Podcasten "beste venner" - det er det kvinnene alltid ønsket å vite!

Podcasten "beste venner" - ærlig, direkte og provoserende!

Max og Jakob, de to stemmen bak podcasten "Best Friends", kommer fra Berlin, er i trettiårene og skjuler ansiktene sine på Internett bak stolper, masker eller vakre blomster ...

De snakker virkelig om alle de emnene som menn og spesielt det kvinnelige kjønnet håndterer: "Hvorfor liker en mann å sove med andre kvinner til tross for forholdet?" "Hvor mange kvinner trenger du å sove med?" Og du gjenkjenner en ekte sjel-fucker. " "Hvordan vet du om du virkelig er ditt førstevalg?" Og "Hvorfor er det at menn ikke blir høye?".

Podcast Beste venner: Episode 21 - Hvilke travle menn?

Spørsmål om spørsmål som vi sikkert har spurt, men aldri har snakket høyt. Ærlig (for noen for ærlig), overdrevet og frekk - men fremdeles vekker interessen til så mange mennesker! Noen stempler podcasten som "misogyny" og andre lyttere stoler på de to berlinernes mening. Disse kan sende spørsmål til de to, som deretter blir besvart personlig i podcasten. Noen spør om langdistanseforholdet fortsatt gir mening, eller om fyren er veldig seriøs med henne.

Enda andre gir sin negative mening og opphisser seg fantastisk over snakket av de to på. En ITunes-bruker kaller podcastet "Best Friends" en "Maltreatment of Any Brain Cells" og "Incredibly Misanthropic."

Podcasten har nesten 40.000 lyttere per episode, og de har allerede publisert sin bok. Podcasterne er ofte enda 50 minutter lange og snakker om hverdagslig galskap, far og hva som gjør at en mann egentlig er en mann. Hvem ville ha trodd at de fleste lyttere faktisk er kvinner? Hva tiltrekker seg så mye å få ærlige og tøffe svar som kan forstyrre en eller de andre kvinnelige vesener helt?

Podcast Best Friends: Episode 19 - Hva forventer menn fra dating apps?

De to skaperne sier at dette skyldes at kvinner bare er generelt mer bekymret og bekymret for det motsatte kjønn. Så du lurer på hva hans uttalelse kan bety nøyaktig og hvorfor han handlet på den måten og ikke slik. For menn er den kvinnelige hjernen et mysterium - for kvinner forblir den mannlige hjernen et mysterium!

Klart de to sier også at svarene generelt er veldig åpne og ofte overdrevne. I en artikkel kan du bare slette den skrevne tingen igjen ... Men i podcasten snakker man så vidunderlig løs på den. Det gjør også på en eller annen måte sjarmen: like grei og ærlig som å snakke med vennene om Gud og verden. Mange en uttalelse er som et slag i ansiktet. En annen som et klapp på ryggen.

Så hvorfor er det verdt å lytte inn? Klart: Den veldig ærlige og enkle veien til de to er å tåle med mye humor og en åpen holdning. Hvem kan ikke takle bestemte ord og synspunkter, bør ikke kaste bort tid og energi for å følge irrelevante ramblings av to fremmede. Men hvem ønsker å slå av i toget, leter etter en jobb med å stryke eller tilbringe en avslappende søndag i seng med Spotify - Lytt til podcastet "Beste venner" og danner din egen mening!

Podcast Best Friends: Episode 1 - Dream Woman. Lær hva den ideelle kvinnen ser ut til de to, og hva de må ta med dem!

Ser du etter den rette? Du vil ikke være alene lenger, men har endelig en partner? Da er det på tide at du spør oss om en flørtcoaching. Våre kjærlighetseksperter vil vise deg hvordan du kan få utenlandske menn og kvinner oppmerksomhet i hverdagen og flørt med dem. Slik at du også kan finne den rette personen. Vi ser frem til å høre fra deg!

Disse artiklene kan også interessere deg:

Del med venner

Legg igjen din kommentar