Intenția dietei în noul an

Numărul de intenție 1: De la 1 ianuarie am început o dietă. Cum poți face față întregului proiect de pierdere în greutate, fără a renunța din nou la 3 ianuarie în frustrare? Iată câteva trucuri și sfaturi.

Dieta cu suferință: Nu mulțumesc!

Cine vrea să piardă în greutate trebuie să sufere. Nu este adevărat și trebuie să clarificați întotdeauna: O dietă îmi promovează sănătatea și bunăstarea și nu trebuie să mă aducă la suferință.

Și noi am fi în dieta potrivită: Postul sau dietele zero sunt doar metodele care nu vă ajută să pierdeți în greutate. Deși v-ați săturat să mănânci și să sărbătoriți după sărbătorile de Crăciun și credeți că puteți rezista câteva zile "fără" destul de bine, dar nu: Deci nu este bine! De ce?

Dacă suferiți de foame acum, atunci masa musculară și apa sunt în mare parte descompuse. Deși acest lucru duce la scăderea în greutate, dar nu-l face mai subțire! În plus, vă luați după foamete chiar mai repede decât în ​​timp cu cookie-uri, gâscă și găluște.

Mai bine, căutați o dietă moderată: Slim în somn Dieta, Weight Watchers sau dieta myLine oferă planuri pe termen lung, dar gustoase și variate. Tu nu muri de foame, nu trebuie să faci fără nimic atâta timp cât totul este în mod moderat și poate începe noul an cu o schimbare de dietă sănătos.

Soldul alimentar al anului trecut

Dar dacă te gândești la asta, știi ce sa întâmplat cu dieta ta în ultimele câteva săptămâni sau poate chiar înainte de asta. Poate că se folosește timpul între ani, pentru a echilibra propria mișcare și comportament alimentar odată:

De câte ori am oprit sportul? De câte ori am luat după-amiaza un ciocolată? Ce obiceiuri nesănătoase mi-au costat greutatea bună? De ce nu mai am timp să mă bucur de o masă în pace? De ce nu am lucrat intențiile mele anul trecut?

Ia timp: Uita-te atent la dieta ta, precum si la fazele de sport si de relaxare ale anului trecut. Acest lucru vă ajută să obțineți lucruri pe care le puteți face mai bine anul viitor.

În fiecare săptămână, duceți-vă un obicei prost (de ex. Băuturi zaharoase) sau unul bun (mâncați fructe și legume de două ori pe zi). În fiecare săptămână implementați un proiect. Nu vă luați prea mult la un moment dat, pentru că, de obicei, acest lucru nu se întâmplă. La urma urmei, nu ți-ai câștigat toate obiceiurile obositoare deodată.

Iată un plan gratuit de dieta de 7 zile pentru a vă inspira.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul