Den himmelske fasen av jubileumene - Våre jubileumsliste fra det gyldne bryllupet til det himmelske bryllupet

Bryllupsdagen viser deg til alle bryllupsdager fra det 50. til det 100. bryllupsdagen

Leter du etter 1 til 25 års bryllupsdag? Her finner du sølvfasen.

Du er på jakt etter bryllupsdagen fra den 26. til den 50. Her finner du gullfasen.

51. bryllupsdag: Willow bryllup

Begrepet willow wedding lener seg mot det kjente treet, pilen. Egenskapen til beite er dens lange, hengende, myke og fleksible grener. For et ekteskap som virkelig varer, må begge være fleksible nok til å bevege seg bort fra sine egne synspunkter og kompromisser. Siden den forrige bryllupsdagen, ble det gyldne bryllupet vanligvis feiret med et stort parti, faller i mange par, festet på willow bryllupet ganske lite.

En god ide er å plante en beite i hagen på 51-årsdagen.

52. bryllupsdag: topas bryllup

En topas er en perle som skiller seg ut for sin blå farge og ekstreme gnisten. Han er utrolig vanskelig, nesten like hard som en diamant og nesten like verdifull. Like verdifull som ekteskap etter 52 år.

Topaz står imidlertid ikke bare for sin styrke, men også for sin lojalitet og styrke, alle de egenskapene som er viktige for et sunt ekteskap. Ved feiringen av topp bryllupet er dekorative elementer det mest passende, fengslende med sin lyse turkise tone.

53. bryllupsdag: Uranbröllop Navnet på uranbröllopet kommer fra planeten Uranus. Hvorfor det 53. bryllupsdagen i tysktalende land oppkalt etter en planet, er dessverre ikke kjent. Imidlertid er tolkningen fortsatt at navnet refererer til størrelsen på planeten og dens nær-uendelige avstand fra jorden. Fordi selv kjærligheten mellom to ektefeller må være uendelig, slik at forholdet kan ha en varig eksistens.

54. bryllupsdag: Zeus bryllup Zeus anses som den høyeste av alle greske guder. Gift med Hera, han er far til mange døtre og sønner. Hans kone Hera regnes som patrongudinne av elskere og hellig ekteskap. Zeus bryllupet minner alle gifte par på deres 54 års bryllupsdag at et godt ekteskap ikke er selvklart, men noe guddommelig og fantastisk.

De fleste par foretrekker å feire det 54. bryllupsdagen med bare to personer, og inviter venner og familie til å feire deres 55-årsjubileum. Hvis du fortsatt ser etter en gave til Zeus bryllupet, er det en bok om de greske gudene og mytologien.

55. Bryllupsdagen: Platinum Wedding 55 år med ekteskap sammen er lang tid. Grunn nok til å feire denne tiden av samvær mye. Mange kan fortsatt kjenne platina av edelt metall fra sitt hvite bryllup. Fordi det er hvert par som stiller spørsmålet om hvilket materiale vi skal lage bryllupet ringene fra.

Platina er det edelste og dyreste materialet, og det er derfor bare noen få par bærer rene platinringer. Platina er vanskelig, har lite slitasje og skinner med en lys glans, akkurat som ekteskapet gjør. Også her er det også en hard vilje, men kjærligheten minker ikke gjennom årene, tvert imot, etter 55 år skinner hun mer enn noen gang før.

Ved en større feiring må det huskes at en plass er valgt som er stor nok. Gaver til gjestene kan velges på samme måte som det gyldne bryllupet. Det betyr at det kan være noe mer enn en roman eller en kjøpekupong. Det må imidlertid huskes at paret ikke er så ung som det hvite bryllupet, og invitasjoner til spesielt smidige aktiviteter er ikke nødvendigvis den riktige tingen.

56. bryllupsdag: Aster bryllup Asters er hovedsakelig kjent for gartnere. Disse blomstene kan håndtere enda vanskeligere forhold og blomstre i høst. Ektefellene må også tåle vanskelige faser over tid, men gjennom hvilke de vokser sammen mer og mer. For en feiring med venner, selvfølgelig, anbefales asterblomstene som et dekorativt element.

57. Bryllupsdagen: Jade Wedding Jade er en grønn perle som har blitt brukt til kvinners smykker i mer enn 8000 år. Men hvorfor Jadehochzeit ble valgt som navnet på bryllupsdagen, er ikke kjent. I stedet er dekorasjonene på festen eller til og med mulige gaver like enkle: Grønne duker, grønne servietter og bordinnstillinger er perfekte. Som en gave smykker med jade i spørsmålet.

58 bryllupsdag: engel bryllup Selv i Bibelen er engler nevnt. De anses å være himmelske vesener som synes å være menneskelige for å formidle Guds budskap. Dermed står de for det guddommelige og det himmelske og påpeker at et slikt langt ekteskap har noe spesielt, nesten noe himmelsk om det. I tillegg kan begrepet også indikere at eksternalitetene i løpet av årene blir stadig mindre viktige fordi karakteren og deres egen holdninger til livet bestemmer hvor lenge et ekteskap holder.

59. Bryllupsdagen: Tidevanns bryllup Tidevannet bestemmer om tidevannet er høyt eller lavt. Som tidevannet veksler, endres tidene i ekteskapet også. Noen ganger føler begge parter seg lykkelige og bekymringsløse, noen ganger blir paret i veien for mange hindringer, og det blir lagt på prøve. Men fasene er i en god forandring, etter hver vanskelige fase kommer igjen en bedre tid.

60-års bryllupsdag: Diamantbröllop Etter det gyldne bryllupet, er diamantbruddet det neste, virkelig store feiringen. De elskende har tilbrakt mer enn et halvt århundre sammen og er fortsatt forente. Diamanter er sjeldne varer, og derfor er de veldig dyre. De er harde, edle og motstandsdyktige, som fascinerer observatøren med deres perfektion.

Før en stor fest er planlagt må man først tenke på de to ektefellenees helse, som de også nå har oppnådd en stolt alder. Bare hvis begge er fortsatt mobile, fysisk og mentalt passer, er en stor feiring virkelig tilrådelig.

Hvis dette ikke er tilfellet, ser paret virkelig frem til det samme, når slektningene kommer forbi i en liten sirkel om ettermiddagen og bringer hjemmelaget kake. Først og fremst handler det ikke om antallet gave eller verdien av gaven, men om det faktum at denne spesielle dagen ikke ble glemt, og alle ser frem til dette lange ekteskapet.

På den annen side, hvis paret fortsatt er veldig passformet, kan de vurdere om de vil gå til alteret igjen for å fornye sine ekteskapslover der.

61. Bryllupsdagen: Ulmenhochzeit Elmtreet er et løvtrær, som kan bli veldig stort. Treet på treet brukes ofte i medisin. I mellomtiden blir bestanden av dette treet mindre. Det kan antas at ekteskapet blir sammenlignet med dette treet, fordi en dyp kjærlighet holder sinnet og kroppen frisk. For de som er fri for psykiske problemer og vet at han alltid mottar støtte fra sin partner, er han fri og avslappet gjennom livet. Og akkurat som det lövende treet blir sjeldnere, er 61 år med ekteskap svært sjeldne i disse dager.

62. Bryllupsdagen: Aquamarine Bryllup Aquamarine er en vakker, lyseblå krystall som fascinerer betrakteren med sin glitrende og glitrende. Fargen blå er tilskrevet i vår kultur betydningen av lojalitet. Bare de som helt stoler på sin partner, men er også trofaste mot ham og betro til problemer, har en lang fremtid med bare den personen foran ham.

63. Bryllupsdagen: Kvikksølv Bryllup Mercury er et flytende tungmetall kjent i dag for dets giftige egenskaper. Man vet ikke hvorfor kvikksølv har blitt navnet på det 63. bryllupsdagen. En mulig mening ville være at uærligheten og løgene først mottar en skinnende illusorisk verden, men disse kan permanent strømme gjennom hele forholdet og ødelegge det. Navnet tjener som en påminnelse om å være ærlig med partneren selv etter 63 års ekteskap.

64. Bryllupsdagen: Himmelsk bryllup Navnet Himmelsk bryllup er ikke bare brukt til det 64. bryllupsdagen, men fremfor alt til det 100-års jubileum, noe som egentlig ikke er mulig. Navnet er ment å uttrykke at ekteskapet har vart så lenge at det vil fortsette etter begge himmelens død. En kjærlighet og forhold for alltid.

65 Bryllupsdagen: Iron Wedding Iron er et veldig hardt metall som ikke lett kan ødelegges. Så det er etter 65 år til ekteskapet til de to elskerne. Ingenting kan bryte forholdet fra hverandre, ingenting kan ødelegge kjærlighet, lojalitet og ærlighet nå. De to har nesten gått hele livet sammen, og ikke tviler selv etter så mange år av deres forhold.

67 Bryllupsdagen: Stenbrett er et tøft naturlig produkt. Som dekorativt element er de vakre å se på, men uplanlagt kontakt med dem kan også ende opp med ekstremt smertefullt. Det er det samme med ekteskapet. Paret, etter 66 år, har ofte tatt en veldig stengeløs sti og har ikke unngått problemer, men mestret dem, som har økt deres forhold ytterligere.

Stenen banen har formet og styrket forholdet, noe som har gjort elskerne vokse sammen enda mer. Bør bli feiret i en koselig sammenheng, selvfølgelig, tilbyr vakre steiner som dekorative elementer.

70. Bryllupsdagen: Mercy Wedding Ingenting varer så lenge uten Guds nåde. Det er akkurat hva navnet på det 70. bryllupsdagen handler om. Kun ved hjelp av Gud har paret klart å mestre og overvinne de vanskelige fasene i livet.

Mens andre forhold har blitt brutt i vanskelige situasjoner, har Gud jobbet og bidratt til kontinuiteten i ekteskapet. En stor feiring av denne bryllupsdagen bør utelates, da paret nå ikke lenger er en av de yngste og derfor nyter mest til å tilbringe dagen i fred med partneren hjemme.

75. Bryllupsdagen: Crown Jewels Wedding Crown juveler er blant de mest verdifulle juvelene som en gang ble holdt tilbake kun fra konger. De vanlige menneskene manglet midler for å skaffe seg selv. Navnet på bryllupsdagen som et kronjuvelbrud indikerer dermed dyrebarheten til et slikt langt ekteskap. På grunn av hvilket par klarer fortsatt å bli gift i 75 år? Krone juveler bryllupet er dermed, på grunn av den gamle alderen av giftet, høyest jubileum, som kan nå et gift par.

80-årsjubileum: Eikebelegg Eiketrær er ikke populære trær i private hager, da de ikke bare er store, men også veldig gamle og de omkringliggende plantene tar solen. Like gammel som eik er nå paret. Og da løvet av eik vokser og vokser med hvert år som går, vokser forbundet til kjæresten med hver dag som går, i stedet for å bli mindre. Samtidig er det alltid skygger i forholdet, fordi hvert par lever gjennom vanskelige faser. Disse har imidlertid kun ført til at paret har flyttet enda tettere sammen.

85-års bryllupsdag: Angel bryllup Ikke bare det 58. bryllupsdagen, også 85-års jubileum kalles engel bryllup. Også her kommer meningen inn i spillet, at engler er himmelske skapninger som i tillegg til Gud også beskytter ekteskap fra onde påvirkninger. Samtidig blir ektefellene også ansett engler fordi de alltid har bodd hos sin partner, og har ikke bare akseptert de negative egenskapene til hverandre, men har lært å elske dem.

90-års bryllupsdag: Marmorne Wedding Marble er en ekstremt vanskelig og kostbar stein. Utvinningen av fjellet er veldig dyrt, og derfor er prisen svært høy i dag, og det brukes sjelden. Det er like dyrt å dyrke og verne om et langt ekteskap. Fordi ingenting gjør et forhold raskere enn to partnere, strever de ikke lenger for partnerskapet, men hviler på det.

100. Bryllupsdagen: Det himmelske bryllupet Selv om det 100. bryllupsdagen har et navn, men ikke kan oppnås på grunn av den biologiske alderen. Årsaken til navnet er således at de to ektefellene har holdt seg sammen til døden har skilt henne. Nå, etter at begge har forlatt jorden, møtes de igjen i himmelen, og ekteskapet vil vare for evigheten.

Du spørre om bryllupsdager, for snart vil et velkjent par av deg ha et jubileum? Men du vet ikke hva bryllupsdagene betyr og hva du kan gi bort? Da er du akkurat med oss, fordi vi har all informasjon om bryllup og ekteskap.

Del med venner

Legg igjen din kommentar