Banane: Nu ratați!

Bananele se încruntă în multe diete, deoarece sunt destul de mari în calorii pentru o bucată de fructe. Prin urmare, pentru a evita pierderea în greutate nu este necesar. Dar bananele sunt prea sănătoase pentru asta. Bananele se încruntă în multe diete, deoarece sunt destul de mari în calorii pentru o bucată de fructe. Prin urmare, pentru a evita pierderea în greutate nu este necesar. Dar bananele sunt prea sănătoase pentru asta.

În ciuda dietei: Nu renunțați la banane

În Europa știm banana aproape exclusiv ca o banană de desert. Pulpa sa, atunci când este coaptă, este lucioasă și dulce. În alte țări bananele de gătit sunt adesea consumate ca o farfurie, asemănătoare cartofului din această țară. Carnea acră a bananei de gătit nu poate fi consumată ca materie primă, de aici și numele ei.

Sucul de banane importat anterior "Gros Michel" se spune că este cel mai aromat și robust varietate de banane. Din păcate, este greu cultivat pentru export astăzi, deoarece o anumită mucegai infectează plantele din ce în ce mai des. Dacă stați în zonele în creștere (Birmania, Thailanda, Malaysia, Indonezia, Sri Lanka sau Jamaica), ar trebui să încercați acest soi de banane.

Acum, banana este popular aici ca o gustare dulce și aproape toată lumea îi place gustul fructelor tropicale. Chiar mai bine decât gustul unei banane coapte este ingredientele sale. Pentru că o banană oferă multe vitamine, minerale și o doză de fibre.

Vitamine și minerale în banană

Complexul vitaminic de acid folic, biotină, nicotinamidă și piridoxină face ca banana să fie un furnizor ideal de vitamină B. Tryptophanul, un precursor al serotoninei hormonului de fericire, este o îmbunătățire a dispoziției și este inclus în banană, la fel ca și alți aminoacizi esențiali.

Banana este deosebit de bogată în minerale: fosforul, fierul, potasiul, magneziul, manganul și cuprul sunt livrate împreună cu fructele. Magneziul este deosebit de important atunci când pierde în greutate sau în timpul unei diete, deoarece reglează consumul de energie. Un deficit de magneziu poate duce la perturbări ale metabolismului.

Părțile bune ale bananelor sunt mai mari: deși fructele au de asemenea aproximativ 95 de calorii pe 100 de grame, dar la fel de multe substanțe vitale care sunt sănătoase pentru organism. Cu conținut ridicat de fibre, se saturează foarte bine. În loc să mănânci un bar de cereale sau un bar de dietă, ar trebui mai degrabă să apelați la banană. Ca o gustare înainte de mâncarea sport sau nervoasă după-amiaza, banana este ideală.

De asemenea, ca un set de mic dejun sau cină (cu o dietă), banana se descurcă bine, de exemplu ca o banană de proteine.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul