Demping - wanneer de andere dubbelspoor is

Misschien ben je al het slachtoffer geworden van demping, zonder dat je dit weet?

Er zijn mensen die bang zijn om alleen te zijn. De reden hiervoor is meestal een gebrek aan zelfrespect. Zoals zo vaak het geval is, moeten de omringende mensen, met name de datingpartners, hiervoor zorgen.

Immers, demping betekent dat andere data naast de "hoofddatum" of zelfs de partner warm worden gehouden. Want de Cushioner houdt twee of drie keer beter vast. Zelfs als hij een toegewijde relatie heeft, schrijft en flirt hij met andere mensen. Echter, voor het geval, natuurlijk, dat de samenwerking kapot zou gaan.

Als de gevreesde zaak zich voordoet, is de teleurstelling niet bepaald slecht, het volgende partnerschap staat immers al in de startblokken.

De term Cushioning komt van het Engels en betekent vertaalde demping. De term legt dus al heel precies de intentie van Cushioner uit. Hij wil zo zacht mogelijk landen na een mogelijke breuk in een relatie of tijdens de dateringsfase en natuurlijk is dit het gemakkelijkst, als een andere persoon in de startblokken staat, die ons over het verlies troost.

Demping kan niet goed gaan!

Veel vrijgezellen zijn in tijden van Tinder al vaker gewend aan daten. De reden hiervoor is heel simpel: wie online daten rent, heeft veel tijd te besteden. Eerst wordt het geschreven, vervolgens vindt de eerste bijeenkomst plaats tijdens een vergadering. Het duurt enkele weken voordat je je realiseert dat het allemaal op de een of andere manier bankroet is. Als je rechtstreeks met meerdere singles schrijft en ze parallel aan elkaar leert kennen, bespaar je tijd.

Maar is dat al dempend? Nee. Het klinkt misschien harteloos, maar zulke mensen voeren eenvoudigweg een zeer efficiënte datingsstrategie uit. Immers, hoe meer mensen we ontmoeten in de kortst mogelijke tijd, hoe groter de kans dat ons droomfeest daar zal zijn.

De casus verandert wanneer we ons tijdens de dateringsfase realiseren dat deze ene persoon speciaal is en we hopen er op meer van, of we hebben al een relatie. Omdat de Cushioner niet het idee heeft om de droomprins of de droomvrouw zo snel mogelijk te vinden. In plaats daarvan wil hij gewoon voorkomen dat hij alleen staat.

Dat een samenwerking niet werkt als een van hen demping doet, is logisch. Omdat noch de Cushioner echt op de partner is, noch dat de partner echt geliefd is als iemand weet dat de ander al een potentiële vervanging heeft gevonden.

Je bent een erg lange single en wil je gewoon eindelijk weer een partner vinden? Maar je weet niet hoe je contact kunt krijgen met het andere geslacht in je dagelijks leven? Vraag ons dan om een ​​flirt-coaching. Onze flirtende professionals laten je zien hoe je erin slaagt nieuwe mensen te ontmoeten in je dagelijks leven. We kijken ernaar uit van u te horen.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter