Forholdet over? Adskillelsen fra partneren som et skridt i et nyt liv

Adskillelsen fra partneren er et meget vanskeligt skridt for de fleste mennesker.

Jo flere år vi har brugt sammen, jo mere usædvanligt er det for os at være alene igen. Vi føler en total følelse af kaos. En blanding af sorg, vrede og skuffelse.

På arbejdspladsen finder vi det svært at koncentrere os om. Vi ved bare ikke hvor vi skal hen med tankerne. Og på samme tid, et par uger efter bruddet opdager vi for første gang, at vi er godt bevidste om det modsatte køn. Vi er godt klar over, at vi ikke behøver at være single for evigt.

Vi er ikke bange for, at vi aldrig vil finde nogen, der passer til os. Vi er mere tilbøjelige til at undre sig over, at vi ikke vil hænge på vores ex, hvor hurtigt vi er færdige med den tidligere partner, og hvor længe vil det være før vi virkelig er fri til at starte et nyt forhold.

Husk på, at du er bedre uden den ex

For at kunne se positivt på fremtiden igen, er det nyttigt, at vi altid husker, at vi er bedre uden den tidligere partner. Det tidligere forhold har begrænset os og stået i vejen for vores selvrealisering.

Ofte har vi taget fat på ex og afstået fra at opfylde vores egne ønsker. Vi blev hjemme for hans / hendes aften og tilbragte aftenen at se tv med ham.

I årevis har vi ikke taget nogen backpacking ferier, bare kedelige alle-i ferier, fordi du / han har lovet mere.

Selv professionelle vi har lagt tilbage. Vores skift i weekenderne har længe været en torn i siden af ​​hende, fordi vi ikke kunne besøge hendes mors kaffe og kage om søndagen. Efter lang tid har vi ændret jobbet og fortryd denne beslutning indtil i dag.

Igen og igen havde vi en fornemmelse af, at vi investerer meget i forholdet, men næppe kommer noget tilbage. Selvfølgelig var adskillelsen ikke let for os, men vi vidste fra det øjeblik, at stierne splittede, at det vil have en positiv effekt på vores liv.

Efter adskillelse fra partneren kan vi igen fokusere på vores venner

Måske har vi allerede bemærket dette med venner og bekendte, der har rapporteret efter adskillelsen fra partneren på en gang meget oftere hos os. I hele perioden af ​​forholdet, vi aldrig hørt fra disse mennesker, var det som om de var døde.

Men så snart forholdet brød op, er folk pludselig steget igen. De skriver pludselig i grupper på WhatsApp, de ringer os igen og har pludselig tid til os igen.

Det er det samme med os nu. Nu hvor partneren pludselig er ude af vores liv, indser vi, hvor meget vi har overset vores venner. Ikke at vi måtte aflyse møder, vi har lige ikke hørt fra os.

Tid til at tage vare på vores venner igen! Mange er bange for den situation, som vennerne gør os skævt og vi tabte dem som venner. Men det er nonsens. Disse mennesker er vores venner netop fordi de forstår os og ikke tager det fra os, at vi har været nedsænket i så lang tid.

Bliv opmærksom på, hvad der generede dig om din eks

Efter adskillelsen fra partneren har vi pludselig meget tid. Meget tid til at tænke og se, hvad der altid har generet os om vores ex, og hvorfor vi ikke rigtig passer sammen.

Måske var det manglende ambition om endelig at starte arbejde og lave noget, som altid har generet os, og alligevel kunne vi aldrig motivere ham / hende til endelig at gøre en indsats for at komme professionelt fremad?

Har det ikke forstyrret os i hemmelighed, at han / han aldrig har formået at isolere sig fra sine forældre og stadig er en forkælet "mor-barn"?

Har det ikke irriteret os igen og igen, at vi har brugt hele dagen på fuld tid, næsten ikke taget nogle af vores penge, og at han altid kastede ud vores penge? Vi har hele tiden modtaget ordrer fra Amazon, selvfølgelig i vores / vores ex navn, men beløbet blev selvfølgelig betalt med vores konto?

Ofte er det først efter adskillelsen fra partneren, at vi indser, hvor mange point der faktisk forstyrrer os og frem for alt, at vi faktisk ikke rigtig passer sammen. Vi var bare for forskellige, så et liv sammen i det lange løb ville ikke have arbejdet alligevel.

Adskillelsen fra partneren giver os chancen for at finde en passende person

Selvfølgelig har vi under samarbejdet også bemærket igen og igen, at det andet køn er interesseret i os. Men da vi er helt imod fremmede, har vi aldrig flirtet med sådan eller sådan.

Nu indser vi pludselig, at vi kan flirte til vores hjerter indhold uden at have en dårlig samvittighed. Og vi bemærker, hvor hyggelige og personable mennesker kan være, og hvor meget det tidligere forhold har belastet os internt.

Pludselig forstår vi, at adskillelse fra partneren er vores chance for at finde nogen, der virkelig passer os. En person som supplerer os og er en ægte sjælevenner.

Hvis du forsøger at filtrere de positive aspekter af adskillelsen fra partneren, vil du ikke kun komme over adskillelsen hurtigere, men du vil også komme ud i verden med et helt nyt selvværd.

Har du aldrig mødt nogen, der har passet ind i dig siden dit sidste forhold? Generelt er det svært for dig at komme i kontakt med det modsatte køn?

Så skal du bede os om en flirt coaching. Vores kærlighedseksperter viser dig, hvordan du klare at nærme sig udenlandske kvinder / mænd i din hverdag og aktivt flirte. Så du endelig finder kærligheden i dit liv. Vi ser frem til at høre fra dig!

Del med venner

Forlad din kommentar