Vind je het juiste meisje om je gelukkig te maken?

Wil je eindelijk je vrouw vinden die met jou dik en dun door gaat?

Single zijn kan leuk zijn. We hebben geen verplichtingen, we hoeven niet voor iedereen te zorgen, we hebben alle vrijheden van de wereld en we kunnen onze vrije tijd maken zoals we ons erna voelen.

Niettemin zijn er dagen dat we graag een vriend aan onze zijde zouden hebben. Een meid die gewoon cool is. Een vrouw die in de zomer net zo enthousiast kan zijn over barbecues en een koud biertje als zichzelf in een klein zwart jurkje gooit, hoge hakken aantrekt en heel damesachtig is. Een vrouw die gemakkelijk en grappig is, maar toch haar eigen mening heeft. En alsjeblieft niet te kinderachtig. Kortom: alleen een vrouw die bij ons past en met wie we samen gelukkig zullen zijn.

Hoe je je perfecte meid vindt - denk aan je prooi-schema:

De meeste mensen hebben een type vrouw waar ze eenvoudig van afhankelijk zijn. Bijvoorbeeld de aantrekkelijke, zelfverzekerde vrouw die stevig in het leven staat en precies weet wat ze wil. Als we echter een bepaald prooischema hebben dat we onszelf hebben opgelegd, is er ook een groot gevaar dat we onszelf altijd teleurstellen.

Bijvoorbeeld, degenen die meer geïnteresseerd zijn in carrièrevrouwen maar al weten dat ze een gezin willen stichten en geneigd zijn te denken dat ze meer een starter zijn, zullen het vaak teleurstellen dat ze alleen vrouwen ontmoeten die niet noodzakelijkerwijs kan veel met kinderen doen.

Dus denk eens aan je prooi. Zijn de dames zelfs geschikt voor jou voor wie je interesse hebt? Of ben je op zoek geweest naar vrouwen die vanaf het begin duidelijk waren dat dit niet zou werken?

Als je je meisje wilt vinden, moet je uitgaan en actief worden

Heb je ooit die droomvrouw meegemaakt die gewoon aan je deur rinkelt en je appartement bestormt? Nauwelijks.

En wat betekent dit impliciet? Dit betekent dat je actief moet worden om gelukkig te worden. Wie nooit uit gaat, wie geen nieuwe contacten legt, die zelfs uitnodigingen tot feesten kan weigeren, moet niet verbaasd zijn als hij niemand ontmoet en een vaste single is.

Misschien hebben we niet altijd zin om 's avonds of na het werk uit te gaan. We hadden een lange dag op het werk, zijn moe, hongerig en zouden het appartement moeten opruimen. Maar het is meestal zo dat de avonden waarin we het minst gemotiveerd zijn de beste momenten van het leven worden en we ons ze nog lang herinneren.

Als je door je vrienden wordt gevraagd of je op de volgende kroegentocht bent, is het duidelijk dat je meedoet! Zelfs als je nog niet in de juiste stemming bent, uiterlijk in de loop van de avond, komen de hoge geesten vanzelf.

Gebruik je je kansen in het dagelijks leven?

Hoe vaak heb je een mooi meisje zien wachten op het platform? Hoe vaak heb je in de winkel gekeken naar alle mooie vrouwen? Hoe vaak heb je nooit dezelfde blonde in de kiosk van je vertrouwen ontmoet die altijd een goedgekoelde cider koopt?

Honderden keren. Oh onzin. Duizenden keren. Elke dag ontmoet je mooie vrouwen op straat. Heb je er ooit aan gedacht om een ​​van deze droomvrouwen aan te spreken? Waarschijnlijk niet. Je hebt waarschijnlijk niet eens gedacht dat je op het midden van de dag buitenlandse vrouwen kunt ontmoeten. Tot dusver heb je vastgehouden aan het idee dat vrouwen alleen in het weekend in clubs en cafés mogen worden aangesproken. Je hebt je altijd alleen op het nachtleven gericht. Het idee om gewoon overdag op straat of in het park zo actief te zijn bij een vrouw lijkt duister.

Als je je meisje wilt vinden, is het hoog tijd om dat te veranderen! Waarom praat je niet gewoon met de lieve brunette die gewoon ontspant in het park? Hoe zit het met de mooie roodharige die door het winkelgebied slentert? Wat weerhoudt je ervan om de sexy blonde op het platform te naderen?

In de volgende berichten vindt u gedetailleerde instructies om uw droomvrouw het best te adresseren in welke situatie:

  • Behandel vrouwen in de club met succes
  • Meer succes op de weg: zo praat je met vrouwen
  • Beleef en leer echte droomvrouwen kennen in parken
  • Quick guide: Hoe haar nummer te krijgen

Als je een charmant meisje wilt vinden, moet je je vriendenkring uitbreiden

Als we andere koppels vragen, zoals ze hebben ontmoet, zijn er meestal de volgende, typische standaardantwoorden:

  • "Over de universiteit"
  • "Op het werk"
  • "Dank aan Tinder"
  • "Over vrienden"

Vooral door vrienden leert hij nieuwe mensen uitstekend kennen. Omdat het punt nog steeds het volgende is: als we bijvoorbeeld op een verjaardagsfeest worden uitgenodigd, kunnen we aannemen dat de aanwezigen voor het grootste deel bij ons zijn op een enkele golflengte. En waarom? Heel eenvoudig omdat we allemaal vrienden zijn met het jarig kind. Wie op veel privéfeesten trekt, vergroot zijn kansen vele malen om zijn potentiële droomvrouw te ontmoeten.

Dus hoe meer mensen we kennen en hoe groter onze vriendenkring, hoe groter de kans dat we binnenkort de vrouw ontmoeten waarop we hebben gewacht.

Daarom zou je je niet moeten concentreren op het vinden van je eigen meisje. Nee. Om vrienden te maken met mannen moet je vanaf vandaag interesse hebben. Omdat de meer goede vrienden die je hebt, hoe vaker je wordt uitgenodigd voor verjaardagsfeestjes, waar veel vrouwen aanwezig zijn.

Maak geen geheim van je eenzaamheid en zoeken

Wanhopige alleenstaanden die wanhopig zijn en vreselijk krampachtig op zoek naar een relatie zijn extreem ontmoedigend. Door dit gedrag staan ​​ze zelfs in het zoeken van partners in de weg.

Het is echter even vervelend om van buiten blij te zijn en met elke gelegenheid en gelegenheid te benadrukken hoe blij je bent en hoeveel je geniet van je leven als alleenstaande. Dit is natuurlijk een zelfbescherming. We willen zoveel partner dat we het eenzame leven niet kunnen verdragen en daarom onszelf er heftig van proberen te overtuigen dat we gelukkig zijn. Maar wanneer we in contact komen met andere mensen en dat keer op keer benadrukken, moeten we niet verbaasd zijn dat anderen snel interesse in ons verliezen. Deze mensen gaan er immers van uit dat we niet geïnteresseerd zijn in een partnerschap.

Met dit gedrag staan ​​we onszelf in de weg en op deze manier blokkeren we de kans dat onze vrienden ons voorstellen aan vrouwen die mogelijk bij ons passen. Dus: laat het doorschijnen, dat hoewel je gelukkig bent en geniet van je leven, maar je ondertussen weer een vrouw aan je zijde wilt hebben.

Je bent nog steeds vrijgezel omdat je gewoon geen idee hebt hoe je buitenlandse vrouwen moet benaderen? Je weet niet hoe je vrouwen moet aanspreken, zelfs met hen flirten? Vraag ons dan om een ​​flirt-coaching. Onze liefdesdeskundigen zullen je laten zien hoe je vrouwen midden op de dag op straat kunt managen en leren kennen. Zodat u eindelijk de juiste vindt. We kijken ernaar uit van u te horen.

Wil je geen single meer zijn, maar je meisje vinden?

Deel met vrienden

Laat je reactie achter