Dialoog in het donker: perfect voor de eerste date

Je voelt je als een andere datum?

Probeer vervolgens de dialoog in het donker.

Een typisch restaurantbezoek aan de Italiaan is te saai voor jou. En anders ken je haar nog niet zo goed, dus je weet niet goed wat ze leuk vindt.

Niet dat je voor de eerste date een gave kanotocht maakt en dan tijdens de bijeenkomst ontdekt dat ze niet kan zwemmen en daarom doodsbang is voor water. Dat zou een gênante faux pas zijn en meestal stap je in elke rage die je maar kunt. Dus je eerste date moet succesvol zijn, maar waar gaat het om?

Wat is dialoog in het donker?

Dialogue in the Dark is een reeks evenementen die de wereld van blinde mensen dichter bij het zien van mensen probeert te brengen. Het beschrijven van het evenement is moeilijk als je het zelf niet hebt meegemaakt. Toch willen we proberen uit te leggen wat u daar te wachten staat. In de dialoog in het donker ga je door een tentoonstelling die volledig verduisterd is. Je wordt geleid door een blinde leider.

Een verduisterde tentoonstelling? Wat zou ik daar moeten zien?

Je zult deze vragen waarschijnlijk nu meteen stellen. Deze tentoonstelling gaat niet over schilderijen, over kunst, over sculpturen of knuffels. Het is geen museum in de klassieke zin. In plaats daarvan, ervaar je in dialoog in de duistere, alledaagse situaties, die ons voortdurend tegenkomen in het leven.

Alleen kunnen we nu niets zien. Daar kunt u kamers verwachten waarin bijvoorbeeld een park of een bar wordt getoond. Je hebt nu de mogelijkheid om je te concentreren op alles wat zelfs blinde mensen kunnen waarnemen. De geuren, verschillende texturen, de achtergrond, misschien een licht windbriesje.

Naast de evenementenreeks Dialogue in the Dark, zijn er ook andere aanbiedingen die plaatsvinden in verduisterde kamers. Bijvoorbeeld het Dinner in the Dark. Hier zit je in een volledig onbelicht restaurant, geserveerd door blinde kelders.

Je zult merken dat wanneer een persoon volledig focust op de smaak van het gerecht in plaats van aandacht te schenken aan hoe het gedaan is, het heel anders smaakt en je ervaart het op een andere manier.

Waarom is een "donkere date" de moeite waard?

Op je eerste date moet je altijd zorgen dat je iets bijzonders en unieks meemaakt. Je wilt tenslotte haar laten zien dat je niet saai bent en dat je geen standaarddatum in een normaal restaurant suggereert, zoals ongeveer 95 procent van de andere jongens.

Daarnaast hebt u een actie nodig waarmee u met elkaar kunt praten. Omdat je stil in de bioscoop zit als vis naast elkaar en je je arm om haar schouder probeert te slaan met een krampachtige beweging, dat is niet alleen een vreemde situatie, ook kun je elkaar niet echt leren kennen en is het risico groot dat ze niet tweede zijn Datum wil.

Er moet iets spannends zijn dat jullie allebei leuk maakt en er geen voorwaarden nodig zijn. Want wat heb je eraan als je ervan uitgaat dat ze van paarden houdt en dat je een ritje hebt gepland door lange omwegen, hoewel jullie beiden niet kunnen rijden?

Een datum bij Dialog in het donker is perfect! Jullie omhelzen beiden iets nieuws en jullie voelen je beiden op een bepaalde manier onzeker, na alles kun je niets zien. Je krijgt compleet nieuwe ervaringen, waardoor de date een onvergetelijke dag wordt.

Maar onthoud ook dat je niet alleen daarna zou moeten vertrekken om weer gescheiden te gaan. Ga een beetje wandelen of ga samen naar jou of haar om samen te koken. Per slot van rekening, op uw date, had u niet de mogelijkheid om uw gezicht onder ogen te zien en aandacht te besteden aan de lichaamstaal van de andere persoon.

Welke providers zijn er voor de dialoog in het donker?

Zodat uw date snel is georganiseerd en u zich geen zorgen hoeft te maken over wat u kunt doen, introduceren wij u enkele organisatoren die een diner in het donker of een dialoog in het donker aanbieden. Helaas bestaat de tentoonstelling Dialogue in the Dark niet in heel Duitsland, dus misschien moet je een diner in het donker nemen.

Het origineel uit Frankrijk:

  • Dialoog in het donker in Hamburg: beleef een unieke datum in Hamburg

Verdere diners in de donkere alternatieven:

  • Ook in Frankfurt heeft u de mogelijkheid om de tentoonstelling Dialogue in the Dark te bezoeken
  • Het donkere restaurant Zum Blinden Engel in München biedt de mogelijkheid van een ander restaurantbezoek
  • Bij de Unsicht-Bar in Keulen heb je ook de mogelijkheid om in het donker te dineren
  • Probeer ook het restaurant: uitzicht in Stuttgart
  • In de maanlichtlounge in Leipzig wordt u ook zonder licht gevoed
  • De Noctivagus is het eerste donkere restaurant van Berlijn, zeker een bezoek waard
  • In de stad Essen nodigt Finster Essen u uit voor een unieke avond

Hier zijn nog enkele tips voor de eerste date:

Deel met vrienden

Laat je reactie achter