Oefeningen voor maag, benen en billen

Buik, benen en billen zijn de ultieme probleemgebieden van een vrouw. Oefeningen voor de buik, benen en kont worden gezocht, op voorwaarde dat ze echt iets brengen. In een zee van vormen van lichaamsbeweging, is het moeilijk om de juiste oefeningen uit te filteren om de maag, benen en kont weer in actie te krijgen.

Allereerst moet je naar de achtergrond en context kijken om te begrijpen hoe het lichaam tikt. De meest effectieve manier om uw probleemgebieden aan te pakken, is door een combinatie van vetverbranding en gewichtstraining te kiezen. Omdat het weinig zin heeft om een ​​spier voor te schrijven, als de love handles hetzelfde blijven. Vanuit deze twee niveaus van doelen ontstaan ​​opnieuw de trainingsvormen en de oefeningen om effectief de buik, benen en billen te vormen.

Met voeding en sport tegen de probleemgebieden

We verbranden alleen vet als we meer calorieën consumeren dan we eten. Alleen dan wordt het lichaam gedwongen zijn eigen reserves te gebruiken. Het doel is daarom een ​​negatieve energiebalans. Twee hefbomen staan ​​tot onze beschikking: voeding en sport. Hoe beter we deze variabelen afstemmen, hoe beter. Er zijn ook reserves voor calorieverbruik door sport. Daarom wordt vooral duurtraining aanbevolen om het verbranden van vet te forceren. Het type energievereisten van het lichaam bepaalt welke energietoevoer het gebruikt. Als het ritmische, langdurige en gematigde stress is, haalt het organisme zijn energie uit het vetmetabolisme. Vetverbranding werkt in deze toestand op volle snelheid.

Het tegenovergestelde is het geval wanneer het lichaam zichzelf blootstelt aan snelle en intense vormen van stress. Dan heeft hij in korte tijd veel energie nodig. Deze vereisten voldoen alleen aan de koolhydraten. In dit proces is het gebruik van koolhydraten zwaarder dan de vetverbranding op een absoluut laag vuur. Natuurlijk moet de krachttraining niet worden verwaarloosd, we willen tenslotte ook een strak lichaam. Een van de ultieme buikspieroefeningen is sit-ups. Veel experts raden sit-ups af omdat ze de rug te veel belasten. Een alternatief voor de mildere variant is de buikpers. Squats zijn de klassieke training voor de dijspieren. De kalveren kunnen met een eenvoudige oefening in staal veranderen. Ga gewoon op de tenen staan ​​en beweeg de hiel op en neer zonder hem neer te zetten. Zelfs voor een strakke kont, zijn er tal van oefeningen. Het is belangrijk bij alle buik-, been- en biloefeningen dat je dit regelmatig en met een bepaald aantal herhalingen doet.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter