lade gnisterne flyve igen. Hun kan lide at se sin partner med en anden. De føler så, at den anden ikke er 100% taget for givet og kan endda afslutte det eksisterende forhold.

De ser hinanden med helt forskellige øjne. Fra et eksternt perspektiv skaber en afstand. Nogle gange kan dette indlede en positiv ny begyndelse for et sovende forhold, men der er også visse farer og risici, som kan ødelægge et partnerskab. Du vil finde ud af nu ...

Åben Forbindelse - Hvorfor arbejder de ofte ikke og ødelægger alt, hvad der eksisterer!

Hvis du har et åbent forhold, bør du ikke være tilbøjelig til patologisk jalousi. Jalousi er en del af hvert forhold, hvad enten det er monogamisk eller polygamisk. Men så snart denne ene spiser op indefra og bogstaveligt talt ødelægges, er partnerskabet normalt i slutningen.

Det kan også ske, at man fremmedgør hinanden og glider væk fra den anden. Disse er selvfølgelig alle forfærdelige konsekvenser, der er i stjernerne. Et åbent forhold behøver ikke at være dømt til fiasko.

Der er nok par, for hvem denne livsstil fungerer godt. Men spørger du dig selv, om det åbne forhold også er for dig? Du kan finde ud af bagefter ...

Er jeg egnet til et åbent twosome forhold?

Vi har sammensat et par spørgsmål til dig, som du ærligt kan svare på selv.

  • Er du utilfreds med dit sexliv, inden for partnerskabet? -> Ja? Så skal du gøre sexet mere spændende, eller prøv nye ting.
  • Har du ikke længere sex, og spændingen mangler? -> Ja? Har du været sammen i mange år og vænnet sig til hinanden?
  • Hvad er vigtigt for dig om et forhold? -> loyalitet? Så er du bestemt ikke en type for et åbent forhold ...
  • Er du en meget sjalu person? -> Jalousi er sandsynligvis altid en del af det. Men ville ideen virkelig dræbe dig, at din partner har sex med en anden? Så foretrækker du helt sikkert det monogame forhold!
  • Er du tilfreds med din nuværende situation, og kan du forestille dig en sådan fremtid? -> Hvis du er tilfreds, risikerer du ikke alt for et eventyr. Medmindre det er det værd ...
  • Kan du tale åbent om alt og alle? -> Hvis du vil have et åbent forhold, skal du tale åbent med din partner om alt. Kun dem, der er ærlige på alle måder og kan udtrykke ønsker, vil være i stand til at have et arbejdsmæssigt åbent forhold.
  • Har din partner nogensinde gået på afveje, eller måske du selv? -> Hvad synes du om emnet? Er sex bare noget fysisk for dig? Har det noget at gøre med kærlighed?
  • Hvornår begynder snyd for dig? -> Er det det stjålne udseende eller smooch?
  • Overvejer du det åbne forhold som en mulig mulighed for at forskønne og måske genoplive dit liv? -> Har du tænkt over det?

Du har været singel i lang tid, men du vil ikke have noget mere wistful end endelig at have en stabil kæreste ved din side igen? Men uanset hvad du gør, har du den fornemmelse af, at du bare ikke kan lide damerne? Så er det på høje tid, at du beder os om en flirtcoaching. Vores eksperteksperter vil vise dig, hvordan du gør det muligt at tale med udenlandske kvinder i din hverdag, flirte med dem og endda få deres mobilnumre til sidst. Så at du endelig finder den rigtige. Vi ser frem til at høre fra dig!

Open Dating - Du kan også være interesseret i disse artikler:
Del med venner

Forlad din kommentar