Dato i regnen - hvad kan vi gøre i dårligt vejr?

Hvad skal man gøre, hvis vejret ikke spiller sammen?

Den første dato er i afventning, og den løber ud af spande - Ikke det perfekte vejr til det første møde.

Fordi det første møde bør selvfølgelig være uforglemmeligt, da begge lærer hinanden bedre at kende og bestemmer for sig selv, om det kommer til en anden dato eller ikke. Så hvad kan nye elskere gøre på en regnvejrsdag? Vi samlede de perfekte ideer.

Dato i regnen - Disse aktiviteter er endda i dårligt vejr

1. I et spa kan du slappe af og kende hinanden i fred

Er der noget bedre end at slappe af i en dampbad i dårligt vejr og derefter slappe af i boblebadet? Et besøg i et spa er perfekt i den kolde årstid, eller lige når solen kommer.

Fordelen? Her kan begge tale i fred og lære hinanden at kende. Forudsætningen for dette er selvfølgelig, at begge ikke har noget problem at vise deres badetøj eller bikini foran den anden, og at både de og de føler sig godt tilpas i deres kroppe.

10 fancy date ideer, når det regner

2. I klatrestrænet er det sporty

Ikke alle kan lide afslapning. Hvis du også ønsker at bevæge dig på din dato, kan du bare besøge et klatrere gym. Forresten er en positiv bivirkning, at du kan reducere din spænding direkte ved fysisk indsats før datoen. Så du er begge lidt udmattede efter klatring, men også meget løstere og mere afslappet.

3. Ligesom action-pakket - Go-Kart

Ikke mindre spændende, men lige så sjovt som klatrehallen giver også go-karting. Perfekt til PS entusiaster og folk der elsker hurtighed og racing. Hit acceleratoren og find ud af, hvilken af ​​jer to er den bedre driver. Men pas på: Ikke alle kartspor er i haller.

Sørg for at spørge om banen er udendørs eller overdækket. Selvfølgelig kan du ikke tale med hinanden under turen, så datoen er måske ikke overstået efter en go-kart. Hvad med om du laver mad i din eller din lejlighed efter det?

4. Billard og dart er også kølige ideer til en regnvejrsdag

Kan du lide billard og dart? Så bare foreslå det. Hvis hun er i tvivl, fordi hun ikke kan gøre begge dele, kan du nemt fjerne dem. Du kan jo jo vise det til hende i fred. Og det handler ikke om at vinde, det handler om at tilbringe nogle hyggelige timer.

5. Mens vi råder over biografen, er et teater perfekt

At gå på biografen på første date er en absolut no-go for os, og vi anbefaler det stærkt. Hvorfor? Der sidder du stille ved siden af ​​hinanden og stirrer intensivt på en skærm. Lære hinanden at kende? Ud af sted.

Også nærmer sig den anden er praktisk taget umuligt at gabbe undtagen bumbling, mens du sætter armen om hende. For en 13-årig kan biografen stadig være en mulighed på en regnvejrsdag, men senest 20 år skal du udsætte filmen til en senere dato.

Selv i teatret kan man ikke tale med hinanden, men et besøg på teatret er meget mere usædvanligt end at gå på biografen. Hvis du går efter en kop kaffe efter det, vil du have nok at tale om, så der ikke er noget øjeblik for stilhed.

6. Mens du laver mad sammen, lærer du hinanden og engagerer dine hænder

Mange mennesker beslutter at flytte deres dato til en high-end restaurant i regnen og håber, at de vil kende hinanden bedre under et måltid sammen. I grund og grund er der intet galt med dette tankegang.

Ikke desto mindre er der visse ulemper forårsaget af datoen i en restaurant. En af dem er at du skal sidde stille i dine pladser, og du ved ikke engang, hvor du skal kigge. Normalt er man stadig genert på den første dato, og den konstante øjenkontakt kan være ret udmattende.

Den kendsgerning, at du normalt sidder direkte modsat, føler sig begge hurtigt, som om de er i en slags jobsamtale. Hvad arbejder jeg for, hvad tjener jeg, hvad ønsker jeg for fremtiden?

I stedet kan du lave noget sammen. Dine hænder er optaget, du kan chatte med hinanden, mens du skærer grøntsagerne, og mens du spiser, kan du vælge din egen måde at sidde på. Selvom man ikke kan forestille sig at lave mad sammen, vil atmosfæren være meget mere afslappet end at have middag sammen.

7. Hvad med en vinsmagning?

Er du begge vin drikker, selvfølgelig kan en vinsmagning være lige rigtig for dig. Men da vin ofte er et smagsspørgsmål, er der også mange alternativer. Fra en whisky smager over en ostsmagning til forskellige olier og vinegarer - Til næsten hver delikatesse er der begivenheder, hvor de kan smages i vid udstrækning.

8. På en bryggerundvisning vil du lære mere om øl og derefter drikke

En bryggeri tur går i en lignende retning som vinsmagning. Her vil du dog blive guidet gennem bryggeriet. Du vil lære, hvordan maskinerne virker, og hvordan trin for trin fremstilles drikkevaren fremstillet af humle og malt.

Efter turen, som normalt varer ca. en time, kan du selvfølgelig prøve den hjemmebryggede øl. Hvor ofte bryggeri besøg tilbydes afhænger af bryggeriets størrelse. Bare ring og spørg.

9. Bowling er også sjovt

Hidtil har der ikke været noget passende der? Så kan du gå bowling sammen? Også her flytter du, hvilket gør det muligt at reducere din nervøsitet. Du kan også tale hele tiden og kende hinanden bedre.

Der var ingen dato, fordi hun aflyste med kort varsel? Og nu står du alene igen og spekulerer på, hvad denne gang handlede om? Hvad med når du besøger os i en flirt coaching for mænd? Vores eksperteksperter vil vise dig, hvordan du får dig til at se attraktiv ud for kvinder, og hvordan du kan henvende dig aktivt i løbet af dagen, midt på gaden og flirte med dem. Du lærer, hvordan du får mobilnumrene til damerne, og du vil opdage, at du også er rigtig godt modtaget af kvinder. Vi ser frem til at høre fra dig.

Del med venner

Forlad din kommentar