Candy Bar - Den nye bryllupstrenden

Candy Bar Trend er et perfekt iøynefall for bryllupet ditt. Selvfølgelig er en candy bar egnet for fester av alle slag, men spesielt på bryllupsmarkedet, opplever hun for tiden en veritabel boom.

Denne artikkelen oppsummerer den viktigste informasjonen, de beste ideene og de beste tipsene for deg. Gode ​​bilder hjelper deg med å finne inspirasjon.

Hva er egentlig en candy bar?

Enkelt sagt, en candy bar er bare en dekorativ og fargekoordinert samling av søtsaker og snacks på et bord. Paletten spenner fra bryllupskake til muffins eller en sjokoladefontene, til små søtsaker og gaver. Det er ingen grenser for brud og brudgommens muligheter og fantasi.

Hvor kommer trenden fra?

Som mange av de tyske bryllupstrendene kommer denne hovedsakelig fra USA. Candy baren er ofte forberedt der som "ansettelse" for gjestene, slik at ingen kjedsomhet kommer opp mens brudeparet fortsatt tar bilder etter bryllupsseremonien.

Hvorfor en candy bar?

Hvorfor ikke? Selvfølgelig har en candy bar en viss kostnadsfaktor, men det kan også minimeres ved ikke å ta vare på catering, men sette sammen sortimentet selv og kanskje tinker litt.

Fordelene med en candy bar er at den representerer en veldig fin bilde bakteppe og er definitivt en dekorativ blikkfanger. Gjestene har det gøy å utforske og smake og de nygifte har en mindre bekymring. Alle liker søtsaker og tilbudet på markedet er uendelig. Hvis vegetarianere eller veganer er blant gjestene, er dette ikke lenger et problem.

Hva er en del av en candy bar?

Selvfølgelig inkluderer en candy bar naturlig søt mat. Hvilken type er helt opp til deg. Kjøp forskjellige typer is, godteri, raffaelo eller yogurette, bake muffins eller kake pops, legg din bryllupskake på det eller ikke. Selv små gaver kan bli funnet på det pent arrangerte bordet.

Variasjon er viktig

Tilførselen på søttermarkedet er så stor at mange par ikke kan bestemme hvilke av de fabelaktige ideene de vil sette i gang. Du bør ha både noen få større og noen få mindre deler for å skape mangfold. En blanding av pasta, sjokoladevarer, godteri og fruktgummi skaper variasjon.

Hvordan arrangerer jeg best godisbaren min?

Din candy bar bør ikke være for rotete i utgangspunktet. I stedet for å sette mer og mer på bordet, legg litt på ballonger og fine servietter. Blomster er også veldig dekorative. Du bør imidlertid ha nok avstand til candys, slik at ingen pollen eller til og med avl på snacksen din faller.

Farge på din candy bar

Når det gjelder farge, bør Candy Bar selvfølgelig matche din gjenværende bryllupsdekorasjon. Det spiller ingen rolle om hun har en annen farge, men hun bør ikke bite de andre fargene i rommet. For eksempel passer alle typer pastellfarger godt sammen: en lyseblå matcher perfekt med en lysrosa. Disse fargene har alltid den typiske "Candy Flair".

Plassering av candys

Det overordnede bildet av bordet bør ikke se for fargerikt. Det er ikke bare praktisk, men ser også bra ut når du lager flere nivåer på bordet. Dette sparer plass og kan enkelt gjennomføres gjennom små plattformer eller beholdere med ulike høyder.

Slik at gjestene vet sikkert hva det er, kan du sette små merkede kort på den. Så sikkert alle tør å prøve noe.

Noen gode ideer til en candy bar

Ideer for små tårter og pasta:

Cupcakes, Muffins, Cakepops, Profiteroles, Eclairs, Berliners, Amerikanere, Donuts, Cronuts (Doughnut laget av Croissantdeig), Pannekaker, Makaroner eller Kaker

Ideer for små snacks og søtsaker:

Popcorn, lollipops, marshmallows, candies, sjokolade barer, sjokolade linser, sjokolade, candy canes, fruktgummi hjerter, bomull candy, sjokolade kyss, puddinger, lakris eller glukose

Tilpassing av Candy Bar

I mellomtiden er det gode måter å tilpasse søtsaker og desserter. For eksempel kan du bestille M + M med bildet ditt. Også briller, emballasje og andre beholdere kan leveres med bilde og navn. Selvfølgelig kan du dekorere og personliggjøre dem selv i stedet for å ta i bruk dem. Gingerbread hjerter og kjeks kan også være super personlig.

Gjør godteri selv

Selvfølgelig er den beste måten å personliggjøre din candy bar på deg selv å lage og lage dekorasjoner og snacks. Forberedelsen og bakingen er også gode paraktiviteter for den spirende bruden og brudgommen.

Bare besøk en lollipopfabrikk og designe det selv. Eller sett en bakedag for å forberede informasjonskapsler eller makaroner. På grunn av lengre holdbarhet er de bedre enn å bake en kake. Hvis du ønsker å gi opp catering helt, spør bare dine groomsmen eller venner om de vil hjelpe deg med å lage din candy bar og ha en morsom dag.

Du kan også være interessert i dette:

Del med venner

Legg igjen din kommentar